antoha1

Користувачі
  • Продажи

    0/0
  • Покупки

    0/0
  • Публікації

    41
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Репутація

12 Нульова

Про antoha1

  • Звання
    Майже постійний відвідувач
  • День народження
    Все швидко і точно.. як завжди.
  1. Це просто у вас такої кількості нема. ви з одним граетесь і скоріше "на коліні" А зробіть розкрій на своїй плазмі на 10 котлів, і погніть те що можна гнути а не варити, і тд.. от вам і собівартість нижча а від того і ціна.
  2. Треба знайти Мельниченка В. М він введе в курс справи. Прикольний станочок.. а змащування може бути поливом-розбризкуванням.. особоливо коли нема в конструктиві масляного насоса
  3. все правильно і розмова не йде про виготовлення притензійного інструменту для разового використання..люди шукають вихід з ситуації коли трохи не з руки купувати на тиждень лінійку за 5 000..а потім її , супер точну і тд. повішати "на ялинку"... не в коня корм. До речі буде цікаво подивитися на виміри ласт хвоста поперечки після ремонту, найбільше цікавить точність - 2.5'.тому з нетерпінням чекаю результатів.
  4. Можна і сталевий...але, як вище писалося , доводка займе більше часу... Хоча , між єлектровозами можна і лінійку довести...
  5. я продумував зробити лінійку 55° і прийшла ідея на фрезерному з допомогою ділильної голови фрезерувати лінійку і потім довести шабером до потрібної точності. Але зараз нема в заготовки з чугуна.
  6. Я спочатку думав що це буде третій токарний в майстерні... Але якщо плануеться заміна кашки., то б такого не робив, 1к62 більш універсальний ,+ є всі люнети і купа зіпу.. Дядьку вези кашку на шліфовку і не бери дурного в голову..
  7. Наш Ярослав Антонович був дійсно майстром. ми працювали і з деревом і з металом, працювали на станках, були і "дерев'яні" і ТВ-шки, і вів судомодельний гурток їздили на змагання, і один з випускників нашого гуртка був головним інженерм на одному з судобудівних заводів в Пітері.. він ще нам багато креслень і планів привозив по цивільним кораблям.
  8. це точно.. вибір совкових оправок просто вражає "різноманітністю"
  9. Є в мене 2 каталоги по різцям і фрезам закордонного виробництва. Даю скани таблиць стандартів ISO на оправки різців для зовнішнього і внутрішнього точіння.користуйтесь.
  10. Точно не фторопласт.. ми цих стиків вже десятками перерізали..