DimonDSS

Користувачі
  • Продажи

    0/0
  • Покупки

    85/5
  • Публікації

    671
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Репутація

153 Відмінна

2 підписника

Про DimonDSS

  • Звання
    Реєстрація
  • День народження 15.10.82

Персональна інформація

  • Скайп
    dmitrijdss
  • Стать
    Мужчина
  • Країна
    Украина
  • Імʼя користувача
    Дмитрий
  1. Ну він на то і асинхронний. Оберти на табличці вказані під навантаженням, вхолосту він майже 3000 і дає. Так що Ваш тахометр нормальний.
  2. Возьмите патрон ER и забудьте про этот совок. Скорее всего нормальных новосибирских уже нет в продаже. У меня они почти все оказались с биением, из 3-х комплектов приходилось выбирать и то обычно проверял индикатором, иначе твердосплавная фреза долго не служит. Взял ER хороший китайский, цанги брал DEREK постепенно под работу, уже собрал основные от 3 до 16.
  3. LERDGE правда що з наявністю зараз не в курсі.
  4. Это соответствует основному стандарту G кода и работает на большинстве стоек, даже на С42-65 91 года выпуска :-)
  5. Всім доброго дня! Шукаю шестерню до ДІП500, здається то від перебору. (потрібна мала) Фото і ескіз:
  6. А у меня они бьют, большая часть. Крутишь туда сюда, фрезу в цанге, цангу в патроне, пока по индикатору выставишь фрезу. Потому что твердосплавные фрезы биение не любят... Купил патрон на ER 32, и нормальные цанги подкупаю по надобности. Небо и земля. А для толстых фрез типа 16-20 - велдон оправка, поскольку из цанги их вытягивает только так
  7. В ручну бавитись з підстроюванням коефіцієнтів не став, та і навіщо якщо в скалярі він працює на відмінно, я і вектор то включив просто для експерименту.
  8. Я би купив б/у фірму. На яку є хороший мануал і т д. Альтивар, Данфосс, Міцубіші, Алан бредлі і т д. З цим китаєм то якась вічна лотерея. У більшості нормальних частотниках буст на низьких частотах налаштовується. Вектор працює нормально не з усіма двигунами. Точніше автотюн не завжди коректно визначає параметри двигуна. Наприклад у мене на токарному у векторному режимі двигун сильно пищав і на низьких обертах крутився ривками. Переключив на скалярний, піднастроїв буст, там примусове охолодження двигуна, працює шикарно.
  9. Я бы в первую очередь думал о том из чего и как сделать и обработать станину а не про рельсы. А так - 20-25 рельса желательно с преднатягом и такой же ШВП. Можете тут на барахолке найти б/у рельсы. Если хода не больше 300-400 мм то хватит для алюминия. По шпинделям не скажу, не использовал по металлу алишные шпинделя. Я делал из станины от львовского пантографа, ШВП 25мм, шпиндель был из какой то импортной скоростной головки + мотор на 1,5 квт. Грызет люминь уже много лет.
  10. Схоже це проблеми з чіпсетом материнки. Відеокарту можна виключити просто замінивши її тимчасово на якусь іншу.. Але якщо система реагує так само помилкою на інші драйвери, то схоже вона тут ні при чому. Можливо що і проц, але статистика показує що проци летять рідко (якщо їх не гнати), і якщо летить то вже повністю. Якщо стаціонар то варто ще перевірити живлення, хоча тоді проблеми швидше починаються з періодичних підвисань, перезавантажень і т д.
  11. З тими сельсінами то вічні приколи. Якщо в проводку ніїто не ліз, то можливо сельсіна треба повернути на 180 градусів. Може якщо знімали стіл то той сельсін який рейка крутить не в тому положенні. У нас теж було що ручки провернув шліфовщик (та так що сельсін один аж провернувся у кріпленні з відривом пари дротів), я їх припаяв але сельсіни працювали навпаки. Але прийшов електронщик який добре знайомий з цими верстатами і покрутив ті сельсіни зафіксував, і все запрацювало.
  12. В основному так, якщо це не втулка якась простенька. Правда ту прогу в результаті все одно приходиться поправляти руцями, бо постпроцесор до Фанук і кривуватий, а повністю як його правити я не розібрався ще. Якщо пишете вручну то Вам якраз ті всі цикли потрібні. Я можу генерувати простий код без циклів. Але з циклами його зручно коригувати на стойці (змінити наприклад глибину за прохід в чорновому і т д) і програми невеликі получаються. Ще одне не сподобалось що якщо у готову прогу вставити рядок на стойці воно зразу всю нумерацію рядків збиває і у циклах треба міняти номера кадрів.
  13. Я вже в ній пару глюків знайшов, правда не критичних. По перше цикл чорнового точіння G71 у мене не перескакує задані в ньому кадри і після чорнового іде по цьому чистовому контуру. Це є в параметрах (G71/72/73 do finishing automatically) але на зміну цього параметра ніякої реакції немає. Якщо я хочу робити чистову іншим різцем то перед першим кадром контуру вставляю перехід на кадр після контуру. По друге - G28 U0 W0 завжди шукає ноль, хоча мало би якщо верстат виведений в машинний нуль просто на прискореному ходу приїзжати в цей нуль. Можливо це також є десь в параметрах не знайшов. Немає таблиці офсетів інструмента, тільки таблиця коректорів Але настроюється досить не складно. Нервує кривий мануал, причому там що до 990 що до 1000 все скопійовано і помилки однакові.
  14. Шукаю ШВП поперечної подачі на 3Л722 Загальна довжина: 870 мм Довжина різьби: 625 Діаметр різьби: 49 Крок: 5мм Бажано з фланцем але розгляну будь які варіанти