• Оголошення

    • sadmin

      Кріпта   26.04.24

      В нас новий спосіб поповнення балансу - через кріпту.
      Через лот. на довільну кількість USDT TRC20.
      Посилання - в розділі "Підтримати"

Острозуб

Користувачі
  • Продажи

    570/4,99
  • Покупки

    26/5
  • Публікації

    1 442
  • Зареєстрований

  • Відвідування

  • Діб у лідерах

    12

Усі публікації користувача Острозуб

  1. Залишилось: 24 дні та 10 годин

    • Продаж
    • Состояние: Б/К - все працює

    В наборі головки від10до 22 через 1мм але є і не достаючі такі як 18 і19, вороток, кардан, подовжувач, набір біт, рожкові ключі від8 до 17, пласкогубці, знімач ізоляціїї, кейс пластиковий і зовні трохи поколотий.

    342,00гр

  2. Залишилось: 54 роки та 3 місяці

    • Продаж
    • Состояние: Новий

    Сокира для м'ясника, марка М2, рік випуску 1979, нова ніразу не гострилась.

    1 350,00гр

  3. Залишилось: 54 роки та 3 місяці

    • Продаж
    • Состояние: Б/К - все працює

    Набір розширений по специфікації тільки до м5 а в наявності є лерка і мітчик м6. Поставив б/к але якщо чимось одним із набору і користувались то й добре все інше не вживане

    450,00гр

  4. Залишилось: 24 дні та 10 годин

    • Продаж
    • Состояние: Б/К - все працює

    Лот змінено, дивись ноаі фото.Набір різних ключів, рожкові, торцові, головки від 6 до 17, біти різні в пластиковому пеналі все що на фото

    288,00гр

  5. Дякую за інфу.
  6. Прошу допого в оцінці данних девайсів, 4 фотоаппарати і калькулятор що це зараз може коштувати.
  7. Хто такі ломографиі як їм запропонувати ті мильниці
  8. Вітаю. Провожу таке собі опитування чі потрібен комусь столярний інструмент. Більша частина нова не працювала , але є і не комлектних пару олиниць. Хотів би знати думку форумчан чі варто виставлять в барахооку і якщо варто хто б яку ціну дав за все що на фото. Хотілось би одним лотом продать ну якщо вийде так що 2-3 чоловіки виберуть щось, готовий створити 3 іменних лоти в барахолці .
  9. Там до вузьких якраз і не у всіх є залізко. Ціни пропрную всім разом сформувать.
  10. Дещо так спадок, а дещо своє коли столярку робив, вів гуртки з художньої обробки деревини. Махатись не хочу, не коллекціоную я його. А ціни може ви запропонуєте, хтось зе підключиьься так і сформуємо вартість.
  11. Дякую ,глянув але в нього куча станків нащо йому ручний та й ще така купа.
  12. Ну завтра зроблю все що зможу сфотать
  13. Я не є спеціаліст, заглядав в обьєктиви наче чисті нічого на своє око я не побачів. Дякую за відповідь.
  14. Ну добре хай буде пр вашому. Але тоді чому ще й досі випускають патрони з трьома сателлітами? Якщо з олним сателлітом самі плюси.
  15. Так аот спираль то же смещается, а сней и все кулачки отклоняются от центра расточки. Все завьязано на равлику як не крутіть, Якщо його посадка в патроні прослаблена то він буде тіліпатись туди суди .
  16. Я не претендую на експерта, просто висловлюю свою думку з приводу однієї точки затягування. Не знаю хто таке вигадав аде думаю що це хибне судження . Посудіть самі кулачки затягує не сателліт а равлик(улитка) і їй всеодно за який сателліт ви її крутите. А ось про те що Юрій сказав про знаючого токаря то так це частково вірно АЛЕ, токар затискає заготовку ставлячі її завжди на перший кулачок. Тобто щоб перший кулачок був в нижній точці патрона і тут хоч не хоч а завжти першим крутиться той сателіт що навпроти першого кулачка, але не сателіт відігріє роль на точність втановлення а перший кулачок. А чому випускались патрони з одним сателлітом можу припустити що банальна економія, менше свердлить менше сателлітів виготовлять. Але ж можливо балансування матрона порушене буде і ось тут дійсно такі патрони найчастіше використовували на ділильних головках і поворотних столах бо швидкісь обертання геть ніяка. Так що до підвищенної точності відношення немає ніякого, навпаки з трьома сателлітами балансування вище.
  17. краще звісно є. чі критично для тв16 я не знаю тут вирішує кожен власник сам.
  18. та ні бо мій плоскошліф на такій довжині вже 1.5-2 сотки прогину дає
  19. А нагадайте довжину станини тв16, всю ,разом із місцем встановлення передньої бабки.
  20. Чомусь ніхто не поставив питання, а як ви ті 5 соток наміряли? Коли у вас немає лінійки яка перекриває всю довжину станини. А якщо ви міряли кроткою лінійкою про яку писали то думаю що ваш результат треба помножити на 2.
  21. Це не правильно, вам треба перекрити всю довжину разом із місцем встановки передньої бабки. Бо і там треба буде шабрити щоб вісь бабки була паралельна хочаб в одній площині до направляючих станини. У вас крихітний верстатик не морочте собі голову як хочете його відшабрить то підбирайте лінійку яка перекриє вам всю довжину станини. Я зрозумів би вас якби вам треба було перекрити станину 2,5-3м тоді прийшлось би з маяками тотробить перекладаючі лінійку по довжині.
  22. Можна шліфонуть з обох боків, але точність буде залежать від зношеності плоскошліфа на якому то ви будете робить. Ну і знову ж таки ваші 600мм він не перекриває. З таким успіхом можна будьяку залізяку підібрати щоб по довжині вистачило і шліфонуть дві паралельні площини. Вам того для одного верстатика вистачить бо через рік її може скрутить.
  23. О а він вже тут а казав що такі малі брать в роботу ге будеш.