• Оголошення

    • sadmin

      Кріпта   26.04.24

      В нас новий спосіб поповнення балансу - через кріпту.
      Через лот. на довільну кількість USDT TRC20.
      Посилання - в розділі "Підтримати"

YuraNa

Користувачі
  • Продажи

    0/0
  • Покупки

    0/0
  • Публікації

    7
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Репутація

0 Нульова

Про YuraNa

  • Звання
    Початківец
  • День народження

Персональна інформація

  • Країна
    Украина
  • Імʼя користувача
    Юра
  1. Не всі, вище там писав хтось щоб в німеччину їхати дивитись, ти знаєш то добре, я наприклад думав по іншому
  2. Хотів розвіяти думку що в європі усе дешево це раз. Два, на вашу думку станки випускались до 60 х, а після чпу, ну тоді прошу в гугл, там можна знайти багато інфи на рахунок цього Три, канал ДМ на ютубі це річ хороша, але в усіх є свій підхід до роботи, хочеться працювати на старому, прошу дуже, десь збирешся з мужиками випєш пива і будеш хвалитись який в тебе станок точний і хороший.
  3. Ну чпу це інші ціни, з не робочим краще взагалі не зв'язуватись. Інколи є але переважно воно усе там "удрочене" на ломі купив тільки пару прижимів і усе напевно. Не часто щось толкове там є( я не експерт, може в неправильні метломи ходжу, я не знаю?)
  4. Ну тоді зайди тепер подивитись на його канал, чи строгач залишився. Думаю усі тут розуміють що новіше дає більшу точність і зруність, питання в ціні. Типу для чого купляти за 10тис грн. якщо можна купити щось схоже і убите за 2 тис(ціни для прикладу). Так роботу воно зробить, але як і з якою зручністю для вас це інше питання. Чомусь давно ніхто не використовує парові приводи до тепер, бо є краще і новіше. Як появиться можливість, то спробую. Проблема з мовою ніх ферштейн?
  5. Ну відстань до іф це явно більше, ну і можливості у всіх людей різні, я не радитись сюди прийшов, як краще перевозити, це інше питання і вирішувати всерівно прийдеться мені Намагався пояснити що не треба думати,що в європі якщо обладннання старе то віддають за безцінь тільки забирай.
  6. Швидше всього станок купляти тут не буду, простіше знайти людей в Україні які займаються перевозкою, максимум щось не велике. Можна підрозібрати і так перевезти. Маю досвід з мотором до машини. Тут розібрали розкидали в дві машини і поїхали, на таможні на такий дріб'язок ніхто і не дивиться. Не бачу смислу купляти станки "лохматих" років, хіба для колекції, якісь запчастини не знайдеш, потім прийдеться робити самому або просити когось. Ну так вони дешевші, особисто моя думка, краще взяти щось посвіжіше
  7. Тимчасово знаходжусь в європі(Чехія), але є бажання зайнятись металообробкою. Освіти не маю, але де що вмію робити, думаю після того як наберусь більше досвіду то усе вийде. Але це лірика Після того як начитався форуму, про наших "бариг" і перекупів що продають металолом за захмарною ціною. Вирішив шукати оснастку до станків в Чехії. Перевезти це все до нас в Україну і працювати уже. Також прочитав що "за бугром" дешевше. Так от після пару тижнів пошуку, які висновки ціни переважно такі самі як у нас, але треба рахувати що доведеться усе перевозити(ділильна головка і поворний столик ну і дрібниці). Що сподобалось це стан обладнання, але так само продають відвертий шлак. Щось хороше завжди коштує гарні гроші не важливо чи у нас в Україні, чи в тій самій Чехії. Читав на форумі що в європі обладнання і станки сильно дешеві, чуть не даром. Виходить не правда, тому що ті станки роблять роботу, а ціни на виготовлення якихось нестандарних деталей багато більші ніж у нас. І логічно що ніхто не буде за безцінь віддавати хороший станок на якому можна заробити. Правда вибір тут є більший. Всім добра?