uniteks715

Користувачі
  • Продажи

    0/0
  • Покупки

    44/5
  • Публікації

    60
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Усі публікації користувача uniteks715

  1. Є припущення що за матеріал? Щось просте?
  2. не будь яка, найкраще У-9, Потім ШХ-15, У-8, У-10. Х6ВФ і 95х18 погано підійде вже краще 40х13. А Х12МФ взагалі непідходить , я б нехотів такої бритви.
  3. крестовий стіл приблизно 300-400 кг важить, піднімайте талькою .
  4. Привіт. Підкажіть де почитати ,подивитися або може хтось сам робив. з крана який перекриває подачі хлеще масло з під крутілки. і треба перебрати вузол вертикаліної подачі бо масло просто лиє з під маховичка вертикаліної подачі а хочется щоб воно працювало.
  5. якщо неможете оприділитися візьміть аркуш паперу поділіть на дві половини лінією і напишіть плюси та мінуси до хотелок та порівняєте
  6. Тут кому як зручно. У мене биття на роликах неперевищувало 3 соток.
  7. Я робив так. 1. різав кругляк по довжині на куски. 2. сверлив отвір на 5мм менший від посадки підшипника. 3. проточував в центрах в чистову. 4. проточував чорнову під посадку підшипника. 5. проточував посадки в чистову з переворотом ролика . ролик виставляв обкатуючись індикатором.
  8. Треба непридумувати головняк, а користуватися як є. Задири це неприєно але це не витерті направляйки, працювати буде просто износ напраючих буде трохи швидший, а вже тоді або в піч або повноцінний ремонт шліфуванням елементів станини
  9. Добрий день. Можу взятися. Деталі в приваті.
  10. розібрався. стояв двигун 3000 обертів і нехватало крутного моменту, поставив 1500 як має бути все працює.
  11. В майстерні немає 380В , є 1ф 220в. Неможу запустити ускорену вертикальну через конденсатор, хтось стикався з переключкою на 220?
  12. Якщо матеріалу багато, можна зробити хім аналіз приблизно потягне біля 100 грн. І буде відомо марку і що з нею можна робити, я колись так 30 кг шх15 купив в кругляку на брухті.
  13. краще нш-10, розподільник підходе
  14. можу зробити, але Львівська обл.
  15. За крильчатку двигуна крутиться туго, послабиив клин направляйки нічого недало.
  16. Вмикаєтся що вгору що вниз але з дуже тяжко зриває з місця і крутить 1 раз з 10 спроб, підєднано правильно. Ручним крутится легко, грішу на червяк, але що там дивитися не шарю.
  17. підключив ускорену вертикальну через частотник(трикутник), нехватає двигуну сили крутнути.Знятий редуктор двигун крутить. Що то може бути?
  18. Ще питаннячко були вкрадені кінцевики поперечки, хтось має креслення або хоч фото які вони мають бути.
  19. Хто готовий поділитися(продати) 2 літри хорошого концентрату сожі, для першого пуску накладно брати каністру.