Володимир Фещук

Пользователи
  • Продаж/оценка Барахолки

    10/5 (полученные отзывы)
  • Публикации

    1 542
  • Зарегистрирован

  • Посещение

  • Days Won

    3

Володимир Фещук last won the day on 8 января

Володимир Фещук had the most liked content!

Репутация

232 Отличная

1 подписчик

О Володимир Фещук

Персональная информация

  • Пол
    Мужчина
  • Страна
    Украина
  • Город
    Буча, Київ, Бердичів
  • Имя Пользователя
    AV

Посетители профиля

1 864 просмотра профиля
  1. Дякую!
  2. Почитайте радянські ГОСТи. Зелений був визнаний самим "корисним" для очей. Тому верстати були зелені.
  3. А як зв'язатися з імпексом, щоб дізнатися ціну на роботу?
  4. А якщо чесно, мені теж цікаво. Вже читав щось тут. Кожен радить своє. Хтось каже, що достатньо емалі 3в1, хтось каже що найкраще ти автомобільна фарба - лак, хтось каже що найкраще фарба на основі епоксидки. Запитував в будівельному магазині, сказали "з того, що є в нас - найкраще підійшла б епоксидна" От і хочу зрозуміти, що ж обрати? Я не женусь за ідеалом, а шукаю оптимальний варіант ціна/якість
  5. Холівар, холівар 🚨🚨🚨🚨🚨🚨🚨
  6. Я не намагався зачепити політику, а лише історію. І я не маю нічого проти вас, і не маю бажання сперечатися. І не записував вас в радикали, хотів лише логіку показати. Я не проти вас, живіть з миром, обробляйте залізяччя
  7. Я не розділив на чорне і біле. Я процитував ваші слова. Трохи уважніше читайте. А принцип "розділяй та володарюй" справді працює. Ви так само відділяєте себе від суспільства, коли ділите суспільство на тих, кого турбує запитання мови, і тих, кого не турбує. При чому автоматично ототожнюєте перших до радикалів, а це абсолютне упередження (предупреждение). Ось так ви і знаходите чорне. Точно так роблять ті радикали (яких насправді абсолютна меншість!!!), Просто ви і вони - протилежні крайнощі. На мене це розділення не працює. Мені байдуже до вас, і до того, якою мовою ви розмовляєте. Мене не дратує російська мова. "Мене дратують люди, ті, що думають мало" (с). Я не проти, щоб люди продовжували розмовляти російською мовою. Я проти того, щоб вони заперечували, що їх позиція - наслідок зросійщення, бо це факт. Я маю родичів, які пережили такі події багато років тому. Просто від того, що русифікація відбулася не з ними безпосередньо, а опосередковано (!) - вона не перестає бути русифікацією. Але ж не хочеться бачити далі свого носа, чи не так? А я дивлюся на це глобально. Не так, щоб мені прямо зараз було зручно, і не довелося зайвий раз напружуватися, а так, щоб наше суспільство загалом рухалося по вірній траекторії. А не моя хата скраю, "хачу і буду".
  8. Я вас не розумію. Ось я, наприклад, роблю, як мені здається, достатньо для покращення світу навколо. І не кидаюсь ні на кого за мову, чи язик. Я толерантний в цьому плані. То що ви скажете мені? Адже я не підходжу під вашу логіку "захищає українську мову - то або рагуль, або месник" Я не наказую нікому, на якій мові розмовляти. І ніхто нікому не наказує! Знаєте де починається "мовна проблема"?? Там, де хтось каже що, його притісняють, коли насправді його ніхто не притісняє
  9. Точніше і не скажеш (с)
  10. Коробка під вентилятор. Подача повітря в сорочку
  11. Це чудово. Система "домашньої кухні" працює повним ходом в Індії. Результати: робочі місця, і у працюючих на обід є гарячі страви за дуже приємною ціною. І харчування здорове, це ж не тістечко з кавою, і не бутерброд. Вже не раз думав "от чудово було б у нас таке зробити. Так-що підтримую їх абсолютно
  12. То багато здобутків!
  13. Суп-пюре з гарбуза (не солодкий!!!!) Купую гарбуз. Він дешевий. Відрізаю потрібну кількість, виймаю зернята, чищу від шкірки. Відразу кажу, всі овочі нарізаю невеликими кубиками, щоб вони швидше зготувалися, і краще проварилися Гарбуза вийшло грамів 500-600 Наступним кроком те саме зробив з морквою та картоплею. Моркви та картоплі - по тих самих 500-600 грам. Цибулі - на око, дві великі цибулини. Ставимо каструлю на плиту, ллємо олію, і кидаємо овочі по черзі, потрібно їх трохи присмажити. Наприклад гарбуз, морква, картопля, цибуля. Після того, як ми трохи присмажити овочі (5-10 хвилин), ллємо в каструлю воду, щоб вода ледь покрила овочі, і попередньо трохи присолюємо. Тепер потрібно готувати, поки овочі не розваряться. Можна на великому вогні, байдуже. Хвилин через 10-15 я страву поперчив, і додав приправу карі (можна не жаліти!!!), І спробував на сіль. Досолив. Коли овочі розварились (в цей час вже води википіло чимало) - вимикаємо вогонь, беремо в руки блендер, і прямо в каструлі блендеруємо все до однорідної маси, до стану суп-пюре. Бажано, щоб не лишалося шматочків. Тепер пробуємо ложкою на густоту. За потреби додаємо вершки (я завжди додаю), щоб трохи розрідити, і додати вершкового смаку. Я цього разу додав десь до 100мл. Готово!!! Супу в мене вийшло десь літри чотири. Але він не рідкий, як ми звикли думати про суп. Він як рідке пюре. Цей суп непогано смакує з соусом песто. Лайфхак. Більше гарбузу - солодший суп, меньше гарбузу - ... Також гарбуз можна повністю замінити цибулею-порей. Тоді зовсім інший смак, і виходить теж чудово
  14. За порадою пана Павла вже придбав серебрянку. Але це вже буде пізніше. Ну і азбестовий шнур. Наступним буде коліно під димохід, коліно під вентилятор (подача в сорочку), і труба на вихід з сорочки. Пофарбувати. Та й все, здається...
  15. Невеличке продовження. Ну, тут все класично...