Oleg_vig

Користувачі
  • Продажи

    1/5
  • Покупки

    117/5
  • Публікації

    74
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Репутація

5 Нульова

Про Oleg_vig

  • Звання
    Майже постійний відвідувач
  • День народження

Персональна інформація

  • Стать
  • Країна
    Украина
  • Імʼя користувача
    Олег
  1. Дякую за роз'яснення. Сумніваюся що щось із цього мені знадобитися
  2. Це мабуть розгортка? Як кріпиться у шпінделі? немає ні лапки ні різьби у торці Конус КМ-1
  3. Бажаю здоров'я. Поясніть будьласка що за інструменти, для чого, де, застосовуються, чи як правильно запитати у Google що це, для ознайомлення і призначення інструменту. Схоже на розгортки, для чого там різьба?
  4. Яка марка електроду, змінний чи постійний струм?
  5. Ціна за яку кількість?
  6. Що за пластина CBN поділіться будьласка і фото якщо можливо
  7. Бажаю здоров'я. Майструю (сковородку) для фрезерування ГБЦ, зупинився з різцем, чи це буде частина різця зі змінними пластинами пригвинчена до скороди, чи фрезерувати посадку під пластину на самій скавороді, чи закріпити ельборову вставку? Вважаю змінні пластини оптимальними рішенням, і яки пластини використовувати для алюмінію? Хто має досвід поділіться будьласка.
  8. Схожі, ОЛХ, різьба на гвинті теж не повна, чому така конструкція?
  9. Аби-ж бачив оригінал, тільки в ОЛХ схожі з таким само гвинтом, ще й фото не якісне, може ще щось в даній темі чи ще де щось випливе. Дякую за відповідь.
  10. Втому і справа що у замкнутому стані пів гайки не працює, гайка там починається від губок. Можливо такий габарит лещат не розрахований на затиски дрібязку? (ну ще така думка звідкілясь взялася, хоча логіки не бачу) )
  11. На рахунок гвинта, не повна різьба (відмітив на фото) це так і має бути, чи не рідний гвинт? на гвинті гайка залишила відбиток де видно що при зтиснутих лещатах гвинт працює на пів гайки. В ОЛХ-ксі бачив схожі лещата, гвинт такий самий з неповною різьбою, вкого є такі чи хто працює з такими лещетами, підскажіть будьласка як воно є?
  12. Дякую за відповідь, коротко і зрозуміло. Якщо компенсаційний хід буде більшим ніж підіймається рухома губка при затисканні, то компенсаційні накладки будуть опускатися до основи лещат від вібрацій сил різання і затиск виробу буде зменшуватися? (при умові що виріб опиратиметься на підкладку чи паралельки, якщо у підвішеному стані то накладки опустяться до основи і затиск буде максимальний) чи правильно розумію?
  13. В зазорі про який іде мова вставлено щуп для наглядності (фото), якщо підтягувати гвинти які тримають рухомі губки вони опускаються, якщо відпускати гвинти то підпружинені поршні їх підіймають. Звідси і питання, зазор може бути і 2 мм. (залежатиме від товщини гвинта і діаметру отвору у губках) можна притиснути губки і без зазору повністю затягнувши гвинти. В себе зробив як на фото 0,30 а як повинно бути і чому??