Bemba

Користувачі
  • Продажи

    0/0
  • Покупки

    0/0
  • Публікації

    6
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Репутація

0 Нульова

Про Bemba

  • Звання
    Початківец
  • День народження
  1. Розточка в наступний розмір vs гільзовка, у відсотковому співвідношенні у вас скільки? Щоб мати якесь представлення, чого ринок таких послуг, потребує. Чи вартує зразу задумуватися про гільзовку окрім розточки? І взагалі, порівнюючи розточку в розмір і гільзовку як послугу. Якщо можна, плюси і мінуси їхні для розточника. По часу, складності, трудозатратам, вигоді і т.д Якими мають бути основні куби заточки різця? Чи пробували користуватися змінними сучасними пластинками? Якщо готові гільзи, получається що остаточний розмір ви підганяєте на розточному (отвори в блоці) а не проточкою гільз на токарному? Де замовляєте гільзи? 1м/с це 60м/хв. При діаметрі 75 це получається 255 обертів шпінделя. Правильно? Якщо можна, опишіть режими детальніше. Чорнові-чистові при гільзовці і при розточці в розмір. І ще би хотілось почути про хонінгування. Чи використовуєте ви чорнові а потім чистові хонголовки? Може потім щітками ще користуєтесь? Щоб розуміти скільки потрібно мати хонголовок чи брусків. Дякую
  2. Ще питання по розточці Як часто розточуєте в розмір а як часто гільзуєте? Гільзи самі точите чи купляєте готові? Які використовуєте режими при розточуванні?
  3. Зерном одного розміру працюєте чи користуєтесь чорновими а потім чистовими головками?
  4. В мене декілька узагальнених запитань стосовно процесу хонінгування блоків циліндрів. Буду дуже вдячний за відповідь. Який станок краще? (Стосовно продуктивності, якості роботи і т.д. Плюси і мінуси цих станків) 3к.. чи 3г..? І так само по головках цікавить Ручні чи автоматичні? Скільки потрібно головок для роботи з легковими авто?
  5. З якого станка ця піноль? В якому стані?