dmytroK

Користувачі
  • Продажи

    1/5
  • Покупки

    54/5
  • Публікації

    45
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Усі публікації користувача dmytroK

  1. На мою думку ви погано уявляєте проблематику виготовлення подібного класу пристроя з нуля без власного станочно інструментального парку. Особливо момент що до особливостей сучасного ринку послуг металообробки - великі фірми скорше за все вас або пошлють з вашими одиничними деталями або виставлять ціну від якої ви станете харкати кров'ю - або прийдеться працювати з халтурщіками, в яких час і якість виготовлення чиста рулетка і проект може затягнутись на невизначений термін... А ще збирати подібне без ізмеріловки то анріал.
  2. Не треба списувати на генетику відсутність відповідного виховання, генетика може не дозволити вам стати провідним науковцем чи чемпіоном світу - на середньостатичтичні речі вона не впливає.
  3. Якщо це не проблема виховання то це проблема відсутності виховання як такого, або фонове виховання від жінки чи інших родичів.
  4. А мене сейф з 2 стволами, а кухонні ножі лишіть для ковбаси і хліба.
  5. Якщо небажані гості будуть ломитися вам до дому ви їм вудочку продемонструєте чи набір поплавків?
  6. А отримати карточку на відстріл шкідників і дмовитись з егерем шо ви в тому овражику будуту лупити "щурів"? Зробіть, в чому питання?
  7. А отримати карточку на відстріл шкідників і дмовитись з егерем шо ви в тому овражику будуту лупити "щурів"?
  8. Може ці фото допоможуть
  9. Зверху є доступ до гайки яку можна скрутити, або в певному положенні можна вибити ексцентриковий вал, якщо шпилька яка його фіксує знята вже. Мав подібний гемор пару днів тому, десь пів години дивився на то чудо та його кріплення перш ніж розібрати.
  10. Чому заборонено - офіційно продається власне для захисту від пограбування і має сертефікати. Яким чином вся ця категорія попаде до вас в майстерню?
  11. Є цікаві варіанти - ростяжки та електро роспилювачі слезогонок, в комплекті GSM сигналка мало би зміст якщо ви зможете за час поки розвіється слезогонка доїхати до майстерні, ще як варіант можна розглянути військові дими+ електро ініціатор і захист від займання - навряд чи вдасться багато винести якщо видимість в майстерні впаде до нуля...
  12. Пишуть що 2 години і все.. нема собачки.. Собак навчених не жерти все підряд не бачив ніколи, тим більше тих які для охорони території використовують.
  13. В тіх системах що я бачив в неті основна ідея дві труби з теплообмінником - керамічним/склянним одна на впуск друга на випуск, кожні надцять хвилин туби переключаються на реверс, за той час одна нагриваеться вихідним повітрям друга, нагрита попереднім циклом, нагріває вхідне.
  14. І то є недобре, буде швидко віддавати тепло і обмерзати зимою.
  15. Якщо не виносити з дому то можна все, якщо виносити то все складніше..
  16. Дорнирование это создание нарезов, под подшипник я думаю такого не надо - правда? Я не утверждаю что пушечным сверлом можно делать посадку под подшипник, но возможно ето самый точный вариант сверления как такового.