• Оголошення

    • sadmin

      Кріпта   26.04.24

      В нас новий спосіб поповнення балансу - через кріпту.
      Через лот. на довільну кількість USDT TRC20.
      Посилання - в розділі "Підтримати"

Alex Gordon

Користувачі
  • Продажи

    0/0
  • Покупки

    0/0
  • Публікації

    10
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Репутація

3 Нульова

Про Alex Gordon

  • Звання
    Учасник
  • День народження

Персональна інформація

  • Країна
    Украина
  • Імʼя користувача
    Олександр
  1. А у вас був досід користування цією програмою? Цікавить чи може вона після проектування формувати схеми розкрою для мдф-ного листа чи фанери.
  2. Цікаво, а чому штрафують? Тобто чим принципово відрізняється стружка від іншого металолому щоб за неї ще і штрафували? Чи це чисто для відмовок?
  3. так, у китайців є все) але не для нас і не дуже дешево))) По УВ я вже з півроку збираю інфу, бо часто ті що продаються на Алі, є високотехнологічними ємностями для зберігання рідини з двома індикаторами. Показували мені колись замовлені там УВ які чомусь не сильно мили, як виявилося замість ВЧ резонатора там стояв вібрик від мобільного телефону.
  4. Ось доволі детально описано як самому зробити УВ, однак все впирається в час і знання електроніки
  5. Зазвичай ті хто малюють ескізи чи концепти мають або освіту або суміжну галузь з художкою, тому якось поняття "думають оцифровано" спірно виглядає. Комп'ютерне обладнання, програми, чпу.... це такий же інстурмент як олівець, штіхель, зубило....Оволодіння навичками роботи від створення комп'ютерної моделі до готового виробу, коли створюється якийсь об'єкт і він зроблений гарно, продумано і технічно, це не одного дня і не одного року робота, і стверджувати що то простіше чи складніше не доцільно.
  6. По таких моделях я ще не пробував лити, та і досвід тільки з алюмінієм, але я думаю десь так як і завжди: комп.модель-друкована модель-заливка у силікон-розшивання-заливаються восковки у силікон - восковки заливаються у гіпс-виплавляється воск з гіпсу, заливається метал. Ну і теоретично пластик має плавиться, якщо модель одноразова, то можна просто виплавить, якщо модель друкувалася з малим заповненням є спроби вдалого лиття без попереднього виплавлення моделі, але сам не перевіряв, зазвичай прогріта форма до 280* дозволяє виплавить АБС пластик.
  7. За офіційними даними до 2022 року роботи замінять 75 мільйонів робочих місць по всьому світу, але в той же час створять 133 мільйони нових. І тут якраз сама суть розвитку коли рутинна робота буде автоматизована, а від людей будуть вимагати саме творчої роботи, тобто створення продукту розумової праці.
  8. А результат друку на DLP/ LCD принтерів як?
  9. З мого досвіду списання з бюджетних організацій, де потрібно обладнання ліквідувати через утилізацію (електроніка, композитні матеріали та інше), то через фірму оцінщика проводився аудит, вони складали акт залишкової вартості, після цього обладнання розпродували, неліквід який ніколи не куплять, викупляли своїж, потім витрачені кошти компенсувала організація. Таким чином економились кошти на утилізацію.
  10. Такі світлодіоди називаються "еміттер", більше 1 вт, або якщо сила струму більше 300 мА їх припаяють на підкладку для кращого охолодження.