• Оголошення

    • sadmin

      Кріпта   26.04.24

      В нас новий спосіб поповнення балансу - через кріпту.
      Через лот. на довільну кількість USDT TRC20.
      Посилання - в розділі "Підтримати"

verres

Користувачі
  • Продажи

    1/5
  • Покупки

    21/5
  • Публікації

    58
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Репутація

10 Нульова

1 підписник

Про verres

  • Звання
    Майже постійний відвідувач
  • День народження

Персональна інформація

  • Стать
  • Країна
    Украина
  1. Добрий вечір , про ремінь , будь ласка, розкажіть всі подробиці : довжина, яку замовляли, матеріал, товщина , де брали, ну і вартість орієнтовну ? І як в роботі , наприклад шов чутно, хоча на фоні КПП навряд, приторможувать реверсом виходить, при роботі вбік не злазить ?
  2. Шановні, з неперевірених джерел , за непідтвердженими даними: у НП на сортувальних терміналах в Києві всі вантажники наймані, своїх дуже мало, що призводить, відповідно, до пошкодження вантажу у великих об‘ємах, питання вирішили просто, все, що потенційно може пошкодитись, має бути в обриштуванні, це номер раз, а номер двас: обриштуванням на НП займається монопольно єдина субпідрядна організація, власник якої, наближена особа до гендиректора НП , і да , з 1 січня Ви будете здивовані правилами забору вантажу, слово обриштування Ви будете чути ну дуже часто....)
  3. А повітряний фільтр в цієї машини є, і якщо є то в якому він стані, двигун має дихать)
  4. Напишіть мені мобільний в особисті, я завтра наберу, бо друкувать довго.
  5. Фотографія станка, що продається? Стружка з 90-х не потемніла навіть.
  6. "На НАШИХ жутко официальных сервисах работают чем попало,что дешевле,топтулом,ято и т.д.где телега с ними стоит тысячу баксов,шесть полных ящиков по 2-3 бакса за единицу.На нормальных сервисах за границей работают совершенно другим инструментом.И там каждый мастер имеет свой собственный.за свои купленный инструмент.По его наличию и качеству принимается решение о приеме на работу." І про те, що трішки залишило осад і теми не стосується: контора до офіційного статусу йшла років 15, з 1992 чи 93, виросла з гаража в ангарі, і в піковий момент розвитку обслуговувала автомобілі одного із президентів, не беручи до уваги людей "простіше". Отримать дилерсво-це не з печі впасти. Дякую за увагу.
  7. І пожиттева гарантія в них теж, АЛЕ, мабуть, не на все, я не розбирався.
  8. Якщо інструмент працює 12 годин на день , 7 днів на тиждень, і так далі, то як його назвать. А про MILWAUKEE і FEIN теж мало хто чув, а в порівнянні з ними Bosch, Makita,Hitachi - ширпотреб. Я про те що завжди є щось краще, або скоро з'явиться. За те що я рекомендую, мені стидно не буде, а автор теми людина вільна-розбереться.
  9. Я працював на офіційній дилерській станції, де весь інструмен був цієї марки. І хоча я працював комірником, але в постійному контакті з механіками. Сто спеціалізувалось на люксових англійських позашляховиках, ключі могли дозволить собі будь-які.
  10. Якщо інструмент хороший, то чому його не рекомендувать?
  11. https://andrmax.ua/ , професійний, з мінусів тільки ціна, з гарантією, яка працює.
  12. Шановні фахівці, тема якраз "втему", хто знає, конструкційно маточна гайка, втулки шпинделя, гвинт поперечки, зубчата рейка відрізняються у R i RA ? Дякую.
  13. i

  14. Шукаю зубчату рейку, або спеціалістів, що виготовлять.
  15. Цікавлюсь чотирикулачковим патроном до TOSа (рідним) + зубчата рейка.