• Оголошення

    • sadmin

      Кріпта   26.04.24

      В нас новий спосіб поповнення балансу - через кріпту.
      Через лот. на довільну кількість USDT TRC20.
      Посилання - в розділі "Підтримати"

waleriy

Користувачі
  • Продажи

    0/0
  • Покупки

    0/0
  • Публікації

    13
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Репутація

1 Нульова

Про waleriy

  • Звання
    Учасник
  • День народження

Персональна інформація

  • Країна
    Україна
  • Імʼя користувача
    Валерій
  1. Міняв всі, на шпиндельній втулці 2 рази, і на кожний шпиндель нові ставив, на останньому який мені зробили на 6 пазів міняв 2 рази. З кожною заміною і налаштуваннями стає все гірше і гірше.
  2. Ви самі це робили чи десь замовляли? Маю НС 12 почали бити свердла 10 і більший діаметр свердлити неможливо, замінив всі підшипники, замінив 3 патрони, купив шпиндель на 6 пазів, шліфував конуси шпинделів яких маю вже три - результат нуль, як било так і б’є , особливо коли шпиндель піднятий вверх. Може є сенс повністю замінити піноль? В нормальному стані заводську думаю вже не має, а виточити нову ніхто небереться. Можливо щось мені порадите, дякую.
  3. Який купити? Відповідь на це питання досить проста. Поясню свою думку, якщо людині потрібно раз в тиждень поїхати на ринок щоб продати відро огірків з грядки - достатньо велосипеда, коли в людини агрофірма - треба мати автопарк.
  4. не зрозумів. Ви мені це хочете продати чи собі шукаєте?
  5. Потрібно 1,1 кВт і бажано 1350 обертів, обмотки на трикутник
  6. в мене нгф 110, оснастки під КМ3 є багато і вона не дефіцитна, доробляю до нього ВФГ , там вал буде під КМ4, також є перехідні втулки з одного конуса на інший. Те що в 675-676 і їм подібним є більше можливостей відносно НГФ, тут Ви праві.
  7. Я для НС 12 навіть координатний столик зробив, свердлити супер, а фрезерувати не підходить.
  8. куплю трьохфазний двигун 1,1 кВт 1350 обертів на лапах, не за всі гроші
  9. Слава Україні! Недавно придбав НГФ 110 низ як в Ш3 верх як Ш4 тому не знаю це модель 3 чи 4. Зараз ним займаюся. Замовив вал -його вал б'є,майже закінчив робити ВФГ, в планах зробити щось з столом - спробую його збільшити, зробити автоподачу,замінити мастило, встановити сальник в кришку шпинделя,посадити кришки на коробці на герметик,зайнятися косметикою -відмити,вичистити і пофарбувати.Потреби у великому 675,676 не маю,немає де його поставити.НГФ ми втрьох на досках затягнули на його місце. Якщо маєте багато серйозної роботи з фрезерування і грошей - дивіться в сторону 676, або щось подібне.НГФ він більш для хобі,хоча на ньому можливо виконувати багато різної роботи, особливо коли приєднаєте до нього ВФГ та інше. Вважаю його плюсами це відносно не великі габарити і вага,можливість без проблем підключити і працювати від мережі 220v,простий в експлуатації, майже все можна зробити і відремонтувати власноручно.Мінуси на мою думку такі -малий стіл, на столі один Т паз, краще якби два, а три ще краще,не великі переміщення стола, особливо верх-низ коли на столі лещата і працювати ВФГ,не має автоподачі стола. Все залежить які до нього завдання ставити.