• Оголошення

    • sadmin

      Кріпта   26.04.24

      В нас новий спосіб поповнення балансу - через кріпту.
      Через лот. на довільну кількість USDT TRC20.
      Посилання - в розділі "Підтримати"

FOMA

Користувачі
  • Продажи

    2/5
  • Покупки

    14/5
  • Публікації

    44
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Повідомлення, опубліковані користувачем FOMA


  1. , Alex 6088 написав:

    І ще :раджу всім перевіряти частоту струму на виході з генератора (будете здивовані адже 50 славнозвісних Гц там нема ))))

    дивився на своему осцилом - 50,1 Гц i 229 V. но пiдключена земля  i тд

    0

  2. 5 часов назад, Наливайко сказал:

    Це більше ваш прокол, що купили УЦІ в першого ліпшого, не висунули претензію що інструкція не перекладена, хоча цього прямо вимагає законодавство України. Ви маєте права споживачів, які доволі просто реалізуються, і якими ви не скористались. А мали б, як мінімум щоб збадьорити продавця, нагадати йому про його обов'язки, бо він про них або не знав або забув. В мене замовили електронні лімби на токарний (класна річ, буду ще возити), я привіз, розібрався з китайською інструкцією, переклав, скинув переклад клієнтові, налаштував його згідно побажань замовника. Це те, що імпортер повинен робити, це його відрізняє від бариги, це займає людський час і відбивається на кінцевій вартості. Всі ми формуємо ринок: клієнти, продавці з виконавцями, регулятори. Коли супермаркет Арсен почав переклеювати дату кінцевого споживання, і жарити тухлих курей на гриль, саме завдяки покупцям стало про це відомо, і супермаркет приструнили. Якби ображені покупці сиділи тихенько, їх сусіди далі б труїлись.

    Загалом не правильно і не справделиво судити наш ринок по одній невдалій угоді, і китайський по одній вдалій. Недавно бачив відео про американця, який купив китайський електросуперкар, а йому прислали в контейнері ящик на колесах від ровера з електромотором. І він не жалівся, що весь Китай це суцільні махінатори. Розбирався, добивався повернення грошей. Бачив немало розповідей від імпортерів, що китайці полюбляють пробну партію привезти найкращої якості, а реальну робочу партію забивають браком. Ті, хто знає як правильно оформити договір поставки і не бояться звичайної процедури нічого не втрачають. Решта отримують дорогий урок, з них частина прогорають, друга частина вчиться і рухається догори.

    вот верно написано ! я не ленюсь понести буханку плохого хлеба назад в магазин. не за те 15 гривен, а чтобы магазин знал о некачественном хлебе.

    система без обратной связи слепая и неуправляемая, а с обратной связью — саморегулируемая и эффективная.

    1

  3. Так проблема то в том, что Украинское государство, на сегодня это несколько сотен олигархов и несколько миллионов около них кормящихся.

    Остальные крутятся как могут и стараются обмануть государство или вовсе с ним не пересекаться(те же заробитчане).

     

    2

  4. В 30.10.2020 в 21:22, Reiter сказал:

    А як же "затиловка"?

    насколько помню, из опыта работы на "большом станке", на диаметре до 25мм в ней смысла нет. разве что сверлить ними целую смену?

    1

  5. В 30.11.2020 в 05:33, Дядя_Уеф сказал:

    А именно так и болеют только. Один принес заразу и все сразу инфицированы. Все ж помещения общие. Кухня, санузлы, холодильник. Да и пищу ,как правило, кто-то один готовит. Она вся зараженная.

    Хотя есть исключения, обычно молодежь, но и не только. Все в семье переболеют, а его не берет, и все тут.

    у меня двое знакомых умерло от ковида. в семьях анализы негативные

    0

  6. Появилась нужды в покупке плоскошлифа.

    Подскажите, как проверить станок. Снимать стол для осмотра? Или достаточно покатать по линейке индикатором и сделать пробную шлифовку?

    В принципе, если знаете нормальный станок "по соседству", сообщите в личку.

    0