Europe

Користувачі
  • Продажи

    0/0
  • Покупки

    0/0
  • Публікації

    50
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Усі публікації користувача Europe

  1. Добрий день. Придумав пристрій механічний, маю діючу модель. Пристрій вимірювальний, специфічний. Хочу якось отримати патент на нього. Може хтось стикався, як це зробити без посередників. Підскажіть як. Сам з Києва.
  2. Обезжирювання шляхом прогріву деталі у пічці при температурі 140-200*С можливе? В теоріїї вигорить уся органіка з тяжко доступних місць.
  3. Не знаю що ви рахуєте, но від сто мене верне. По Києву такі х-спеціалісти роблять, аби як. Півроку їздив по них дизеля ремонтував, МОТОР по частинах купив, а відремонтувати не зміг. Тільки офіціали допомогли, за день полагодив. Спеціалісти на СТО - троешники , двоєшники, які встроїтись не можуть на норм роботу. Позакривати тре такі СТО. А краще хоть якусь сертифікацію робити такому бізнесу.
  4. Є смисл ставити на токарний електронні лінійки?
  5. На колесах дюймові різьби)). Крок різьби 32 нитки на дюйм. Діаметр 3/32, (тут можу помилятись, точно вже не помню)
  6. Для гаражного хоббі можна не за морачуватись перемтановкою станків.
  7. Підскажіть де в Києві можна зпаяти чугунну кришку від токарного. Відломалась петля завісу від кришки, що закриває гітару, при перевозці, хочу зпаяти все докупи.
  8. Дякую за підсказки Задумався над зваркою. Електроди знайшов по ціні більш менш турецикі AS PIK 98 Super Ф3,25 Як вони в порівняні до utp?
  9. Скоріше за все М11*1