развертка км-0 Розгортка ручна чистова КМ-0 ( развертка )


развертка км-0 Розгортка ручна чистова КМ-0 ( развертка )

30,00гр


Запити до продавця 0 (посмотреть)
До завершення 25 днів та 18 годин - 2024-06-29 21:01
Доступна Кількість 5
ЦІна 30,00гр
Кількість
  Щопи купити - Зареєструйтесь Ось Тут!
Оплата Готівка, Переказ на пластикову карту
Умови пплати Відправка товару після 100% передоплати ,накладним(наложенным)платежем після проплати послуги ТК в обидві сторони !
Отримання Самовивіз, Відправка Новою Поштою, Відправка Транспортною компанією, Відправка Транспортною компанією (самовивіз від ТК)
Допумови по доставці Відправка ТК "Нова пошта"та "ІнТайм".
Бронювання 48 годин
Нові лоти в телеграм-боті!

Опис

Розгортка ручна чистова КМ-0 , нова із зберігання . На деяких розгортках є поверхнево-"косметичні" сліди не правильного зберігання !

Розгортка - ріжучий інструмент, який використовується для остаточної обробки отворів після свердління, зенкерування або розточування. Обробкою отворів розгорткою (розгортанням) досягається точність до 6-9 квалітету і шорсткість поверхні до Ra = 0,32-1,25 мкм. Висока якість обробки забезпечується тим, що розгортка має велике число ріжучих крайок (4-14) і знімається малий припуск. Розгортка виконує роботу при своєму обертанні і одночасному поступальному русі вздовж осі отвору.
При виборі розгортки для робіт слід враховувати технічні вимоги, пропоновані до оброблюваного виробу; спочатку підбирають комплект чорнової і чистової ручних або машинних розгорток. Діаметр розгортки вибирають за розміром отвори; при обробці отвору під розгортання передбачають припуск: для чорнового розгортання 0,1-0,15 мм; для чистового розгортання 0,05-0,1 мм.
Змазування та охолодження, при обробці розгорткою, впливає на шорсткість поверхні і точність отворів. В якості нього при розгортанні отворів в сталі застосовують емульсії і мінеральне масло. У латуні та бронзі розгортання проводиться без застосування емульсій.