• Оголошення

Клепальний молоток,рубильний пневматичний 57КМП-5 СРСР


Клепальний молоток,рубильний пневматичний 57КМП-5 СРСР

3 000,00гр


Запити до продавця 0 (посмотреть)
До завершення 5 днів та 1 година - 2024-05-11 10:20
Доступна Кількість 2
ЦІна 3 000,00гр
Кількість
  Щопи купити - Зареєструйтесь Ось Тут!
Оплата Готівка, Переказ (Western Union та інші), Переказ на пластикову карту, Накладений платіж
Отримання Самовивіз, Відправка Новою Поштою, Відправка Транспортною компанією
Бронювання 48 годин
Нові лоти в телеграм-боті!

Опис

Клепальний молоток,рубильний пневматичний 57КМП-5 СРСР.
Клепальні молотки пневматичні - найпоширеніший і популярний тип клепальників. Застосовується не тільки в авіаційній промисловості, а й повсюдно, де необхідно жорстко закріпити невеликі товщини матеріалу. Це може бути сталь-сталь, сталь-пластик, пластик-пластик. Його застосовують при складанні водостоків, при складанні кованих виробів і навіть при виготовленні лопат для збирання снігу. Замінивши стандартне обтискання, яке йде в комплекті з молотком на заготівлю, ви зможете створити не тільки потайне з'єднання, але й півсферу виходячи з діаметра заклепки, що застосовується.

максимальний діаметр заклепки 5 мм
енергія удару 5 Дж
частота удару 37 с -1
товщина пакета, що склепується, 12 мм.
робочий тиск 6,3 атм
витрата повітря 450 л/хв
Посадка насадки 12мм.

Один з них без насадки, робітники.

Кліпання великогабаритних деталей виконують широко за допомогою пневматичних і менше електричних молотків.

Пневматичні клепальні молотки працюють під впливом стиснутого повітря. Вони поділяються на дві групи: із золотниковим розподілом, які. широко застосовуються і з клапанним розподілом. Пневматичні молотки випускають із замкненою та незамкненою рукояткою без гасника вібрації (модель 53КМ-5, 55КМ-10, 6КМ) та з гасником вібрації (модель 62КМ-6 та 62КМ-7). Застосовують також молотки з незамкнутою рукояткою та пістолетного типу без гасника вібрації (56КМП-3) та з гасником вібрації (57КМП-4, 57КМП-5, 57КМП-6). Клепальний молоток 57КМП-4 має корпус та рукоятку, в яку вмонтовано пусковий пристрій та ніпель для підключення шланга для стисненого повітря. У корпусі знаходиться склянка, циліндр із поршнем та золотник з кришкою. Повітря надходить через пусковий клапан, кришку та золотник у робочу камеру, розташовану над поршнем.

При натисканні пальцем на курок останній важелем впливає на штовхач, що відкриває вхід повітря в пусковий клапан. У цей момент поршень (і молоток з ударником) йде вниз і робить осадку заклепки, а золотник відкриває отвори для проходу стисненого повітря через клапани нижню частину циліндра під поршень і змушує його переміщатися вгору. Пружина служить для поглинання віддачі поршня з метою запобігання працюючого від шкідливих вібрацій, а пружина оберігає обтискання від випадання.

При роботі пневматичний молоток тримають за ручку правою рукою і великим пальцем натискають на курок для пуску стисненого повітря. Лівою рукою клепальник охоплює стовбур молотка або обтискання, яке утримує на головці заклепки.

Клепку клепальним молотком виконують удвох: – один упирає підтримкою заставну головку, а інший молотком розклепує головку, що замикає. При затисканні підтримки у слюсарних лещатах другий підтримує деталь.


Питання та відповіді

Вони реально нові ? Це наскільки зрозумів  дуже старий тип   молотків про них дуже мало інфи в інтернеті .

ремонтер

Опублікований


Да,похоже новые,старые 70-ых годов

Змінено користувачем Freddy
0

Поділитися коментарем


Посилання на коментар


якого фіксатора , на фото він наче є чи то щось інше ?  Насадки на цей молоток підходять від кмп 14 ? 

ремонтер

Опублікований


нет,фиксатора насадок нету,насадки от кмп14 не подходят

0

Поділитися коментарем


Посилання на коментар