savelich

Користувач+
  • Продажи

    4/5
  • Покупки

    90/5
  • Публікації

    720
  • Зареєстрований

  • Відвідування

  • Діб у лідерах

    37
`

savelich останній раз здобув день на травня 20

savelich має найбільш улюблений контент!

Репутація

823 Відмінна

12 підписників

Про savelich

  • Звання
    Реєстрація
  • День народження

Персональна інформація

  • Стать
    Мужчина
  • Країна
    Украина

Відвідувачі профілю

11 637 переглядів профілю
  1. Доброго ранку і Слава Україні! Таке питання - залишились у мене в моїй сонячній електростанції лише півтора живих акумулятори, один показує стан здоров'я 90%, другий 70%, та ще й обидва балансіра перестали процювати, боюсь, зиму не перезимую. Є думка зібрати собі батарею з трьохвольтових литій-ферум - вісім штук на 24в. Є багато видосів в инеті, як люди роблять... Тих "комірок" продають за кожним кутом... і виходить дешевше, як купляти готовий. Так от, чи маєш або чув про якийсь досвід, чи варто затівати таку авантюру, які можуть виникнути проблеми? 

    1. Одессит

      Одессит

      Ячейки:
      1. CATL 202 А.год - $110 (х8)
      2. Merilon 280 А.год - $130 (х8)
      Обирайте.
      BMS буде пізніше (біля  $105).

  2. Мабуть вам пощастило, ви придбали пішипники від цього "польського" виробника:
  3. Шабрив не так давно станини двох круглошліфувальних верстатів під 4м довжини з призмою (зворотньою) 90*, а також станину плоскошліфуваьного довжиною понад 2м. Як то робити з використанням плити довжиною сотню мм? Довелось виготовити саморобну кутову (90*) лінійку довжиною до метра, бо довшої заготовки не було... Як на мене, то при шабровці станин і супортів зовсім не зайвими були б лінійки з зовнішнім і внутрішнім кутом 90*. Направляючі станин після шабріння від цього були б куди рівніші і менш скручені.
  4. Майже на кожній станині металообробних верстатів є призматичні напраляючі з кутом 90*. А от жодної лінійки типу УТ з таким кутом не бачив. Цікаво, як хто шабрить ті призми без такої лінійки?
  5. Ще трохи, і спільними зусиллями винайдемо новий "патріот". Ну може "гепард", тільки маленький, під АК . АК - ручна зброя, і городити на його основі зенітний комплекс, та ще й з електронним керуванням...?
  6. Добавлю - колись робив спрощені саморобні черв'ячні передачі сам таким чином. Заготовка черв'ячного колеса вільно обертається на осі, закріпленій на різцетримачі, а в патрон кріпиться мітчик. Якщо підвести заготовку колеса до обертаючогося мітчика - він починає нарізати зуби колеса, яке при цьому автоматично провертається на своїй осі. Невелика проблема виникала зі співпадінням першого і останнього зубів виготовлюваного колеса, ала в даному випадку ціле колесо мабуть і не потрібно, лише необхідний сектор.
  7. Як передбачається контролювати наводку на ціль - через камеру, візуально, по результату стрільби, як?... Які технологічні можливості на вашому підприємстві? Є ідея зробити привід з використанням двох черв'ячних передач. По горизонталі кріпити кулемет до черв'ячного колеса що має змогу обертатися навкруг вертикальної осі. По вертикалі - сектор іншого черв'ячного редуктора. Спрощену черв'ячну передачу можна без проблем зробити лише на токарному верстаті з викорстанням в якості інструмента підходящого мітчика... В якості черв'яка - гвинт з відповідним кроком. В якості приводів знадобляться зовсім невеликі двигуни постійного струму, хоча б з того ж склоочисника, там на виході з редуктора оберти невеликі якраз те що треба... Черв'ячна передача доволі жорстка, навряд чи віддача кулемета зможе суттєво збити наводку... Якось так. Звичайно точності як у "хаймерса" не одержите, але якщо є змога в реальному часі контролювати точку прицілювання, то повинно працювати...
  8. https://www.facebook.com/share/r/CfFYQzR7vUsAa12z/ трохи поезії на актуальну тему...
  9. Мається на увазі дистанційне керування вогнем, чи вірно зрозумів?
  10. Схоже це важільний патрон. Спробуйте тягнути-штовхати ту втулку з різьбою, що в центрі патрона - кулачки повинні рухатись.
  11. Stealing presidential pillowcases - not a good idea. А літак цікавий.
  12. Поставив замість штатної коробки швидкостей частотник 5квт і мотор 4квт 900об на 1а616 з тої ж причини - дратував шум. Небо і земля... зараз при включеному верстаті можна спокійно поряд розмовляти... крім того бонусом - плавне регулювання швидкості і регульований режим розгону й зупинки.
  13. Може хто має контакт того хлопця? Напишіть, можна в ЛС.