#350464 Опубліковано: 22 березня Слава Україні. Хочу зробити гріндер невеличкий. Може хто може поділитись повним комплектом креслення. Дякую. 0 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
#350466 Опубліковано: 22 березня Там є креслення 0 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
#350500 Опубліковано: 23 березня Шось якесь таке маю. Може згодиться __-1500.dwg 0 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
#350544 Опубліковано: 24 березня 22 години тому, Yorri написав: Шось якесь таке маю. Може згодиться __-1500.dwg Якою програмою відкрити? 0 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
#350546 Опубліковано: 24 березня (змінено) 2 години тому, Dimka11 написав: Якою програмою відкрити? ну взалі то Autocad/ Або шукати якийсь вієвер. Там шрифти трохи не ті підставляє Хтось накидав купу креслюнків. Я згадав що десь лежить... Можна конвертнути в щось. Але краще так. Змінено 24 березня користувачем Yorri 0 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
#350548 Опубліковано: 24 березня , Dimka11 написав: Слава Україні. Хочу зробити гріндер невеличкий. Може хто може поділитись повним комплектом креслення. Дякую. Отут https://grabcad.com/library не шукали? Там їх вистачає... Але хоче реєстрації. 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
#350561 Опубліковано: 25 березня (змінено) Подивіться такий: Чомусь не можу zip архів прикріпити, а файлів багато, дайте куди скинути ... Колись зробив собі майже такий, вніс деякі зміни по наявності матеріалу, і трохи збільшив діаметри роликів під 303 підшипники. Змінено 25 березня користувачем Богдан7 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
#350605 Опубліковано: 25 березня 13 години тому, Богдан7 написав: Чомусь не можу zip архів прикріпити, mediafire dropbox drive.google.com 0 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
#350617 Опубліковано: 26 березня (змінено) https://drive.google.com/file/d/1EyYmts0exbq2nZa_MWZKFI873g1JlmkE/view?usp=sharing Креслення не мої, давно колись потягнув з інтернету, були у вільному доступі на той час. Подяка автору ... Змінено 26 березня користувачем Богдан7 0 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
#350638 Опубліковано: 26 березня Вот есть чертежи @strit Вот моя моделька, на 610 ленту и двиг от китайской "швейки" в SW2025 ... frinder_knife_1.7z по мотивам ножеточки @Shengur. (https://www.youtube.com/c/АлександрШенгур) Вот она: Не доделан в модели - механизм натяжения ... пару шпеньков и пружина ... на ригеле 0 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
#351245 Опубліковано: 14 квітня , softm написав: Не доделан в модели - механизм натяжения Не доделан и специально так сделан - вещи немножко разные. Не имеет значения как это выглядит - важно как работает. Не утверждаю, что это хорошо или правильно, но оно работает безотказно. Верю, что нагородить этакого, как на видео ниже, конечно же можно - вопрос, нужно ли это в данном случае? 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
#351246 Опубліковано: 14 квітня Якось з часом з'ясувалося, чим бiльше воно схоже на кухоний стiлець, тобто простiше - тим найдiйнiше. 2 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах