• Оголошення

    • sadmin

      Кріпта   26.04.24

      В нас новий спосіб поповнення балансу - через кріпту.
      Через лот. на довільну кількість USDT TRC20.
      Посилання - в розділі "Підтримати"

bomko

Користувачі
  • Продажи

    1/5
  • Покупки

    4/5
  • Публікації

    41
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Усі публікації користувача bomko

    все чудово. швиденько відправили.
  1. цікавить розміри самої посадки і на скільки втоплено чи виступає за площину самого шківа. а так то - забираю полюбому.
  2. ширина посадки 90 чи то всього шківа? ***на фото виглядає що посалка трішки втоплена з однієї сторони
  3. Доброго дня. марка сталі не відома? напильник бере?
  4. на яку ширину підшипника ці корпуса розраховані? 35х80х34.9 не встануть?
  5. @ZeS ок. согласєн. а коли просто додатковий відвід вхідного повітря на верх завести? по логіці треба мати можливість окремо прикрити основну подачу.. як розумію, а мож і не дуже розумію)
  6. @ryazanovpavel69 так. я упростив до максимуму = підняв надійність. Вентилятори тимбільше де є пилу купа щей можливо металевого то не дуже добре. Сонласєн - зручно. І частота ШИМ-у там як розумію вища набагато той і камери вже мерехкотіння не будуть бачити.
  7. @Бескид Тарасе, я б на вашому місці в свій телевізор не сильно вірив. А то якось там телевізор чухню показує, а мій істину...не будьте наівними. вибачайте. не продовжую. так, не втримавси більше тут ні слова за отой разводняк людей))
  8. бачив на ютубі як роблять віводи від вхідного отвору з повітрям в верх загрузочної шахти. Ще варіант бачив як вхідна і вихідна шахти зверху зєднані трубою з заслонкою, хош загрузитись - відкрив, продув. загрузився. на сквльки робоча схєма не знаю, але теоретично мала б працювати.
  9. мерехкотить на телефоні тому що там камера бачить частоту з якою працює ШИМ контроллера току для світлодіода. Шоб не мерехкотіло в камері - купив саму потужну ЛЕД лєнту на 12В що була в окрузі (в інеті бачив мошнішу, але мінімум 5м шось по 120грн була). Найшов трансформатор на 12В від плати управління холодильника (маленький просто). підійде любий що 12В на виході має. Діодний мостик (4лапи, не перепутаєш шо куди)) і все. бажано що конденсатор вліпити на 470мкф. От і мругати вже ніц не буде. Якщо чудом буде трохи підблимувати, значить або конденсатора нема, або замалий для такої потужної лєнти. такоє ото без конденсатора навіть на сверлілку примостирив себі якось..
  10. так я поексперементувати хотів. ну і просто пічка не асобо то і в тєму. є кімната ще одна збоку, теж хотів обігріти. от і почав фантазувати. наютубився і родив варіант для тестів: піч-котел. суть: частину тепла лишити в приміщенні з пічкою, частину відвести теплоносієм. бажано щоб подовше горіло. от і взяв за основу котел нижнього горіння, урєзал все шо можна, щоб металу поменше всовувати і надумав спробувати. деж ще скіли прокачати начинающому сварщику)))
  11. Недавно завівся новий дружок - інвентор. Наютубився, напробувався, саме просте виходе потроху. Вирішив спробувати щось поскладніше зварити - пічку в майстерню. Назбирав трохи металу і почав то до купи ліпити. І зразу наткнувся на халепу. Спочатку зварив дно і дві стінки, потім вирішив по середині поставити розпорку не просто стоящу, а приварити її. Тут то і була моя помилка. Зварив - хоть і внутрішні шви в мене коряві до ужасу, виглядало все обнадійливо. Поки не пройшло хвилин 30-60 і не почалися звуки тріску. Я туди, а там біда. Помислив, зрозумів що певно коли варю нагрівається метал - розширився, «шов» ліг, схватив. Починає охолоджуватись, все стягується (перемичка 6ми, стінки 4) от і стінки не втримують напрягу і тріщать. Вирішив: перемичку ту підрізав по шву, куди добралась КШМ)) ну і з зовнішньої сторони товстим диском по тріщині пройшовся і зробив канавку. Залив...Охололо і я взагалі не зрозумів яким чудом оно аж так покрутило частину стінки над перемичкою(на сантиметра 2-3). Прижав струбцинами і перемичку зверху «точещою» прихватив назад, думав мож поможе. Та куди там, охололо і по новому трісло все біля шва( Чого не враховую, що почитати? Але попрошу мож якось конкретно є щось, а не енцеклопедію по зварці перечитати всю. Якась може є «Теорія металів» чи ще щось таке. Ну і в двух словах якщо розтлумаче хтось, буду вдячний! А поки дякую усім хто дочитав *пару фоток для розуміння про що той текст.
  12. @Barth круть, дякую! @Одессит ага, можна все купити, ну майже)) але ж біда буде тоді велика - куди руки приложити то?))) @Дядя Уєф величезне дякую! спробую найти, скачати і прочитати. зацікавили ну дуже.
  13. @alex77 інвентор то моя «хорота»))) просто деколи якщо треба якусь конструкцію по розмірам підігнати то будую її в Autodesk Inventor, от і буває що трохи букви путаю) а тепер коли взнав що то за сталь, зрозуміло канєха що з неї тре щось друге робити. Бум пиляли(
  14. @uniteks715 кул. але матеріалу зовсім не багато 1.35х0.7м було. поки не порубав) а де такий аналіз роблять? на майбутнє собі б занотував.
  15. @Teren читати завжди корисно, якшо по дєлу.)
  16. Не скажу що маю скіл зварювання. Але якось захотів спробувати що то таке і попався мені Gysmi 200 буквочок не памятаю. кнопки на управлінні, по просадці не тестив, замість ручки для переноски - прорізи і шлейка, легко, не мішає і взагалі можна не ввшати його) По зварці - перший в життєві електрод запалив на ньому. Трохи ютубився/читав. Зажарив вже два кг 3мм стандарту і майже кг 2мм. Загалом отримую неймовірну насолоду користуючись ним. Пише в паспорті що можна і TIG прикрутити до него, поки електродами бавлюсь. Не важкий. 4мм варю на 80-85А, вродь вплавляє ваще гарно. Пробував 2мм електродом і на 20А наліпити на бляху в 0.5мм і на 180 крутив пропалював трубу 4-6мм. Апарат - насолода. Правда порівняти поки нема з чим. ото фото що вже деколи виходе. незнаю, мож показник трохи буде - «нубота за рульом» і трохи виходе. певно апарат тут грає не малу роль.
  17. дякую за рекомендації:) напевно перше шо зроблю то заміну загубленому ножику для підводного полювання. зачерню, маслом протерати по трохи буду тай мав би жити трохи. а то ножни остались, а ніж поза тищу грн новий( на рахунок чугуна - вкурсі малость. буржуйка є готова, в батьків валяється. Але то пожиралка дров жеж. Хотів полу пічку полу котел в тестовому режимі зробити і поглядіти наскільки багато не врахував усього вже в експлуатації. Ну а через рік-другий(думав вижеве метал стільки) то вже зробити шось поцікавіше. Полупічка то какби частину тепла думав теплозйомником знімати а частину на корпусі лишити і нехай гріє майстерню. А те що зняв, в сусідню кімнату відправити. По розрахункам за 100 дол(макс.) мав зігрівати сарайчик в минулому а тепер зародок майстерні, бо мотлоху (дров старих і з пилом ванючим) є купка не мала. Тепер трохи стане все дорожче, бо певно куплю новий лист і не буду морочити себі голову з тими прийомками)
  18. я то радуюсь... але ж хотів пічку) а так то в голові думки почнуться - шо ж би то корисного напиляти то)
  19. благодарю! а тему можна переіменувати: «скупий платить двічі» ?
  20. так воно без закалки тріснуло. я навіть вже не намагався закалювати. знов трохи почитав про марки, трохи прояснилось, зовсім трохи. жаль що порубав той лист( ну а сталь виглядає що хорошенька. тіки мені треба було шось попроще - Ст20, як я розумію то якраз то шо треба на такі поддєлки? дякую за відповіді! розуму прибавилось)))
  21. @R2M2 «шеф, всё пропало» взяв той огризок (полоску тоненьку) - зігнути вирішив в пополам. да куда там, тріснуло в мгновєніє. на переломі виглядає як селомін - маленькими такими крапочками... 0.4 далі чи всетаки більше?
  22. @R2M2 завтра спробую потестити. а тріскає не наварка а сам метал наскрізь, в кінці навіть шов де слабший дав тож через нього тріщина пройшла. Сам лист, мені був підозріло твердим(хоч і немаю багато досвіду роботи з залізом). але і тонка полоска 1-2см, гнеттся дуже туго і таке відчуття що трісне, але не тріскає - гнеться. Списав собі що то 4мм як не як (майже 4, трохи ж б/у метал)) @Barth та вже то зрозумів і тому болгаркою зрізав, пробував євикручувати» корпус, замітно було що 0.5-0,75 довжини перегородки вже не заязані зі стінкою. Поставив жирну точку і думав на тому все)))) »коробочні конструкції» - маю що почитати, дякі.