• Оголошення

KumKorolu

Користувачі
  • Продажи

    1/5
  • Покупки

    3/5
  • Публікації

    49
  • Зареєстрований

  • Відвідування

  • Діб у лідерах

    1

Усі публікації користувача KumKorolu

  1. Вітаю. Чи є ще призми, і які в наявності?
  2. Є аналоги зварювального дроту для чорнини в прутках. З аргоном вариться на ура. Шви не потребудуть мехобробки, якщо сталюка не КП - герметичність шва більш прогнозована.
  3. @John А можна, будь-ласка, детальніше про гравіцапу і приклади роботи. Я думаю детальніший огляд буде цікавий багатьом - тема окрема, наприклад. Дякую.
  4. А мене не пустило зареєструватись...
  5. Як зварювальний спрей використовую силіконове мастило в аерозолі - порівняно з бінцелевським виграє по всіх параметрах. Також при попаданні на поверхню зварюваних деталей не створює міцної плівки - бо колись на бінцелевський жалілись хлопці з піскоструйки, що довго доводилось чистити перед фарбуванням.
  6. Вітаю, панове! Розумію, що ідея виготовлення апаратів штучної вентиляції легень виглядає дещо...нерозумно. Але порівнюючи на око стан медицини в Італії і стан медицини в Україні, в світлі останніх подій з коронавірусом, а також схожість відношення населення до того вірусу, мені ідея виготовлення таких апаратів в "кустарних" умовах вже не здається геть безумною. Тим більше сучасні "домашні" умови в деяких майстернях таки вищі технологічно ніж в часи винайдення апарату штучного дихання - 50-ті роки минулого століття. А особливого відтінку цій їдеї надає такий момент, як черговість підключення до АШВЛ при перевантаженні лікарень - лікар повинен вибрати когось з пацієнтів, в кого шанси на виживання більші. В Італії молоді лікарі використовуючи 3д-друк компонентів забезпечили підключення пацієнтів - і дали їм шанс вижити. Є ще інформація по цій події на російському ресурсі. Можливо є тут люди, які мають більше інформації по темі виготовлення та характеристик апаратів - цілком можливо, що простий і надійний привід для мішка Амбу може збільшити шанси на виживання нас і наших співвітчизників. Прошу трохи подискутувати!
  7. Так і в світі жодна атипова пневмонія не набрала таких обертів. Можливо то глобалізація і всюдисущі останнім часом китайці-туристи причина - на то відповідь буде дана по закінченню теперішніх подій в світі.
  8. То тема для іншої дискусії - трішки ті віруси відрізняються, що й показала практика. По сабжу - на мою думку, тема створення ашвл в "домашніх" умовах себе вичерпала, закривати чи ні - до адмінів. Занадто то широке питання, щоб вирішити швидко і ефективно. Оскільки просто надувати легені буде неефективно.
  9. Нажаль, це неможливо - той вірус прийшов надовго, і рано чи пізно перехворіє кожен соціально активний.
  10. Ця статистика вірна для Кореї. В нас стан здоров'я більшості людей таки гірший, ніж в Італії. І група ризику для наших реалій скоріше за все значно "молодша" Я не дуже хочу соватись по лікарнях, розпитуючи реаніматологів чи є в тій ідеї сенс. Бо якби мав знайомих з певним досвідом - або заспокоївся взнавши, що не варто мучити голову, або попробував би зробити хоч якусь пшикалку. В будь-якому випадку обговорити це на форумі нічого не коштує, а спробувати варто. Знову ж таки, немає сенсу обговорювати сучасні досконалі апарати -той рівень недосяжний.
  11. А чи є потреба у вентиляції легень в недуже важких хворих - можливо там буде застосування простому апарату? І чи можливе використання для цього МА? Якось сумно це все...
  12. На виході потрібен простий "вентилятор" легень - в 50-ті роки минулого століття вони такі і були, і функцію свою виконували - рятували людей. Тема для того, щоб знайти рішення - те,що зробити сучасний апарат швидко і дешево не вийде, то мене переконувати не потрібно. Можливо хтось може виготовити, або знає де взяти гофри для апарату, хтось зможе надати ідею як зробити привод, хтось це все зможе оформити в корпусі - тоді всі задіяні зможуть врятувати когось. Ну а якщо це не можливо - тоді тему варто закрити, тим більше помруть таки всі, незалежно від пандемій - хто раніше, хто пізніше.
  13. Такий не візьмуть, справний думаю взяли б - шанс на життя він може дати. А особливо, коли черга не закінчується... Ще раз - в кого є знайомі реаніматологи? Наскільки можливий варіант використання мішка Амбу?
  14. З цього і почати взагалі потрібно - в мене немає знайомих такої кваліфікації. Якщо мішок Амбу не підходить - тоді тільки варіант з тими силіконовими гофрами, а це може взагалі хрест на всій аматорській реанімації поставити. Чи можливо використовувати литтєвий харчовий силикон? Та ні, взагалі зациклився на тому МА, для нього думав привід пневматичний зробити. Я взагалі думав тільки про апарат на основі МА, для тих, хто стабільний і середньої важкості - щоб не погіршувався стан і не було навантаження на "справжні" АШВЛ - для важких пацієнтів. Та й в МА є потрібні клапани - щоб пацієнт не лопнув, і до того ж в них є можливість підмішування кисню - отже немає потреби тестувати все для кисневої стійкості. Потрібно більше інформації від лікарів - можливо хтось має знайомих практикуючих реаніматологів, чи взагалі потрібен той апарат для приводу МА. Питання - замовляти той мішок, чи ні - знайшов по 2100грн.
  15. Я вже вказав - з нуля розробити апарат не вийде, я реаліст. А от розробити привід для мішка Амбу - цілком реально, в ньому є потрібні клапани в тому числі і можливість домішування кисню. Офтоп:тільки що спробував замовити той МА на промі для гикспериментів - ціна раптом стала 5000грн а була недавно - 385грн. Можливо та ціна і була неактуальна - але ж не десять років той товар там без оновлення висів. Продовжимо...
  16. Ось там таки буде бюрократія. Ідея буде неактуальна, тільки після наявності декілька десятків тисяч апаратів заводського виконання в пік пандемії. А коли буде пік і коли будуть апарати? Хто б мав таку інформацію... А до тих пір - будь-які ідеї актуальні, особливо втілені.
  17. перший варіант - внікуда. Думаю, електро привід один з реальних варіантів. Який і як?
  18. Пристосувати привід на мішок Амбу(МА) в заводському вигляді навряд чи вийде - потрібно розділити власне мішок і маску. А от чим стискати саму ємкість: 1) пневмопривід іншим мішком в який подається тиск від компресора - потрібен компресор і корпус для двох МА для взаєемодії, також потрібен керуючий привід. 2) електро привід - тут варіантів більше, від шввп і крокового двигуна, до колінчасто шатунної конструкції.
  19. Я думаю, найшвидший варіант - привід для мішка Амбу. Ось мішок Потрібно придумати як автоматизувати цю гравіцапу... Бюрократів в лікарні буде тільки два види - мертві і ті, хто душу віддасть за такий апарат. Тому давайте обговоримо варіанти дешевого і ефективного приводу для ручного апарату.
  20. Тема не про продаж - просто обговорення взагалі можливості.
  21. Так, правова сторона не витримує ніякої критики. Але якщо вибір буде між хоч якийсь шанс і ніяких шансів? Якби я постав перед таким вибором, щодо рідних-близьких - той лікар таки підключив би.
  22. Так, зацікавлена сторона - мій будинок десь в кілометрі від майбутнього заводу. І мені потрібна була інформація, чи правду кажуть місцеві змі і чиновники про шкідливість цього виробництва. Але, знаючи власників тих змі і чиновників, в мене були сумніви відносно правдивості їх слів. Відповіді в цій темі і пошуки інформації з інших джерел підтвердили мої думки відносно орієнтації тих чиновників і змі. От і піду сьогодні на громадські слухання трішки підкованим в даному питанні.
  23. Вітаю чіпмейкерів! Біля нашого селища збираються будувати кріогенний завод для виготовлення технічних газів. Йде хвиля інформації, що виробництво саме по собі шкідливе. Не маю багато часу для вивчення питання - чи є знавці цієї галузі на форумі? Наскільки я розумію - основне забруднення може бути при виробництві вуглекислоти з недуже чистих джерел - спалювання чогось(кокс і тд.). Оскільки в околицях є завод біоетанолу - можливо процес виробництва вуглекислоти буде пов'яза ний з цим джерелом сировини. Хотілося б прийти на громадські слухання проінформованим.
  24. Дякую за інформацію, панове! Як я і підозрював - місцеві геї від влади хочуть бабла рубанути з підприємців.
  25. Так це і буде ваш виріб, а якщо при цьому ще і заробите непогано, то можете Але так набагато складніше, ніж самому з чорними шмарклями пильгучити залізяччя - перевірено на власній шкурі