Х-50

Користувачі
  • Продажи

    25/5
  • Покупки

    0/0
  • Публікації

    357
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Усі публікації користувача Х-50

  1. Доброго вечора! В звязку з проблемами з енергопостачанням виникла потреба придбати перетворювач 12 та 24 В в 220 Чи існують універсальні інвертори по вхідній напрузі? Потужність- ну щоб можна було заживити інсутрумент(реальні 1-1,5 Квт-тобто китаєць не менше 2-4 кВт, але і менш потужні розглянув би) Тобто не окремо 12-220 та 24-220 а один з якимсь пеермикачем 12/24 ? Знайшов ось таке- чудо - але боюсь- опис якось хромає...
  2. Доброго дня! Дісталася така лінійка- вродь нова, але всередині, коли я відкрив її щоб подивитися з торця от така картина.... Скажіть-якого вона типу? На оптичну не схоже(якщо там всередині лишилася сама лінійка) Чи це просто кожух від лійки?
  3. Скажіть- так є там всередині елемент вимірювальний(власне лінійка) Чи то тільки корпус? Також чи можна зєднати 2 лінійки такі вздовж(1+1 м=2 м)?. Може в когось є якась документація чи посилання на неї? Я не можу зрозуміти яка точність? С6?
  4. І скажіть- якщо вона 85-86 року випуску-то могла зіпсуватися? Чи такі речі зберігають працездатність тривалий час. На якому принципі ця лінійка? Магнітний датчик?
  5. Так, я розумію, що нема дитчика-зчитувача- аде чи є там сама лінійка?
  6. Скажіть- як обрати на Алі блакитрий напівровідниковий лазер? Задача- різка фанери 3-6 мм, гравірування по нержавійючій сталі, можливо з попеерднім фарбуванням. Яка потужність та що порадите по виробникам? Ціни дуже різняться при тій самій потужності...
  7. Посилання не працює... На Алі вони щось у дуже різну ціну і різні часом характеристики...СМкільки адекватна ціна такого модуля?
  8. Він заявлений як 40 Ватний... Це які Вати- китайські чи реально стальки споживає? ппро видає я мовчу. Просто для розуміння порівняння виробів- хто що пише в характеристиках нажаль
  9. Як перевести точність в секундах(напр 10-11 секунд) в мм/м ?
  10. Скажіть- який тип приймача оптичного сигналу стоїть в медіаконверетарх? Чи є там лавинний діод? Маркувань жодних немає, а на тих, в яких я маркування бачив- неможливо було знайти параметри. Який лазер та якої потужності стоїть там? Я так розумію, що приймач та передавач лазерного сигналу по оптоволокну стоять в одному корпусі? На меленькій платі, на якій це все змонтованостоять просто підсилювач сигналу та живлення лазерів- чи це готовий пеймач-передавач з обробкою сигналу та фільтрацією перешкод?
  11. Доброго дня! Дуже потрібна Ваша допомога. Знайшов такий отсь мікрофон конденсаторний(імовірно СРСР)-тільки з нього вдалося отримати більш-менш нормальний звук у тому застосуванні, яке міні потрібнее. Але не можу розібратися з підключенням- виходить дуже тихо. Там 3 виводи- мені здається всередині підсилювач. Яке маркування цього мікрофона та яка схема підключення? Яке живлення?Дуже потрібно, так як інші мікрофони не дають нормального звуку в цьому пристрої. Діаметр мікрофона 22,5 мм, висота 9 мм
  12. Дякую. Подивився його характеристики- максимум чутливості в області низьких частот. Це він так спеціально спроектований-чи просто низької якості?
  13. Дякую. Це його "внутрішня схема" ? Чи схема підключення?
  14. Вибачте за дурне питання. але тут плани життя підредагувало. Не можу зрозуміти- який з них потужніший?Чорний - 4H8618M1408 білий HY200 0240 AC04. яке живлення у того, що чорний і яке у того, що білий? у білого я так зрозумів треба давати 90 вольт щоб працював штатно? А в деяких місцях бачив 120 вольт. Але це якось незвично високо. Чи є сенс заморочуватися з ним? я так розумію, що є, оскільки він швидший та потужніший за ті, що з низьковольтним живленняім та менше гріється? Його мінус- дорожчі драйвери? питання в контексті створення верстату ЧПУ з полем 600/300(400) мм та висотою обробки до 100-120 мм. чорний хотів на 4 вісь поставити- але чомусь при крутінні від руки він прокурчується легше, ніж білий?Крок я так зрозумів у обох 1,8 градусів? Можливо різниця поколінь технологій(потужності неодімових магнітів) і він має таки менший крутячий момент? Є деяка кількість білих, можливо будуть надходження чорних за гуманною ціною, думаю...Планував будівництво дещо пізніше. Дякую за відповіді, вибачте за тупість частини пиатнь, планував пізніше, шанс дістати випав зараз.
  15. Думаю придбати собі. Але виникло питання- наскільки суттєва різниця між пультами Radiomaster TX12 Mark II ELRS Radiomaster TX14 та Radiomaster TX16 ? Пульт планую для квадракоптера та літака. Каналів наскільки я розумію що там щотам вистачає з запасом. Функціонал майже такий самий, АЛЕ ціна в 2 рази різниться майже. Чому так? Чи суттєві деталі? Хочеться взяти щось ремонтопридатне та нормальне "на виріст". Підкажіть будь ласка.Які функції є реально цінними в 16-му, що настільки він більше вартує?
  16. Дякую. А для 3-Д принтерів такий убогий драйвер підходить? там вимоги менше
  17. Дякую. Я розумію, що дешево не буде. Проте компи з таким портом потрапляють мені на очі періодично, і останній був не дуже древній(якийсь тонкий клієнт), якби знав то взяв би. Двигуни як не дивно знайдені на прийомці(штук 8), а чорний придбано за 300 грн на місцевому блошиному, добре що не не видрали мідяху з нього, бачив і таке. Плата там же знайдена. Тому на зекономлене будуть придбані більш менш нормальні драйвери. А можливо і контролер, але потім.
  18. Ну а почати та спробувати? І в чому проблема з нею? Яку порадите?