VOLDEMOR

Користувачі
  • Продажи

    1/5
  • Покупки

    1/5
  • Публікації

    30
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Репутація

2 Нульова

Про VOLDEMOR

  • Звання
    Майже постійний відвідувач
  • День народження

Персональна інформація

  • Стать
  • Країна
    Украина
  • Імʼя користувача
    Володимир

Відвідувачі профілю

514 перегляду профілю
  1. А не простіше,взяти доміно і зіграти всі варіанти.А бо взяти листок паперу і прописати всі варіанти.
  2. З усіх моїх окулярів,чотири розбилися І ,от чомусь,теж ліве скло трісло (два скляних і два пластмасових). Тож не тільки у Вас така проблема. А от чому вони падають саме на ліве скло ???
  3. При ослабленні кулачків ,гвинт,позначений червоною стрілкою,впирається в конус,і при прикладанні більшого зусилля скидує патрон з конуса.
  4. Хто Вам таке сказав.? Патрон сам себе знімає з конуса.(В мене саме так.Правда без ключів,від руки).
  5. Був у мене схожий патрон. Знімався дуже просто (випадково виявив як саме) Крутити так,щоби кулачки повністю розійшлися,до упора. Потім берете розвідний трубний ключ і крутити далі,конус вилітає.(якщо треба,то берете два трубних ключа)
  6. Ви були перші,тож редуктор Ваш.
  7. Взяв би рульову ,якщо ще є.
  8. Так як Ви будете сверлити плати в ручному режимі,то зробіть (купіть) міні свердлилку для свердління друкованих плат.Варіанти є в інтернеті.Можете використати високообертові міні моторчики на 12 вольт,купити дремель і зробити для нього кріплення. https://prom.ua/p632163516-nabor-dlya-sverleniya.html https://www.rcscomponents.kiev.ua/product/drel-miniatyurnaya-vthd01_27947.html https://www.rcscomponents.kiev.ua/product/nabor-czangovyh-patronov-dlya-dremelya-0-5-0-8-1-0-1-2-1-5-1-8-2-0-2-4-3-0-3-2-mm_108525.html А для свердління більших отворів купити (зробити) щось солідніше. Можна зробити саморобний невеликий свердлимльно-фрезерний станок з двигуном від пральноі машинки,або швейної ( в него 650 ват,4500 обертів ,регулюємих з 500 до 4500.Поставити шківи і отримати більші оберти.
  9. Усім доброго здоров'я. Є в наявності два прута дюралі. Один,діаметром 40 мм,куплений на металоприйомці.Марка невідома. Другий ,діаметром 25мм,куплений на металобазі.Якщо вірити продавцеві,то це аналог Д16Т--2024 Т3. Як і де можна перевірити фактичну марку дюралі.
  10. На метчику чітко видно напис М8.
  11. Доброго всім дня. Прохання до мрдераторів.Дайте добро на надання інформації про якісних виробників ( найменування фірми). Недавно купив метчик на 8 (комплект з трьох штук).Почав нарізати різьбу,чорта з два,не йде..Вз'яв гайку на М8,нову.Гайка не накручуєтьсяТреба добряче притиснути,щоби накрутити гайку на метчик.І так всі три метчика з комплекту.Лише переточивши метчик на алмазному крузі,почав різати.Але в новій гайці нарізаю різьбу більшого діаметру.
  12. Доброго всім дня. Підскажіть,як вирівняти вінець від маховика автомобіля ВАЗ. Хочу зробити зубчату рейку.