Yabluchko

Користувачі
  • Продажи

    12/5
  • Покупки

    519/5
  • Публікації

    308
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Репутація

55 Добра

Про Yabluchko

  • Звання
    Постійний відвідувач
  • День народження

Персональна інформація

  • Стать
    Мужчина
  • Країна

Налаштування Барахолки

  • Мінімальна сумма для пропозиції
    0
  1. Шановний адміністратор сайту. Мій профіль заблоковано. Електронка що вказана знизу сторінки інфо собака чіпмейкер ком юа не працює, листи повертаються. Повідомлення не працюють. Тому пробую написати сюди.
  2. 70 метрів за 4 хвилини))). Теж в будинку відмовився від такої труби. Через те що в фітингах дубіють резинки і починає сочитись вода. Потім вона затікає в слой армуючий алюмінію і він в труху.
  3. Добрий день. Я трохи інакше це бачив. Бокові поверхні з плавним спуском так щоб винос руля обійти і в середині конструкції буде вільний простір для кріпильних гайок. Зараз укосина заважатиме гайку затискати верхнього гвинта.
  4. Цікава конструкція але якщо можна трохи критики. Чому стільки складних деталей? Ви їх розробляєте самі? Якщо так то варто кронштейн куди кріпляться гвинти стандартного кріплення пляшки зробити не у вигляді пластинки а у вигляді короба який би давав трохи жорсткості конструкції. Або ж змістити гвинти нижче ( але на фото нижче мабуть чіплятиме за раму).
  5. Думаю можна спробувати існуючий вал продавити далі ( підшипник посаджено на живі зуби) зїджену частину обрізати. Інший кінець валунаростити. Але не зрозуміло що жило на тому кінці валу.
  6. Маточна гайка в мене також піднімала гвинт. Поміняв верхню із нижньою половинки місцями і проблема вирішилась. Але за 3 роки ще жодного разу не нарізав різьбу. Також була проблема відводу гвинта коли пробував встановити прокладку з гуми між коробкою подач та станиною щоб масло не текло. І в результаті змістився центр гвинта відносно станини. Вернув все в зад і тепер просто змащую малою кількістю масла перед використанням коробки. А поверхня на станині в місці прилягання коробки фрезерована з уступами і дуже грубо.
  7. Хммм. Про стілець цікава думка. Але потрібний високий.
  8. Дарма Ви так. В мене також стоїть на підвищенні висотою 100 мм. Правда дерев'яному. Але під станиною завжди стоїть відро з стружкою, відходами. До станка вже навчило близько не підходити та не нахилятись. Стружка летить, гаряча та інколи масло. Краще працювати на витягнуту руку, а то і взагалі відійти в сторону задньої бабки. Та і від зросту та стану зору мабуть залежить.
  9. Ок. Якщо все буде добре надішлю фото залізяки.
  10. Добрий вечір. Цікавить телефончик та акумулятори лужні. Є рейка від сітройона БХ. Але фото на вихідних
  11. В 20 літрову металеву під горло ;-) думаю в бак більш просто організувати недолив. Але то поза темою.
  12. Все залежить від заправки. Є досвід за два останні тижні. В одній мережі зеленого кольору з 4 літер. А металеву каністру заливають не всі а ще інколи по 10 л. А є по 20 л хоч в бак хоч в каністру. Ще до війни частина заправок ( не мережевих) могли залити хоч в каністру з під грунтовки. Підвозив хлопця якому не вистачило пару кілометрів до заправки, залили в каністру з під масла. Потрібно запитувати. А в оті червоні каністри також морозились заправляти, але активно продають.