• Оголошення

    • sadmin

      Кріпта   26.04.24

      В нас новий спосіб поповнення балансу - через кріпту.
      Через лот. на довільну кількість USDT TRC20.
      Посилання - в розділі "Підтримати"

mycolaevich

Користувачі
  • Продажи

    0/0
  • Покупки

    162/5
  • Публікації

    24
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Репутація

10 Нульова

Про mycolaevich

  • Звання
    Учасник
  • День народження
  1. Чи вони є - не знаю. Головна відмінність розподільників/клапанів прямої дії - набагато потужніший магніт, як правило 10W-30W, і не буде блока з перемикачем що між магнітом і основним корпусом.
  2. Повністю нейтрального положення в нього немає. Тиск подається або в "А" або в "В", неробочий канал з'єднується з атмосферою через порти "S" та "R" відповідно. Показав два положення червоним і жовтим кольором: Для коректної роботи потрібен стабільний тиск так як це розподільник непрямої дії. Синім важелем що під роз'ємом можна змінити початкове положення розподільника.
  3. Рукава, штуцери можна використовувати 1/4". Розподільник вибирати щоб був з редукційним клапаном для регулювання тиску. Є модифікації без нього. Схема яку я використав є базовою але бувають інші.
  4. Два канали в одну порожнину гідроциліндра робити не треба. Я б збоку засверлився в цей канал: Гідросхема буде виглядати так: Все з'єднати гнучкими рукавами 320бар, тиск вказаний на рукаві є робочий а не максимальний. Для ручного режиму треба домкрат від'єднувати від рукавів і гідророзподільника. Найкращий варіант - викрутити штуцер з плити і вкрутити заглушку. Менш надійний але більш швидкий - між рукавом і плитою домкрата поставити кульовий кран. Головне не забувати: якщо підняти домкрат від насоса, а потім перейти на ручне - маслу не вистачить місця в корпусі домкрата.
  5. Щодо переливного каналу: можливо його має "прорвати" в екстреному випадку, а недосверлений він щоб не псувати манжети.
  6. Два уточнення: яка схема гідророзподільника? яке зусилля має розвивати домкрат в ручному режимі?
  7. Ну в ті же Vitals Professional 2.0 вони зовні, але просто закриті кришечкою.
  8. Приєднаюсь до теми. Якщо знайдеться ціла бабка я б забрав верхню половину.
  9. Якщо "дорого-богато", то SKF LGLT2 чудово працює.
  10. Ще як варіант - заанкерити з одного боку, другий кінець лишити вільний. Є простір для рухів/теплового розширення, але глобально все зафіксоване.
  11. Вітаю. Самі не пробували користуватись правилкою?
  12. Я робитиму собі керування на сіменс лого (як варіант для тих хто не хоче з Arduino бавитись), силова схема аналогічна рідній.
  13. Спеціалізованими засобами для "для укріплення та обезпилення бетонних підлог". Рідким склом пробував - результат дуже так собі, як написали вище - лущиться, боїться води.
  14. Фото наявного колеса, не підходить кут нахилу зуба.
  15. Куплю черв'ячне колесо з механізму підйому стола сверлилки 2н125л. Колесо модуль 2.5 46 зубів під однозахідний черв'як діаметром 50мм. Або замовлю послугу перерізки зубів на існуючому колесі: є таке ж тільки під менший діаметр черв'яка. Цікавить чи взагалі хтось за таке візьметься та орієнтовна вартість такої послуги.