• Оголошення

    • sadmin

      Кріпта   26.04.24

      В нас новий спосіб поповнення балансу - через кріпту.
      Через лот. на довільну кількість USDT TRC20.
      Посилання - в розділі "Підтримати"

Vitaliy1715

Користувачі
  • Продажи

    0/0
  • Покупки

    0/0
  • Публікації

    12
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Повідомлення, опубліковані користувачем Vitaliy1715


  1. Добрий день! В Дніпрі нам ремонтували частотні перетворювачі і блоки живлення . Займаються ремонтом промисловоі електроніки. якшо цікавить дам контакт 

    0

  2. Якраз в тій шестерні криється проблема! Редуктор італійський, саму шестерню не продають, розміри зняти або зробити креслення нікому. Отож питання ! Хто візьметься за реставрацію даного вузла і ціна питання .

     1 виготовити та замінити шестерню (можливо на шпон паз)

     2 замінити  старий сальник  ( можем вислати в комплекті )

    П С  теритлоріально  знаходимось в Закартатті , пропозиції пишіть в приват

    0

  3. Доброго дня шановна громадо! Не буду довго писати бо вже кінець робочого дня так три слово про суть проблеми.пустив сальник двигуна з редуктора масло все в моторі.сальник поміняти не проблема лиш є одне але , привід на шестерня не піддається уже перегріта і зіплована

    16685219342067846291196112350865.jpg

    0

  4. Хватит, только не забудьте выставить на нём выходной ток согласно шыльдика моторчика . В основном  смотрят на  максимальный выходной ток  частотника. Я на своём 2,2 кВт  крутил 5 кВт мотор  без нагрузки , после тока выше заданого  частотник просто уходил в защиту. 

    1

  5.  Вам надо иcходить c конcтруктива cамой cушки.Оcевые  у наc в cушке cырца кирпича  переноcят и 65 градуcов (cмазка чуть другая в подшипниках), а центробежным проще раcпределить  циркуляцию в камере. 

    0