SaniSantu

Користувачі
  • Продажи

    21/4,95
  • Покупки

    0/0
  • Публікації

    216
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Репутація

40 Нульова

4 підписника

Про SaniSantu

  • Звання
    Постійний відвідувач
  • День народження 15.06.80

Персональна інформація

  • Стать
    Мужчина
  • Країна
    Украина
  1. Думаю як був би справним цей генератор, він і 4 холодильники би запросто вивіз. Забув додати що цей генератор, років 10 простояв без діла.
  2. На холостих 5 хвилин. Пробовали Болгарку 180 запускається, горять лампочки но холодильник не запускається. Пробовали як з рідної розетки 220 так і з кожної фази з 3х фазної.
  3. Шановні майстри та знавці, всім добра та переможного неба. Маємо ось таке кітайське чудо. Заводиться, жваво працює, навіть показує наявність струму в розетках межах норми 220/380. Но є проблема з підкюченням до нього побутових приладів ( побутивий холодильник). Заміри частоти в розетках показують 28герц. При підвищенні оборотів двигуна герци падають до нуля. З холодильника лунають якісь шелестіння, клацанья но не запускається. Підкажіть хто з таким зіштовхувався. Дякую.
  4. Дякую. Буду виводити ще 3 кінці.
  5. Усім добра. Нещодавно придбав такий верстат. Прохання опізнати його модифікацію. Нажаль не зберігся шильдік і табличка двигуна. Розумію що це НС 12-(А?) но голова немає гвинтів "стискання" пінолі. Перший раз такий бачу. Двигун підозрюю 0.6 Кв но в клэмніку тільки 3 поводи. Як взнати зірка чи трикутник на тих верстатах?
  6. Шановні колеги, підібрав двигун який буде працювати без рідного контр-приводу, з частотником cfm210p – 2,2 квт. Цього буде достатньо?
  7. Всім добра. Придбав собі ТВ-16, хочу викинути з нього контр-привід і поставити потужнішій двигун з регулятором швидкості. Не знаю що взяти, щоб потім не переробляти. Чи колекторний з пральної машини, чи серводвигун з швейної машини, чи краще взяти асинхронник з частотником? На полці лежить без діла регулятор обертів на Аруїно від Александр Шенрок для колекторних двигунів... може є зміст застосувати? Но поки більше дивлюся у бік асинхронника 1.1-1.5 кВ, 1500 об. Дуже вдячний за любу пораду.
  8. Власне розгляну можливість придбання запчастин для ТВ-3. Цікавить фартук, задня бабка, шестерні передньої бабки.
  9. Не актуально?
  10. Шукаю майстра для виготовлення + гартування ножа для дирокола. Приблизні розміри вказав. Зламану деталь відправлю майстру.
  11. Скоріше знайду токаря, нехай виточить з якогось людського металу та закалить. Думаю має бути не гірше.
  12. Біля 100 баксов. Leitz 5180 для підшивки журналів.
  13. Всім добра майстри. Порадьте будь ласка де можно виготовити новий ніж для канцелярского дирокола? Дирокол не дешевий, тому розглядаю вариант ремонту. Ніж загартований, відламаний один ліпісток ножа. Може би хто взявся виготовити? Заздалегідь вдячний.