• Оголошення

    • sadmin

      Кріпта   26.04.24

      В нас новий спосіб поповнення балансу - через кріпту.
      Через лот. на довільну кількість USDT TRC20.
      Посилання - в розділі "Підтримати"

Slava469

Користувачі
  • Продажи

    9/4,56
  • Покупки

    74/5
  • Публікації

    157
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Усі публікації користувача Slava469

  1. Замовляв собі вперше, інформації з вибору не надто багато, чомусь вирішив взяти g, тепер прийдеться замовити h)
  2. Вклинюся трохи, що на рахунок g профіля, наче досить схожий на h, хтось пробував?
  3. Герметік кузовний типу “АРР 50“, чи клей для автомобільних стекол, після висихання стає як резина, зачухати наждачкою, обезжирити розчинником, бажано акриловим для авто емалей, приклеювали полоси гуми до металевого профілю в "накладку" відірвати майже неможливо,рветься сама гума. Часто використовую такі герметики для подібного типу задач, зарекомендували себе дуже добре, в вашому випадку тримати буде ще краще так як йде саме вклейка. Якщо необхідно саме з натягом зробити пррдольні пропили, типу внутрішніх шліців щоб там залишався клей.
  4. Добрий вечір, став власником такого чуда, Гугл нічого путнього не видає, може хто орієнтується в темі, хочу знати хоч якісь характеристики (момент, потужність..) і як перевірити справність без контролера, тестером наприклад, працював в парі з швп що на фото.Єдине маркування на ньому табличка на фото.
  5. Просто для задоволення суто проблеми передачі струму на думку багатьох це просто не доцільно і не технологічно. Але для задоволення дослідницької цілі і як я розумію цілі "я хочу так" то це цілком цікава тема.
  6. Я говорю тільки про чугун, і пости трохи відхилились від теми зводячись до загального вибору методу ремоту саме чугуна!(так як було вказано що це він) Якщо говорити по темі то цілком згоден що спочатку треба визначити що за матеріал і яка це конкретно деталь, її навантаження і тд.(в будь якому випадку нагружені деталі підвіски та ще й чугунні, краще міняти а не ремонтувати. ІМХО).
  7. Сварка в машиностроении, том 2.Г.А. Николаев 1978(с.389). Конструктивну критику сприймаю позитивно.Що ви маєте на увазі під"бо якось виникають сумніви в придбанні матеріалів для роботи з 50-літнім строком витримки.)))“ якщо про припой то він успішно випускається до сьогодні. Нікого не агітую робити так, просто я вивчаючи данну тему(з'єднання чугуна) пішов шляхом пайки,чим цілком задоволений. П.С. Т.У. в данному випадку застосовується до складу припойу а не характеристик шва, колись робив експерименти на злом, ніколи не ламалось в місці зпаю.
  8. Літературні данні... (Ну тут 24кг/мм2)
  9. Не погоджуюсь, предел прочности на растяжение Серого чугуна 10-35 кг/мм2 Высокопрочного чугуна 35-100кг/мм2 Предел прочности паяного соединения в среднем 25 кг/мм2 что фактически на равне с серым чугуном, зачем большая прочность шва при непрочности материала..
  10. Мені здається що при зварці стає більш критично який саме там чугун, і температура зварки більша, тим і хороша пайка ми не плавним основний метал, не змінюєм його характеристики.
  11. Розбирати, прогрівати весь корпус, чи варити на холодну? Тут я тільки витягнув полуось і підшипник не розбираючи вузол.(а це час) сумніваюсь що без прогріву можна заварити таку масивну деталь. Мені подобається технологія пайки, її якість і характеристики.
  12. Саме так тобто це міг чи є навіть тіг пайко-зварка, а я мав на увазі газову пайко заварку.
  13. Ось недавно паяв, китайський мотоблок(корпус КПП). Припой Лок 59 як вже сказав. Думаю не треба казати що там за якість чугуна..
  14. Процеса нема, а термін є.
  15. А в загальному товариш правильно сказав. Ремонт в данному випадку не зовсім оправданий.
  16. Щось таке, називається пайко-зварка, зустрічається і в совковій літературі. Ну я паяю Лок 59
  17. Чому ніхто не згадує пайку латунню, як на мене хороший варіант ремонту де не потрібно властивостей чугуна(твердість, пористість ...) І менш вірогідно перегріти його і тримає як на мене достатньо сильно.
  18. З приводу круга болгарки, зазвичай під прижимним кільцем є паз в який можна вставити тонкий ключ(зробити з пластини або використати універсальний велосипедний) а якщо зажало сильно то обламати круг і за нижнє кільце зафіксувати таким зажимом, ну а верхнє звичайним ключем.
  19. Так, тільки АЕС вийшла на режим і кочегарить, а альтернативну енергетику вночі компенсують ТЕС і всі наші працюють на майже максимальну потужність завдяки зеленому тарифу, а ми продаємо електроенергію з АЕС(з ХАЕС вся йде) для компенсації нічної недостачі в Європі.