• Оголошення

    • sadmin

      Кріпта   26.04.24

      В нас новий спосіб поповнення балансу - через кріпту.
      Через лот. на довільну кількість USDT TRC20.
      Посилання - в розділі "Підтримати"

noone

Користувачі
  • Продажи

    1/5
  • Покупки

    1/5
  • Публікації

    103
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Усі публікації користувача noone

  1. обміняю ролики комплект крок 1 до різьбонакатної плашки НП-2 (8-16мм ) на крок 1,5.
  2. да ну на... , є більш простий і наглядний спосіб, лід /роса (тим хто в курсі непотрібно пояснення) , а тиск може відрізнятися та й найкращий варіант з нагрузчними клещами. а так, дзвоніть офіціалам.
  3. з вертикально фрезерного ЧПУ
  4. опір буде різний, але якщо пару витків замкнуло то не дуже і відрізнятиметься. про те що компресор повинен працювати я й написав, на холосту немає сенсу міряти споживання. можна просто трубу мідну підключити між портами
  5. протестити неробочий прозвонкою самого компресора. роз'єми знаходяться зверху під пластиковою кришкою, там же і термореле.
  6. з власного досвіду, теплове реле майже ніколи не спрацьовує і вони згорають, але викидують і повністю справні при ремонтах. якщо накинути навантажувальну вилку при роботі і покази співпадають з табличкою, можна брати. вставте фільтр осушувач в систему якщо контур був відкритий після демонтажу, але я б такий не брав, бо якщо туда понасипалося сміття і пил то вже не вичистиш, а забити капілярку може, але якщо труби відкусили/відламали, то можна і осушувач не ставити.
  7. наслідки ссср, всі представники великіх компаній були в мааскве, а потім і регіональні представництва так і створювали "по раше і СНГ" і так в усьому прокат фільмів, продукти (Coca-Cola, nestle...), продаж техніки
  8. під який розмір паза? попередньо резерв
  9. стойка фотоувеличителя crokus 4/4s
  10. може вам варто плазмове напилення спробувати?
  11. за 2-3 години я ножівкою і напилком це зроблю і буде це hand made і 800₴ може вже вартувати +бонусом ще зроблю вороніння еко маслами. ЯК 2 години це можна робити на фрезері??? ЯК?
  12. під самою кулькою ніша, вона взагалі конструктивно непотрібна, опори там немає, і взагалі ніякої потреби в ній окрім набрати води і розірвати кран при морозі.
  13. зараз навмисно в дешевих вранах під кулькою робиться ніша в яку потрапляє вода і після зими тільки заміна
  14. я замовив оптичний і просто наклеїв шматочок фольги на шпіндель датчик висотою 1см, да він дорожчий але набагато зручніший і непотрібні магніти і втручання.
  15. тоді тільки 4шт з верхнього ряду зправа.
  16. весь верхній ряд візьму, якщо можливо. якщо модуль шестерні 1, то теж візьму пару однакових. Дякую.
  17. не бачу ніякої шкоди від взяття данних з більш пізнього госту, для ампул 60' тільки іншого наближенного розміру, це нічого не міняє. вимоги ті самі. от якби у вас навпаки прилад був без ампули і по госту потрібно було взнати розміри для заміни на аналогічну, то да печаль, а так навіть не розумію що вам гост взагалі дасть.
  18. якій конус, різьба, отвір в гацці і внутрішній конус?
  19. байонет це просто зрізані сектори різьби на обох частинах вставив і повернув на 1/4 і меньше оберта, як на фотоапаратах, де там здорожчання? спробуйте зробити в цій конструкції кришку формою як ручки на газових плитах а з'єднувальний жгут кріпиться на широкій частині Захист від замикання потрібен, хочаб як опція. індикатор під кришку нащо воно потрібно коли не користуєшся стосовно не захистити "ваще нікак" - ? але це лише мої думки.
  20. раджу робити байонетне з'єднання, і якщо воно "захищене" то потрібно якусь схему щоб вирубало живлення, або запобіжник, якщо споживання більше за номінал (припустимо вода солона попала на контакти , а ми спокійно закрутили кришку) та поставити індикатори заряджає/ні, бо чіпляти цей роз'єм будуть до всякого г... й частіше всьго до автозарядки чи взагалі платки дешевої.