Zzz

Користувачі
  • Продажи

    0/0
  • Покупки

    6/5
  • Публікації

    137
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Репутація

42 Нульова

Про Zzz

  • Звання
    Постійний відвідувач
  • День народження
  1. Доброго дня, скажіть будь ласка яку робити висоту воріт ,щоб у майбутньому вліз 3л722 і приблизно якою висотою робити приміщення?Дякую.
  2. Проблема вирішилась заміною двигуна.Доречі від генератора 200ква,160 кВт двигун 18кВт запускається без жодних проблем,а 75 кВт 1500 також запускається але просідає напруга і не держить пускач,якщо держати кнопку то також запускається.
  3. Пилосос як пилосос,час покаже,рекомендую для збору мілкого пилу зробити відразу циклон з бочки, дуже полегшує прибирання і можна збирати навіть воду.
  4. Компресор тільки на перемотку,він намотаний алюмінієм, перемотати на мідь.На таких, нібито однакових компресорах немає практично ніяких взаємозамінних запчастин,то більше,то менше,то довше,то коротше або має трішки іншу конструкцію.
  5. https://m.youtube.com/watch?v=DOhh6iDg98s&list=PL1CognkjTG69moLKdIldi-X1VuDrluCwL&index=7#bottom-sheet
  6. Якщо вам він дуже необхідний,то можу запропонувати вам варіант обміну зі свого 3г71м,висилаєте мені згорівший плюс компенсація на перемотку приблизно 2500 грн,я висилаю вам робочий.Якщо влаштовує пишіть,тому що станок на відновленні і у справності трансформатора я не впевнений, його потрібно зняти і перевірити,а світло зараз з перебоями.
  7. Там через трансформатор підключається двигун поперечки і ота плата ним керує (регулює тривалість імпульсів і зміну напрямку,а також гальмує двигун),модернізувати там досить складно,або все викидати і переходити на частотні перетворювачі або не робити нічого .
  8. Більше за все що двигун однофазний з пусковою обмоткою,обмотку 160(робоча) ом підключаєте до мережі постійно,240 ом(пускова) короткочасно для запуску,для цього є спеціальні кнопки,якщо двигун гудить і не запускається то пускову обмотку потрібно увімкнути через конденсатор на постійно.
  9. Перемотати трансформатор не складно, навіть самостійно, зробивши примітивну моталку,дроту піде десь на 2000-3000 грн.
  10. На олх двигун від якогось гіроборда, можна велика але з прямим приводом.
  11. Це чудо має потужність близько 2 кВт,на фазу приблизно 0,7кВт,і бензиновий двигун близько 5 к.с.,а оберти падають тому що не працює центробіжний регулятор або недостатньо потужності двигуна.
  12. Там справа не у пускових струмах,там запасу потужності 100 кВт лишається, незрозуміло чому запуск двигуна 5,5 кВт(двигуни вентиляції запускаються кожен окремо) призводить до зриву генерації, напруга не зменшується,а просто пропадає.Там стоїть реле напруги трифазне, зараз закорочене,і воно фіксує причини останніх 50 спрацювань і от основною причиною спрацювання є відсутність напруги на одній із фаз,дві фази напруга 220 в,а третя 0 в,фаза що зникає кожен раз інша.
  13. Усіх вітаю.Проблема у наступному,є виробництво яке на даний момент працює від генератора, потужність генератора 280 кВа, близько 220кВт, потужність виробництва близько 150кВт,асинхронних двигунів з них близько 50-60 кВт,деякі увімкненні через частотники,усе ніби і працює але у момент вмикання витяжки 5,5+5,5+2 кВт,вмикається по черзі, виникає зрив генерації і на фазах по черзі напруга дорівнює нулю і відповідно проблеми у вигляді самостійного вимкнення обладнання т.як магнітні пускачі не тримають.Мої думки такі що не вистачає реактивної потужності генератора і як варіант вирішення проблеми я бачу встановлення конденсаторної установки для компенсації реактивної потужності або вмикання деяких двигунів через частотні перетворювачі.Якщо хтось мав таку проблему,то прошу поділитися способом її вирішення.