• Оголошення

    • sadmin

      Кріпта   26.04.24

      В нас новий спосіб поповнення балансу - через кріпту.
      Через лот. на довільну кількість USDT TRC20.
      Посилання - в розділі "Підтримати"

Vova Seven

Користувачі
  • Продажи

    0/0
  • Покупки

    0/0
  • Публікації

    12
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Репутація

4 Нульова

Про Vova Seven

  • Звання
    Учасник
  • День народження

Персональна інформація

  • Стать
    Мужчина
  • Країна
    Украина

Відвідувачі профілю

656 переглядів профілю
  1. Тема актуальна ! +380671726777 вайбер вотсап
  2. це тема короткотормінова. Був в одесі то цих спінерів просто контейнерами заганяють поки школота їх купляє, бо одного мало. Це як фантики треба мати колекцію по кольорах формі і т.д. Проти азіатського конвеєра майстерня не попре. Клепати в ручну такі девайси це хіба для якихось змагать хто сильніше розкрутить, дизайн і т.д. де одиниця буде цінитися. І то буде проблема знайти агента хто її дорого продасть.
  3. Вже третій раз пишу, що майстерня повність в бойовому стані. Роздівалки душ і побутове приміщення все є на території нашої виробничої бази. Жебрати в волонтерів нам не потрібно самі докупимо все що потрібно. Незаймайтися піаром Филюка з його мізерними грантами в 15тис грн.
  4. ???саме так. Готовий заключити догорів на оренду хоч на 2 хоч на 5 років. Навіть дам всі старі напрацьовані контакти! Тут багато хто пише продай і т.д. по факту скажу, що на час придбання все обладнання обійшлося в рази дорожче ніж теперішня вартість. Продати станки і примати пусте приміщення також немає смислу. І від перестановки додатків сума не змінюється, навіщо молодому майстру будувати приміщення робити документацію шукати станки, якщо він може все це отримати в готовому виді і на хороших умовах. Думаю рано чи пізно людина яка захоче цим займатися знайдеться. А продати в любий момент можна По факту кого цікавить будь яка інформація щодо майтерні звоніть приїжайте дивіться, може на відео все виглядає трохи печально, треба навести пооядок, але все в бойовому стані і готове до роботи.
  5. Ніодного звінка з даного форуму ?. Невже нема нікого бажаючого робити в Україні замість того, щоб за бугор їхати
  6. Була робота з газовиками, закінчились контракти і змінився напрямок діяльності. Працівники вийшли на пенсію і ще багато нюансів.
  7. Викладу нашу майстерню. Для розуміння майстерня знаходиться в одній зі споруд на нашій виробничій базі. З 2014 року майстерня стоїть без діла. Зараз перебуваю в пошуку людини , яка б мала бажання відновити діяльність майстерні. Пізніше викладу огляд всієї нашої виробничої бази. І якщо запустим майстерню в роботу буду викладати огляд того що саме там буде робитися. Також в планах встановити в іншому приміщені горизонтально розточний станок але це поки що під питанням.
  8. Боятися вовка в ліс не ходити "" У нас інша сфера діяльності і майстерня не була і не буде основним бізнесом, а тримати двох трьох токарів за зарплату немаю бажання. Тому і шукаю відповідальну людину яка займе ділом майстерню, щоб обладнання не припадало пилюкою дарма поки на ньому ще можна працювати, бо рано чи пізно воно застаріє і буде списане в брухт.
  9. Незнайшов розділу куди б саме запостити дану тему тому пишу сюди. На нашій фірмі (Івано-Франківськ) є невелика майстерня, яка стоїть без роботи з 2014 року. Майстерня обладнана трьома токарнимими станками, двома фрезерними, пресом, сверлильними, гільотиною, зваркою, ручним інструментом, поварочний стіл. Одним словом є все необхідне для виробництва. Є склади для заготовок та готових виробів. Є місце для варки металоконструкцій та мобільна кран балка а токож 5ти тонний навантажувач та автокран. Шукаю людини або групу людей, яка має свої закази та готова відновити виробництво в нашій майстерні. Також маємо свої вантажівки та кран і можем перевозити та монтувати металоконструкції, але потрібна група монтажників. Є близько 20тонн різного металу який може використовуватися для старту. Розгляну варіант здачі в оренду або співпраці в бізнесі. Можем працювати з ПДВ, є своє ТОВ. Мій номер 0671726777 є вайбер, вотсап. Звоніть якщо виникнуть питання