Иванович

Користувачі
  • Продажи

    30/5
  • Покупки

    2/5
  • Публікації

    2 558
  • Зареєстрований

  • Відвідування

  • Діб у лідерах

    49

Усі публікації користувача Иванович

  1. В цій темі прошу писати відгуки про @metalikmaksim Відгуки як позитивні так і негативні. Нагадую що в темах відгуках недотримання правил форуму буде каратися з особливою прискіпливістю.
  2. В цій темі прошу писати відгуки про @Мик Відгуки як позитивні так і негативні. Нагадую що в темах відгуках недотримання правил форуму буде каратися з особливою прискіпливістю.
  3. В цій темі прошу писати відгуки про @Nikc Відгуки як позитивні так і негативні. Нагадую що в темах відгуках недотримання правил форуму буде каратися з особливою прискіпливістю.
  4. В цій темі прошу писати відгуки про @loky Відгуки як позитивні так і негативні. Нагадую що в темах відгуках недотримання правил форуму буде каратися з особливою прискіпливістю.
  5. В цій темі прошу писати відгуки про @Artem777 Відгуки як позитивні так і негативні. Нагадую що в темах відгуках недотримання правил форуму буде каратися з особливою прискіпливістю.
  6. В цій темі прошу писати відгуки про @Kolussik Відгуки як позитивні так і негативні. Нагадую що в темах відгуках недотримання правил форуму буде каратися з особливою прискіпливістю.
  7. Анимация работы механизмов https://www.buzzfeed.com/jp/hikaruyoza/haguruma-guruguru?utm_term=.vh8qorY6W7#.ghj4Z69bjx http://78.media.tumblr.com/9389c3dd9a562008c2cd955168739b84/tumblr_noyms49eAh1rn8k76o1_1280.gif https://imgur.com/gallery/osgOI https://commons.m.wikimedia.org/wiki/Category:Animations_of_gears_and_gearboxes#
  8. ІМХО герметичний контейнер для зберігання якихось матеріалів, і конструктив предбачає можливість його пломбування.
  9. Стоит, если сама "тушка" морально не устарела и её характеристики устраивают.
  10. Крім напруги потрібно перевірити ще й частоту, можливо вона завищена в такому разі відрегулювати оберти двигуна.
  11. Краще брати однофазний генератор. При відсутності мережі, перемикачем три фази від'єднуються від неї і з'єднуються разом підключаючись одночасно на один з виводів генератора, а другий вивід генератора підключаються на ноль.
  12. Де це ви таке бачили щоб вентиляцію виводили в димохід, потім будете шукати чому нема тяги в пічі ,стінки комина будуть вологі, або не приведи Господь хтось вчадіє в ванній кімнаті.
  13. До речі, про всяк випадок, звертали увагу що режим роботи двигуна S6. Він вам підходить?
  14. В цій темі прошу писати відгуки про @Олег2004 Відгуки як позитивні так і негативні. Нагадую що в темах відгуках недотримання правил форуму буде каратися з особливою прискіпливістю.
  15. Виготовляється приблизно так
  16. В цій темі прошу писати відгуки про @Vlad_DXD Відгуки як позитивні так і негативні. Нагадую що в темах відгуках недотримання правил форуму буде каратися з особливою прискіпливістю.
  17. Прототип Starship S27 максимально близько. Показано люк системи зовнішньої загрузки . Цікавий вид зварювальних швів