wpunduk

Користувачі
  • Продажи

    0/0
  • Покупки

    85/5
  • Публікації

    50
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Усі публікації користувача wpunduk

  1. Добрий день! Державки під дані пластини маєте ?
  2. те що він на фото це ясно. Скажіть він новий чи б.у ?
  3. доброго дня! підшипник новий чи бу ? на робочих поверхнях немає кратерів, задірів, іржі ?
  4. забув відписатись. Проблему вирішив. Витягнув шпиндель і коли випресував обойму підшипника виявилося що це колхоз((( бабку розточили і нагло туди поставили підшипник , і так виходить що я впирався сверлом в обойму підшипника. Так як канал масляний закупорений обоймою підшипника)) сам підшипник аби непрацював на сухо салідолом помастили )))))))) колгосп ремонт по швидкому. Поміняв підшипники їх там, 2 шт від трактора к700 з редуктора, але вони не регулюються то раз в кілька місяців потрібно міняти. Задовбався міняти хочу поставити шпиндельний підшипник з можливістю регулювання . По розмірах підходить NN3013K тільки шпиндель прийдеться завтулити і шліфанути на втулці конус під посадку підшипника 1 до 12 -ти
  5. Усім привіт. Станок ТВ-320 забились канали маслоподачі переднього підшипника. Забиті стружкою на глухо. Пробував промивати , дротиком проковиряти. Все марно. Місце закупорки в районі смотрового колодязя канал що йде до гвинта регулювання подачі масла, і канал що веде до самого підшипника. Розібрав Кран регулювання подачею масла думаю просверлітися. Але от канал який веде до підшипника бронзового сверлінням не вирішиш так як боюсь що просверлю сам підшипник. Хтось має детальний мануал цього вузла ? Потрібно мабуть знімати бронзову втулку?
  6. Усім привіт. Підкажіть як виставити передню бабку. Придбав станок тв-320 як виявилося попередній власник видалив підшипник ковзання з передньої бабки і розточив посадку під ролікові підшипники. Ну зробив це коряво шпіндель конусить на довжині 50 мм аж на цілих 18 соток. Справа втому, що в даному станку не знайшов регулювальних болтів, в паспорті також глухо. Сама бабка сидить на направляючих станини тому в принципі мабуть регулювання не передбачене.
  7. і як себе веде при відрізанні ? масляні канали для смазки прорізали в самій втулці аби масло поступало в підшипник ?? вмене за рахунок того що внутрішній діаметр підшипника 45мм і на шпинделі сам конус знятий для посадки , а місце якраз співпадає з конусом внутрішнім км4. одним словом сильно прослаблений шпіндель . Тому куплю мабуть новий шпіндель і перероблю під інший підшипник бо щей до всього криво посадка проточена , шпиндель бє 1 десятку проточкою кулачків вилікувалося але внутрішнім конусом вже нереал користуватися. Одним до чого торкалася рука попереднього власника всюди косяки. У вас все гуд ? маєте інфу якусь по переробці ? Багато з шпінделя прийшлося проточувати аби туди сів конус підшипника ?
  8. чому ? він же нагрузки більші ніж шпиндельний витримує тай + їх там 2 шт а не 1
  9. як за сильно бє патрон ?
  10. маєте під даний патрон оправку-перехідник КМ3-1/2 ?
  11. ну що можите мене привітати . Операція розточка тимчасово відміняється)) Весь день підбирав підкладки і всетаки добився результату. По вертикалі ніс задертий до гори на 1 десятку на 400мм довжини, а по горизонталі конусить на 7 соток на 400мм. Що мені більш ніж достатньо. Тепер головне щоб не збилися налаштування треба пластиліном заліпити , або синьою ізолентою замотати)))
  12. а який саме шпіндельний підшипник з діаметром зовнішньої обойми 72. Не підкажите номер ?
  13. хз думаю то нереально зробити. Щей так аби паралельно з направлючими станка. Якби була заводська посадка без зміщення то так обкатався і розточив завтулив розточив, а так хз
  14. А ви знаєте спеціаліста який погодиться зробити дану роботу щей на пошту їздити забирати відправляти ?
  15. А може хто знає спеціаліста на форумі який би взявся за те аби завтулити і розточити бабку ?
  16. розмір підшипника знаю бо міняв недавно. Їх там 2 шт ролікові . Підшипник 2309км 2 шт зовнішній розмір 100 внутрішній 45 , але прийдеться на шпинделі робити проточку в районі конуса там де з заводу втулка прилягає бронзова. Сам підшипник дешевий як борщ ))) від якогось трактора чи комбайна з редуктора)) Дед який це зробив відать хотів чим по дешевше. Але я би вам не радив таке робити краще знайдіть спеціаліста аби втулку бронзову нову зробити. Правда незнаю як воно з втулкою, але з підшипником мені здається сам шпиндель сильно послаблений від проточки під нього так як коли легко прижати рукою на патрон то індикатором фіксується відхилення 2 сотки , і це при мінімальному натиску кілограм так 10. Відповідно відрізання операція одна з найулюбленіших.
  17. теж над цим думав з самого початку, але в моєму регіоні спеціалістів які б взялися за цю справу незнайшов.((((
  18. Так проблема не втому як поміряти. Замріи я вже зробив скалкою. От як побороти ту бабулю і ведрегулювати її ? В неті шукав ніхто не зтикався з регулюванням передньої бабки в тв-320 - дивно .
  19. шпиндель провіряв . Я в першому повідомленні написав що причина того що конусить це те що дєд який мав станок до мене неточно розточив посадку під передній підшипник в бабці врезультаті шпиндель змістився в ліво .
  20. та там нічого стращного підкладай скільки хочеш . Як тільки забираю підкладки бабка колом стає на попереднє місце.
  21. мабуть простіше бабку купити нову )) станок потрібен в строю чим пошвидше , а часу шабрити немає . Підкладками добився конусності 5 соток на 5 см. Потрібно бодай сотку на 5 см. Знайшов бабку ціна адекватна. Питання, а чи підійде вона без танців з бубном ? Чи кожну бабку підганяють індивідуально ?
  22. а що саме там дивитися ? підшипники як підшипники підтягуються як і у всіх станках. Мені потрібно вбік зсунути кут осі бабки разом з шпіндельом. Якраз зараз пробую припіднести бабку, і підкладки на одну сторону призми підкласти тим самим зсунути паралельність в потрібну сторону.
  23. купив у вас даний різець - довольний як слон. Скажіть будьласка якого сплаву пластинки ? Маєте окремо пластинки до нього ? І може маєте інші різці з змінними пластинками даного заводу?