• Оголошення

    • sadmin

      Кріпта   26.04.24

      В нас новий спосіб поповнення балансу - через кріпту.
      Через лот. на довільну кількість USDT TRC20.
      Посилання - в розділі "Підтримати"

Oleg76

Користувачі
  • Продажи

    0/0
  • Покупки

    0/0
  • Публікації

    107
  • Зареєстрований

  • Відвідування

  • Діб у лідерах

    1
`

Oleg76 останній раз здобув день на червня 10 2022

Oleg76 має найбільш улюблений контент!

Репутація

36 Нульова

Про Oleg76

  • Звання
    Постійний відвідувач
  • День народження
  1. Київська обл. 128км траси Київ Одеса Воно в паперових діжках, то мабуть у вигляді солі.
  2. Доброго дня. Не знаємо куди діти до десятка діжок хлорного заліза. Зберігається у паперових діжках з часів союзу. 1. Чи воно ще придатне? 2.Чи воно комусь потрібне в таких обємах?
  3. Слава Україні! Пропоную на обмін мобільно розточний станок власного виробницва, який чудово сабе зарекомендував, має деякі переваги над подібними заводськими аналогами. Станк - БОМБА. Кого цікавить, виставлю відео роботи. Цікавить обмін на деяке обладнання - токарний середнього класу, широко універсальний фрезер, координатно розточний.
  4. Шатуни В46. Двигуни стояли на тепловозах і старих танках. Мабуть рашиський танк загубив шатун?
  5. Сподіваюсь хоч ці отримають по повній.
  6. або права.
  7. Яущо ще актуально, то в Києві це можна зробити за контактами: лівий берег - 0503849632 правий - 0503319453 Можемо і ми, але знаходимось за 130км. від столиці.
  8. Якщо там покриття як у двигунів, то там може бути два вида: 1. Алюсил або сісумал - це оде і те ж саме, тільки перше технологія від KOLBENSCHMIDT друга від MAHLE. Застосовувалась в основному на двигунах мерседес. Покриття ремонтується, але технологія досить складна. Алюсил - це сплав алюмінію з високим вмістом кремнію (18%). Спочатку іде розточка, потім хонінгування, щоб вскрити кремній на поверхню, бо при розточуванні різець заминає кремній мяким алюмінієм. Потім поверхня натирається фетровими брусками спеціальною кислотовмісною пастою, яка взаємодіє з алюмінієм утворюючи шкірку оксиду останнього. В результаті утворюється дуже тверда поверхня з кремнію та оксиду алюмінія. 2. Нікасил - це тонке покриття з нікелю, ніяк не ремонтується. Зусрічається на деяких двигунах БМВ, трохи цим балувалась хонда, на автомобільних двигунах, але більше на мотоциклах. Ми ж можемо розточити у розмір 23мм.як ви просите, при бажанні клієнта можемо похонінгувати.
  9. Все відправив, частину купував, невипадково залишив список продавцю. Через годину гозподар підвіз ще коробку від себе.
  10. Зараз готую посилку літол -08кг. ключ газовий №1 новий мідна викллотка плоскогубці нові викрутка "-" нова ще добавлю бронзовий пруток 25мм -30см. напилки б/в але старі сссровські зубило,черноку. Куди відправляти?
  11. Робимо на ЗСУ але як дуже потрібно, то звоніть 0503105526
  12. Якщо всеж кортить розібратись то все дуже просто. дюйм (25,4мм) ділимо на кількість ниток і отримуємо крок в мм. В данному випадки 24 нитки, значить 25,4/24=1,058мм.
  13. Так є у когось цей мітчик? І чи можна передати глушник, щоб прогнати цю різьбу?
  14. У нас все практично є, що вам потрібно, але є нюанси і знаходимось у Київській обл., до того ж в одному з наших підрозділів є польське обладнання для ремонту турбін. Машина курсує два рази в тиждень.
  15. Те ж шукаю цей мітчик, потрібен для виготовлення глушника.