DSDDSD

Ремонт брускового рівня-жертва війни.

7 повідомлень у цій темі

Добра людина з Миколаїва Юрій подарував мені брусковий рівень під відновленя.Від потужного вибуху неподалік в ампулі рівня тріснула внутрішня компенсаційна ампула, як результат; рідина затекла в ту ампулу її стало менше ,а повітря, яке з відти вийшло стало більше і бульбашка стала велика, на всю ампулу по позміру, як результат користування ним неможливе,....Купив нову ампулу на заміну......А питання в тому на яку замазку, мастику змонтувати нову ампулу в корпус???? Стара суміш там була доволі тверда, ніби будівельний цемент, тільки біло-жовтуватого кольору, і замість піску ніби мілко товчене скло....Я так думаю застосувати для монтажу шпаклівку по дереву, вона доволі міцна, і не така тверда як  той  ,,цемент'' який там був раніше....І в разі необхідності ремонту не буде проблем її з відти вицарапувать...Хто що порадить?

IMG_20241116_180947207.jpg

IMG_20241116_181006801_HDR.jpg

IMG_20241116_181143327_HDR.jpg

IMG_20241116_181338761_HDR.jpg

IMG_20241116_181417487_HDR.jpg

0

Поділитися повідомленням

Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

Навіть болтики, які тримають верхню декоративну ебонітову кришку погнуло....оті два криві, приготував, поворонив чотири нових....

IMG_20241116_181303469.jpg

0

Поділитися повідомленням

Шпаклівка не годиться, в неї нема стабільності усадки. З часом, зміною вологості,температури і т. д. її буде вести, відповідно і ампула буде плавати.

1

Поділитися повідомленням

, Pasha65 написав:

Шпаклівка не годиться, в неї нема стабільності усадки. З часом, зміною вологості,температури і т. д. її буде вести, відповідно і ампула буде плавати.

Ну а на що тоді ліпить, на автомобільну? Вона мені здаєця занадто міцна....

0

Поділитися повідомленням

На Ютубі  попалось відео, 6років тому назад, Д.Максим ремонтував теж, а ліпив на автомобільну....а Максима товариш з Польщі, працює в метрології, і говорив що там і на алюбастрі ліплять, ( а він нараз і є дуже гігроскопічним, і боїця вологи). З іншої сторони як що подумать....то про яку вологу може бути річ при зберіганні і використанні всіх вимірювальних інструментів? Я наприклад зберігаю всі вимірювальні інструменти в гаражі, обовязково щільному дерев'яному шкафу для більшої стабільності температури при різкій зміні температури зовні,це береже від конденсату, та і ще там і два пакета по пів кіло сілікагеля лежить...А ще про шпаклівку по дереву, яку я вище писав що бажаю застосувати, мені написали що неможна, вона впитає вологу, і небуде стабільності, .....думаю що не так...вона акрилова, і після висихання їй волога буде не шкідлива....

17317897645812160320993763573026.jpg

0

Поділитися повідомленням

Поділитися повідомленням

, Cracker написав:

Дякую що направили, а я і не бачив цієї теми.....значить хто на що може ,то на те і ліплять...тіки не на єпоксидку!!!! Вона надто міцна...А настроїть, як деякі говорять що проблема, впевнений що ні, не проблема, до цього часу користувався саморобним, точно настроєним рівнем з чутливою ампулою  0.1мм/1м

0

Поділитися повідомленням

Створіть акаунт або увійдіть для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз

• Зараз на сторінці   0 користувачів

Немає користувачів, які переглядають цю сторінку