#351976 Опубліковано: 8 травня Добрий день всім, буду дуже вдячний за документацію до фрезерного 6р13, особливо цікавить електросхема. Маю на меті відновити працездатність цього динозавру 0 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
#351977 Опубліковано: 8 травня Дивіться в "Руководство по эксплуатации электрооборудования 6Р82.Э0.000 РЭ1" та в інших в форматі djvu, передивіться всі бо воткінські від горьківських можуть відрізнятись: https://drive.google.com/drive/folders/1YEfcr_pc0556siADSuymlHTXR1tewN1j?usp=sharing 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
#351980 Опубліковано: 9 травня Це той що на електромуфтах. Там бувають різні схеми, у мене 6Р82, ще й з блоком циклів, типу така панель з купою тумблерів. Електрики тиждень його запускали бо ні одна з схем що я знайшов не підходила ідеальна. 0 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
#351981 Опубліковано: 9 травня Подивився схему - вона й так просто находиться. Не сильно-то і складний випадок. Робота починається з перевірки "запобіжників", чи взагалі працюють мотори і чи не згорів трансформатор. Далі треба перевірити реле, яких всього нічого (чи зразу купити нові). Наступним кроком - чи працюють кінцевики (ну і чи не перебилися до них проводи) - і запрацює. Основний затик часто якраз в них і є - "щось не так" і все блокується. 0 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
#351988 Опубліковано: П'ятниця в 16:06 (змінено) 6 годин тому, DimonDSS написав: Це той що на електромуфтах. "Той" -- це 6Т, а на 6Р всій серії електромуфти зустрічаються тільки в дмитрівських 6Р81/6Р11 для тормозу шпінделей. В 6Р 82-83/12-13 серії шпінделя тормозить електродинамічно, жодних ЭТМ там немає. А от в 6Т вони кругом, як в коробках, так і для тормозу. 6 годин тому, DimonDSS написав: у мене 6Р82, ще й з блоком циклів У вас 6Т82 або скоріш 6Т82-1 (як в мене), циклів на 6Р в житті ніколи не було. Оттак, живете, а не знаєте який в вас станок. Змінено П'ятниця в 16:08 користувачем 4x4 0 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах