Syava_Original

6р13 шукаю документацію з електросхемами

5 повідомлень у цій темі

Добрий день всім, буду дуже вдячний за документацію до фрезерного 6р13, особливо цікавить електросхема. Маю на меті відновити працездатність цього динозавру

0

Поділитися повідомленням

Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

Дивіться в "Руководство по эксплуатации электрооборудования 6Р82.Э0.000 РЭ1" та в інших в форматі djvu, передивіться всі бо воткінські від горьківських можуть відрізнятись:

https://drive.google.com/drive/folders/1YEfcr_pc0556siADSuymlHTXR1tewN1j?usp=sharing

1

Поділитися повідомленням

Це той що на електромуфтах. Там бувають різні схеми, у мене 6Р82, ще й з блоком циклів, типу така панель з купою тумблерів. Електрики тиждень його запускали бо ні одна з схем що я знайшов не підходила ідеальна.

0

Поділитися повідомленням

Подивився схему - вона й так просто находиться. Не сильно-то і складний випадок.

Робота починається з перевірки "запобіжників", чи взагалі працюють мотори і чи не згорів трансформатор.

Далі треба перевірити реле, яких всього нічого (чи зразу купити нові). Наступним кроком - чи працюють кінцевики (ну і чи не перебилися до них проводи) - і запрацює. Основний затик часто якраз в них і є - "щось не так" і все блокується.

0

Поділитися повідомленням

6 годин тому, DimonDSS написав:

Це той що на електромуфтах.

"Той" -- це 6Т, а на 6Р всій серії електромуфти зустрічаються тільки в дмитрівських 6Р81/6Р11 для тормозу шпінделей.

В 6Р 82-83/12-13 серії шпінделя тормозить електродинамічно, жодних ЭТМ там немає.

А от в 6Т вони кругом, як в коробках, так і для тормозу.

6 годин тому, DimonDSS написав:

у мене 6Р82, ще й з блоком циклів

У вас 6Т82 або скоріш 6Т82-1 (як в мене), циклів на 6Р в житті ніколи не було.

Оттак, живете, а не знаєте який в вас станок.

Змінено користувачем 4x4
0

Поділитися повідомленням

Створіть акаунт або увійдіть для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз

• Зараз на сторінці   0 користувачів

Немає користувачів, які переглядають цю сторінку