• Оголошення

    • sadmin

      Кріпта   26.04.24

      В нас новий спосіб поповнення балансу - через кріпту.
      Через лот. на довільну кількість USDT TRC20.
      Посилання - в розділі "Підтримати"

Frezchik

Користувачі
  • Продажи

    12/4,92
  • Покупки

    83/5
  • Публікації

    523
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Репутація

56 Добра

1 підписник

Про Frezchik

  • Звання
    Реєстрація
  • День народження травня 30

Персональна інформація

  • Стать
  • Країна
  • Імʼя користувача
    Vasily

Відвідувачі профілю

6 603 перегляду профілю
  1. Мої вітання 3-дешники, приїхали комплектующі, залив прошивку і на тобі в кого яка думка на рахунок такого глюка з дисплеєм? причина в енкодері чи більш серйозніше? нагадаю що без USB живлення плата від БП не хоче працювати, хоча повиння від блока живитись..
  2. Так просто?. А я то думав там щось хитре було, але дякую за підсказку, спробую як воно))
  3. Вітаю власників 1М95-тих, за кілька років користування цим верстатом, зрозумів що користуватись різцедержкою без фіксатора при повороті не зовсім зручно, тобто фіксатор взагалі відсутній, треба задіювати в дві руки що називається, хоча довгий час на це взагалі незважав, але напевно по мірі старості почав зважати на це, викрутив гужон глянути що там.. чому не клацає, а там вітер віє..тому стало питання зробити правильно, хто може допомогти зробити фото як виглядав той фіксатор з пружинкою я так розумію? бо в паспорті по різцетримачу взагалі ніякого малюнка нема))
  4. Цей вал я так розумію на 2-ва ножі? а движок який ставили, на скільки л.с?
  5. Зрозумів дякую, а друга така сама увас оправка там теж на 18мм?
  6. Доброго дня, можна вточнити цей діаметр?
  7. Можливо ви мали на увазі окреме живлення це якщо шаговики Уніполярні тобто на виході 6-ти проводні, тоді так!,. А подруге автор не вточнив які саме має шаговики з якою обмоткою, тобто скільки виводів, насправді різниця є.. наприклад з 6-ти виводними ну трохи є з чим побавитись, ніж зі звичайними 4-ри дротовими.
  8. Ну незовсім радянска, щось трохи помінялось, нариклад зробили сайт на якому можна відслідковувати посилку як на НП. Хоча в деяких моментах згоден)) зато недостатки перекриває ціна посилки
  9. Був рекордний випадок, Укрпоштою посил приїхала за сутку, а так 3...4дні в середньому.
  10. Так мені попадались з такими розмірами стандартні 6х6 але навели на думку.. треба подумати можливо простіше з готових трохи гризанути))
  11. Вітання спільното, питання надто дрібне.. але всеж таки! стало питання у виготовленні квадратних гайок під різьбу м3,5мм. около 1000шт в інтернеті шукати марно)). В кого які думки будуть, яким тех процесом раціональніше виготовляти? якщо пиляти болгаркою квадратики, процедура та іще)) тай даного різміру не отримати, не варіант, тому цікавить більш менш технологічний варіант. в кого яка мисля буде?
  12. Мої вітання вам, досить класний станочок, точний, колись працював на FUW315 вони індетичні крім голови і оптичних ленійок які йшли в комплекті, дуже зручно працювати на ньому і все продумано ну тобто зроблено для людей, єдина проблема з ними це ДПТ вірніше в запуску, з блоком управління, але це не є велика проблема якщо посидіти і все налагодити буде працювати добре, скачайте схему, при запуску вона вам полюбому знадобиться!
  13. Маю банку і 221 але не рискнув нею змащувати, сильно густа якась незнаю чому А що таку хіба можна було? вона вродіби для більш грубих навантажених і не точних вузлів? не))
  14. Горизонтальний шпиндель я змазував всеж таки ЦИАТИМ_201 як по паспорту ще в тих банках, незнайшов інф яким можна замінити сучасним