Filosof

Користувачі
  • Продажи

    156/5
  • Покупки

    123/5
  • Публікації

    848
  • Зареєстрований

  • Відвідування

  • Діб у лідерах

    31
`

Filosof останній раз здобув день на грудня 22 2023

Filosof має найбільш улюблений контент!

Репутація

474 Відмінна

Найдено Клонов

1

Список клонов

3 підписника

Про Filosof

  • Звання
    Реєстрація
  • День народження 08.08.76

Персональна інформація

  • Стать
  • Країна

Налаштування Барахолки

  • Мінімальна сумма для пропозиції
    0

Відвідувачі профілю

2 912 перегляду профілю
  1. Чудова шрапнель для скиду))
  2. 1) Я, особисто вас, не ображав. То з якого переляку ви починаєте з особистих образ? 2) Не треба розповідати про довідники і іншу совкову макулатуру, зварнику з майже тридцятирічним досвідом. І часи, коли все варили лайновими совкоелектродами, на тупих трансформаторах, і звідти брали оту "труднАсварІвАємасть", вже давно пройшли. Забувайте за те. Сталь 45 доволі добре вариться. І ММА, і МІГом, і тим паче ТІГом. Принаймні відносно невеликі деталі. За великі масивні деталі не буду казати - не пробував.
  3. Хто Вам таке сказав? Плюньте йому в очі. 45ка доволі гарно вариться.
  4. А СУшки хрусь-хрусь-хрусь... https://www.tiktok.com/@_kapitol_/video/7004330352072248582?fbclid=IwAR2-ZX6PgoEiGCccRjtdamK1hm7NGe159bkY18HV9aHMoMdGEBsYFDrKkRk
  5. А мене задовбало складати різці в шухляді, та ще і так, щоби пластини не коцались одна об одну. Розкладати десь лежачі по одному - багато місця треба зайняти. А от так і компактно, і вдобно. І шухляда вивільнилась під інші речі)))
  6. Внутрішньо-заводська приспособа. Якийсь цанговий зажим під серійне виконання однієї операції на якійсь конкретній деталі.
  7. Да, є один ньюанс - трекінг починає працювати через пару-тройку хвилин після входу на алі.
  8. В мене без проблем працює, що з мобіли, що з компа (опера). То мабуть всеж щось у Вас глюче. В мене з компа не заходило зовсім, з 11.11. по 15.11. А з мобіли працювало. Потім само наладилось.
  9. Я 30 років працюю зі зваркою. Починаючи зі слюсара при зварниках на заводі, де і навчився зварюванню ПА, ММА, і плазморізці, і перейшов із слюсарів у зварники. І останніх 18 років ще і ТІГом варю. І в приміщеннях, і на вулиці в різну погоду. І за цей час користувався купою різних масок, від звичайних совкових щитків, до сучасних хамелеонів. То ж не треба мені тут розповідати усяку чушню про години регулювання/перерегулювання із звиканнями і рештою туфти. Нехай цю дичіну манагери вішають на вуха довірливому молодняку, це нині їх робота, і їх хліб. А мені оце не треба ляля. Добре? Дякую.
  10. 1) - в окулярах і наморднику варіть самі. 2) - витрачати зайві гроші, за порожні понти - логіки не бачу зовсім. Зняти маску, регульнути, і знов надіти - то декілька секунд діло. Де логіка ото щось навпомацки перевіряти/перемикати/регулювати? Чі вона так пагано тримається, що її пришуруплюєте? ))) От якраз для логики - яка ото повинна бути жорстока робота, щоби ото шпарити "трьома видами зварки + плазма, і то все по кругу", підряд, не знімаючи маску? Чі може ви скажете, що після електродів 3-4 рдс-ом, ви будете одразу варити тіг-ом, просто перемикнувши тумблера, навіть не знявши маску щоби витерти скло від рдс-овської сажі? Не смішіть. Більше схоже на те, що намагаєтесь переконати самого себе, на кой купили оті порожні понти. Бо в звичайній повсякденній роботі то все абсолютно не потрібно. Якщо тількі ви не раб, що працює без зупину в три зміни, над яким стоїть погонщик з кнутом.
  11. Коли короткочасно відволікають в процессі, то я теж не знімаючі маски з голови, вирішую питання, і потім продовжую варити. Це норма для більшості зварників. Але говорилось не про те, уважно почитайте цитати, на які була та відповідь.
  12. Вибачте, а ви що, живете не знімаючи маску? Чі ви одну роботу робите різними видами зварки, при чому одразу однією після іншої? Чі може ви скажете, що будете одразу варити "четвіркою після напівавтомату", не знімаючи маску, і регулюючи режими прямо на голові і прямо в процессі зварювання? Може у вас ще і очі на пальцях, щоби бачіти цифірі на регуляторах, щоби регулювати не знімаючі? Не повірю. А от як тількі ви зняли маску, щоби переналаштуватись, то вже без різниці, де саме регулятори, ззовні чі зсередини. Але от дуже "кайфово", коли в процессі зварювання, в якомусь дуже не вдобному місці, скрутившись в позі, якій позаздрять творці камасутри, отой зовнішній регулятор збивається, і ловиться очуменнний заяць. І після цого доводиться знов займатись камасутрою. Та навіть і без тих поз, просто маска знімалась, десь об щось тернулась, регулятор збився, ви знов наділи, дали дугу, і... ... Чі може ви скажете, що от прям завжди, кожен раз, перед одіванням маски дивитесь як вона налаштована? Зовнішні регулятори - зло. Але, нажаль, вони практично на всіх нормальних масках. І я поки ще не зустрічав масок, де ті регулятори крутились би достатньо туго, щоби не збиватись від випадкового торкання.
  13. От я теж не розумію, хто придумав той міф, що "обов*язково" регулювання ззовні. Один раз підібрав режими під свої задачі і очі, і більше нема сенсу туди лізти. Тим більше, під час зварювання))) А через оті крутилки ззовні маски, налаштування часто збиваються, і ловляться спалахи, через не спрацювання.
  14. І з якої реклами "фільтруючого скла" оце все? Сидячі цілими днями в сучасних скляних офісах, ви навіть в найяскравіші літні дні не отримаєте ні краплі засмаги. Але варто вам буде пару годин попрацювати на вулиці на сонці, і всі відкриті частини тіла вже помітно підзасмагнуть. І я особисто 8 років працював слюсарем в слюсаро-зварювальному цеху. І можу із тисячопроцентною впевненостю стверджувати, що варто вам за день впіймати декілька "зайчиків", і безсонна ніч із опіками очей гарантована. І навіть прямі зайці не обов*язкові, а достатньо нахвататись відбитих від світлих стін променей. При чому оці ще коварніше, бо на відміну від зайців, оці протягом дня не помічаєш, і очі опікаються дуже сильно. Але достатньо надіти слюсарні окуляри, і не страшні навіть прямі зайці. Доказано особистим багаторічним досвідом. Тому оті писюльки з відсотками, їх написянти можуть запхати собі... ... Не треба сліпо вірити усим отим манагерам і теоретикам
  15. Звичайні темні світлофільтри завжди маркуються цифрами, що означають ступінь затемнення скла. Частіше всього зварники використовують номер 3. Воно і затемнює достатньо, і ще більш-меньш видно, що вариш. 4 і темніші, як правило використовуються для зварювання РДС товстими електродами на високих токах, коли дуга занадто яскрава.