Дядя_Уеф

Користувачі
  • Продажи

    405/4,96
  • Покупки

    74/5
  • Публікації

    5 732
  • Зареєстрований

  • Відвідування

  • Діб у лідерах

    13
`

Дядя_Уеф останній раз здобув день на вересня 7 2022

Дядя_Уеф має найбільш улюблений контент!

Репутація

843 Відмінна

7 підписників

Про Дядя_Уеф

  • Звання
    Реєстрація
  • День народження

Персональна інформація

  • Стать
    Мужчина
  • Країна
  • Імʼя користувача
    Сашко

Налаштування Барахолки

  • Мінімальна сумма для пропозиції
    0

Відвідувачі профілю

16 567 переглядів профілю
  1. Ви звісно можете боятися свох страхів, і ваша сестра також. Але за час війни , вона з дитиною зможе заощадити тут набагато більше грошей , ніж наколядує в Україні за цей час. Їй та німецька мова звісно не потрібна, але її життя буде у Німетчині ї без неї людська, а от дитині німецка не завадить. До того ж тут обстрілів немає. Чи їй це не заважає?
  2. Дві жінки,яких без проблем випустять з України, а в Німетчині, так само без проблем приймуть біженцями по параграфу №24. Державі Україна від цих двох жінок тільки зайві витрати. Так нашо ім на житло зкидуватися? У Німетчині їм сплатять за житло, яки вони собі самі знайдуть, або нададуть житло. Сплатять медичну страховку та нададуть по 450 ойро карманних грошей на місяць. Проплатять безкоштовні курси німецької на протязі двох років. Дитині дадуть можливість вчитися у школі безкоштовно. І ще безліч різних регулярних допомог. Гроші мати треба тільки на доїхати до якогось міста. де ще беруть біженців. Це усе чім можу допомогти цим жінкам.
  3. Пробачте, а який склад сім"ї , котра потребує допомогу?
  4. Залишилось: 17 днів та 17 годин

    • Продаж
    • Состояние: Б/К - все працює

    Пальник аргоновий до 120 А ПВ100% 200А ПВ15% Струм та аргон йде через один стандартний штуцер М16Х1.5мм. Я сам якісно зробив рукав з сіліконових трубок, Та пари мідних жил "ПЩ" . Дуже м"який та На морозі не дубіє. Чулок під довгий вольфрамовий єлектрод з нержавійки, яка обтягнута фторопластом. Під радянську кераміку з різбою М18х1.5 мм. На ручці Клавіша під керування японська. Цанга на вольфрам ф 3мм

    1 000,00гр

  5. Роки зазвичай даються і втрачаються даремно, але де-кому бог таки дає щось у цей час. Я от дожився, до того, що з гімна та палок шліфую на каленій направляючий від сканера ф8 підібраного вздовж дороги, дві канавки для пружинних шайб на кінцях. Потрібна вісь для кравчучки яку теж на вулиці знайшов, але без коліс. Тепер завжди приходиться для кожної нагоди терміново виготовити станок, та розібрати після викнання задумки. Диск завтовшки 0.8мм. Придбав десяток за 2 ойро у Lidl. Бор машинку правда придбав на Фломаркті за 2 ойро. Люнет з букового бруска від стільця з смітника. Завтра думаю вирішити питання.
  6. Короче собрпал с гелем назад. Работает и слава богу. Но вопрос интересный. Я в Ютубе в роликах с гелем не встречал тоже.
  7. Ну да про него родимого. Там внутри ламельки крутятся, по типу галетного переключателя, и меняется направление вращения. и это все содержит какойто прозрачный гель. Это так задумано, или он откуда то извне натек и его надо вымывать оттуда? я пока собрал его назад с "гелем". Все вроде б то работает.
  8. Да это этот шуруповерт. Диск этот своего номера не имеет. Там есть номер 4 над ним платка без номера и из-под нее выглядывает кружочек. Так вы не знаете про то что там за гель применяется. Или это мне что то мерещится?
  9. Я туда пысок свой всунул, из-за того, что туговато крутился диск , об выступ которого движок проворачивает контакты. Но он все таки крутился. Интересная штука получается. Погуглю эту тему поподробнее.
  10. Доброго дня шановне панство! Дісталася така викрутка без зарядного. Усе працює. Ну зазвичай відкрив подивитися, та зарядити аккуми. Зарядив. Автомат перестав заряджати на 4,12В. Малувато, але нехай. Дивлюсь він усередині жирний якийсь. І найбільше жира на кнопці керування. Думав з редуктору натекло. Подивився у середину перемикача напрямку обертання, а у середині якийсь прозорий гель. А тепер питання знаючим людям? це що така технологія тепер з"явилася, заповнювати порожнини у контактних коробочках гелем, що б не підгорали контакти і не залітала у середину пиляка. Я до того ніколи не бачив такого методу, завжди усередині вимикачів сухо і порожньо було? І що думаєте мені з тим робити? Мити отой увесь гель, чи так назад і скласти до купи? І ще питання. Для чого оті два хомути на редукторі ? один металевий ,з дроту, а інший пластиковий чорного кольору?
  11. Лот скінчився

    • Продаж
    • Состояние: Новий

    пластина з армованного карболіту 500х500є40. Зробити файну макеточку, або ще якийсь легеньенький станочок саме те.

    810,00гр

  12. Лот скінчився

    • Продаж
    • Состояние: На запчастини

    Дивіться на фото, та обирайте. Можно домовлятися по кожній позіциї.

    8 100,00гр

  13. Лот скінчився

    • Продаж
    • Состояние: Б/К - не комплект/потребує ремонту

    Інвертор ИСУ-280К трохи несправний. Складається з трьох частин. 1). Конвертор потужності , який дозволяє мати COS Фи як у єлектроплитки, а також дозволяє брати струм з будь якої мережі. 380 в три фази, 380 дві фази, і навіїть 1 фаза та нулль 220в. Цей блок справний. 2). Інвертор який може при ПВ -100% давати 280 А зварювального струму. При ПВ-40% - 350 А макс.Це теж справне. 3).Коммутатор, який робить змінний струм, для зварювання алюмінія. В ньому є транзисторний міст зі спаленими транзисторами, яки треба вилучити і воно буде працювати. І якись там ще блочки відключені через якісь глюки. це треба ремонтувати. 4). Осцилятор. Він справний. 5). Пневмоклапан всередині аппарату є. Вага аппарату приблизно 15 кг. Нічого окрім ящика до аппарату не йде.

    5 400,00гр

  14. Це зворотні діоди, по одному на гирлянду? Дякую за рекомендацію по температурі. Ще б резисторів десь понаходити для єксперименту.