• Оголошення

    • sadmin

      Кріпта   26.04.24

      В нас новий спосіб поповнення балансу - через кріпту.
      Через лот. на довільну кількість USDT TRC20.
      Посилання - в розділі "Підтримати"

Yurets

Користувачі
  • Продажи

    0/0
  • Покупки

    0/0
  • Публікації

    23
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Репутація

0 Нульова

Про Yurets

  • Звання
    Учасник
  • День народження

Персональна інформація

  • Стать
  • Країна
    Україна
  • Імʼя користувача
    Yura

Налаштування Барахолки

  • Мінімальна сумма для пропозиції
    0

Відвідувачі профілю

260 переглядів профілю
  1. Станок ТС 135. Шестерня на 127 зубів є в комплекті. Программа видає похибку у відсотках якщо не повне сходження буде. Колись нарізав різьбу w21.8 на газовий перехідник автомобільний. Якась похибка тоді була, але за рахунок малої кількості витків все без проблем накручувалось.
  2. Всім привіт. Можливо хтось підкаже де можна скачати программу для підбору шестерень до гітари? Маю багато шестерень до комплекту станка і таблицю різьб під ті шестерні. Все б добре, але шестерня в комплекті на якій є відливка 100 зубів, виявилась на 94. І до багатьох різьб вже не підходить. Раніше скачав программу тільки не на нашому чіпмейкері і перерахував під ті шестерні які в мене, але тільки під метричні різьби. Зараз хочу різати дюймову різьбу. А змоги звідти скачати тепер немає. Можливо хтось підкаже.
  3. На фарбу пробував, прилягання є. Я вже починаю схилятись що це через відсутність заводської чавунної тумби, а важить вона не мало. Плюс якщо і справді патрон для нього важкуватий, бо без ньго відрізає дуже добре. А відпущені болти це скоріш дає змогу трохи пружинити і зиеншити вібрацію. Тільки от чи може перетягнутий підшипник давати кращий ефект? Зрозуміло що ресурс в нього буде невеликий. Маю просто ще два то ж не так боюсь його змарнувати.
  4. А чи можливо що станок без заводської тумби, а на столі з проф труби. Тумба мабуть ще дає кілограм 300, плюс патрон якщо все ж таки заважкий. Але ж наприклад бачив як на 1а616 ставили ратрон на 315 замісь 200 як по заводу.
  5. Так, планшайбу проточував на свому станку. Індикатор на патроні показує в межах 0.02мм.
  6. Так справа в тому, що перевіряв таким чином що заготовка кріпилась в конусі самого шпінделя, а патрон просто накучений, заготовка проходила через патрон. Дробить, зняв патрон, стало все добре. Тобто через вагу патрона перестає різати, але патрон на 160 як по заводу.
  7. На різьбі. Зробив нову і купив новий патронефекту нуль.
  8. Ще виявив такий прикол, що стає відрізати коли болти кріплення пб не затянуті повністю а тільки прохи підтискають. Але це підстроюється при відрізанні з ключем на ходу відпускаючи чи підтягуючи болти. Може це ефект як від пружинного відрізного, а може натяк на якусь проблему.
  9. Пробував. Бабку вже розбирав кілька разів, підшипників пробував вже три різних передніх і задніх. Я якось писав, що пробував такий експеримент: виточив скалку під конус пб і пробував на ній відрізати все чудово, а накрутивши патрон іде вібрація. Тобто патрон заготовку не тримає, а тільки як маховик працює.
  10. Так, і буде краще відрізати якщо це буде на певній відстані від патрона, скажімо 150-200 міліметрів.
  11. Пробував, це не супорт. Бо біля задньої бабки відрізає добре.
  12. Доброго всім дня. Все не можу розібратись на рахунок відрізання на станку. Можливо хтось ще підкаже якісь ідеї. Якщо при підтяжці переднього підшипника до люфта, коли китайський соточний індикатор вже нічого не бачить, патрон крутиться легко і має хороший накат. Станок навіть при точіні на прохід відчутно дробить. А коли вже затягую підпшипник що патрон від руки дуже туго крутиться, відрізає відчутно краще, але всеодно сильно дробить. От цікаво, якщо люфта і так вже нема, то при затяжці жосткісь не додається. Бо при замірі на відгинання патрона, показник однаковий, що підшипник при робочому зазорі що затянутий на максимум. Задній підшипник новий і затягувати теж пробував.
  13. Можливо є різниця яка марка сплаву. Станину хочу пройти шабером, чисто для зачистки дефектів, і буде якраз видно наскільки швидко іде знос. В разі чого думаю здерти накладки буде зовсім просто. Бо для тесту клеїв на епоксидку до зривається дуже легко. На здвиг тримає, а на відрив зусилля треба зовсім мало
  14. А які ще варіанти? По чавуну ж латунь має добре працювати. Латунь в наявності просто. Текстоліт читав що теж не кращий варіант.
  15. Доброго дня. Порадьте на який клей краще клеїти накладки з латуні на супорт? Чи підійде звичайна епоксидна смола?