• Оголошення

    • sadmin

      Кріпта   26.04.24

      В нас новий спосіб поповнення балансу - через кріпту.
      Через лот. на довільну кількість USDT TRC20.
      Посилання - в розділі "Підтримати"

Feo

Користувачі
  • Продажи

    1/5
  • Покупки

    4/5
  • Публікації

    236
  • Зареєстрований

  • Відвідування

  • Діб у лідерах

    6
`

Feo останній раз здобув день на лютого 23

Feo має найбільш улюблений контент!

Репутація

134 Відмінна

Про Feo

  • Звання
    Постійний відвідувач
  • День народження вересня 26

Персональна інформація

  • Стать
    Мужчина
  • Країна
    Украина
  • Імʼя користувача
    Федор

Налаштування Барахолки

  • Мінімальна сумма для пропозиції
    0

Відвідувачі профілю

1 989 переглядів профілю
  1. Є така деталь вирізана на лазері, до неї потрібно приварити 2 "чашки". Хочеться робити це на обертачі, бо це вже буду варити не я, а малоосвічена в зварюванні людина, тому я хочу мінімалізувати кількість браку, та автоматизувати процес. На фото видно два положення пальника, які потрібні будуть при зварюванні, при чому, перехід з кутового шва, в горизонтальний при автоматичному обертанні з однаковою швидкістю, можливо, не дасть такої якості, як хотілося б, але то все практика. Мене цікавить саме те, як можна організувати цю зміну положення? У моїй голові є ідея, але мені здається що вона занадто ускладнена, згадав що є чіп, з великими головами, то вирішив все ж запитати, перед тим як робити. Я хочу зробити навколо патрону якесь кільце, на якому будуть "горби" то вверх, то вниз (грубо кажучи, як працює розподільчий вал) від нього будуть приходити шарнірні тяги на пальник, які будуть задавати рух. Але саме головне, як саме повинна бути виконана ця система, щоб дріт не зміщувався з осі зварювання?
  2. Ви хоча б фото вертату скиньте, електрошафу і т.д. Може тоді хтось щось та й помітить.
  3. Дякую за відповідь. Дійсно, глянув на алібаба "Lichuan servo", то у них ціни також наче приємні. Мені для токарного, направляючі ковзання, тому швидкість то взагалі не принципово. Буду підбирати по потужності, як на старих моторах (100 і 70НМ) тому цікавлять мотори більше, ніж 400в. Мене здебільшого цікавить їх точність. Та чи можна для токарного\фрезерного купувати такі "не фірмові" серваки? Чи будуть норм працювати? Я ж так розумію, в будь якому випадку це краще, ніж шаговики\гібридні двигуни
  4. Вона вариться, і я б сказав, що взагалі без проблем) Але не ті конструкції, від яких залежить життя. Особисто варив, і бачив як з'являються тріщини в деталях, які під постійною вібрацією. А для таких деталей як тут обговорюється - без проблем)
  5. Всім привіт. Буду збирати свій перший чпк, знайшов такі серваки https://www.olx.ua/d/uk/obyavlenie/cervomotor-servoprivod-400-2-6kw-servodvigatel-servodrayver-80-130st-IDDpqJ2.html?reason=observed_ad Ціни на фоні інших дуже приємні. Що скажете?
  6. А чому мач3 не підходить для заробляння грошей? Або ще LinuxCNC. Бо в майбутньому хочу фрезер по металу робити, то думав що немає сенсу з стійки для фрезерного верстату
  7. Реально зробити так, щоб в ньому був наскрізний отвір? Чи на радянських так не можна?
  8. Є досвід з саморобним чпу по дереву. Було дуже багато таких самих проблем, фреза постіійно кудись тікала, не можливо було залишити станок, потрібен був постійний контроль. Грішили на погану єлектроенергію, яка давала збої на мач. Проблемою були б.у. крокові двигуни, та вали на трапеції. Після заміни двигунів, станок почав літати та працювати без збоїв. Я б для себе встановлював так звані гібриндні двигуни, з енкодерами. Відразу буде зрозуміло що не так, та і прога зупиниться без псування деталі.
  9. У мого батька такий на токарному стоїть, не знаю чи це зворотній зв'язок, але руками його не зупинити, починає чинити опір)
  10. Вітаю. Цікавить синтезатор, та підсилювач для колонок (у мене s 50). Підсилювач головне шоб не шумів) Є ретро УДГ (200 здається), від чого не знаю, але колись купив до фрезера, фрезер продав а удг лежить без діла.
  11. Єххх, станок прям кайф.. З приводу радянських верстатів, повністю підтримую. У мене ТОС св18ра, універсал, але навіть тут різниця у виконанні відчутна. А з чпу все трохи складніше. Вже півтора роки слідкую за ринком, рідко трапляються живі імпортні станки під модернізацію, та ще й щоб по ціннику +- підходило)
  12. Це той самий? За скільки забрали, якщо не секрет? Про направляючі з полімеру, та роликові каретки - то ви вже мене добити вирішили?))
  13. Ви про станок, на який я пускав слину? SZIM EPA320 венгрія довго продавали на о л х, але не встиг, та і суми повної не було... Гідравлічний патрон з прохідним, гідравлічна задня бабка, наклонна станіна. Ну і думаю, там норм швп з заводу. + він на ремінях, а не на шестернях як той же 16б16ф3. Довго на нього слину пускав, але всьо..) Ось його фото.