• Оголошення

    • sadmin

      Кріпта   26.04.24

      В нас новий спосіб поповнення балансу - через кріпту.
      Через лот. на довільну кількість USDT TRC20.
      Посилання - в розділі "Підтримати"

Zhora

Користувачі
  • Продажи

    0/0
  • Покупки

    0/0
  • Публікації

    18
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Репутація

3 Нульова

Про Zhora

  • Звання
    Учасник
  • День народження

Відвідувачі профілю

535 переглядів профілю
  1. Поряд рве чавун.. А скільки я варив ресорну сталь електродами по чорняку, то рве посеред шва і частіше всього при охолодженні. Пробував цл11 - получається краще, зламується при добрій нагрузці, і вже в цьому випадку понад швом... І взагалі мова йшла про якість металу дроту.
  2. Бачив. Вони представляються офіційним диллером. Проте ціни надто низькі, і в каталозі присутній китайський хлам (краги intertool до патона відношення не мають)
  3. Відповідальність не моя. Я цього під свою відповідальність не взяв би! Шеф сказав: "зробить, і не ***"... Питання в іншому..що якщо вдається зварить високовуглецеву сталь полуавтоматом, то середньовуглецеву сталь не складає проблем. А от 65г електродом - то хіба що цл11 або аналогом.. То як чорнягу рве по шву, часто без нагрузки при охолодженні. Подібно як і чавун, але при шві.
  4. Як робить той аналіз, то може простіше - в магазин? А якщо я скажу, що було зварено ресори корінну і підкорінну задні на мерс спрінтер, з розположеннями швів один над одним полуавтоматом, без підігріву, без відпуску/нормалізаціі, дротом ER 70-S, і при всьому цьому вони тримаються вже пів року, щодня пробігаючи по 60-70км, по "вітчизняних" дорогах, то що скажеш? Сталь аналог 65г...
  5. Не більш 1мм. Як для мене то найбільш зручно 1мм (більш універсальна). Можна, звичайно, і 0,8мм, але як коли потрібно щось товстеньке зварить, то іі зазвичай малувато. А от 1,2 це для товстих металів 3-4мм в зазор і більше - зі скосом кромок.
  6. На роботі використовуємо таку. По міцності близька до уоні13/55. На практиці на мій погляд зарекомендувала себе добре. По шву ще не рвало ніразу (зварював високовуглецеву мало леговану сталь 65Г і ій подібні). Ціна в районі 200 за 5кг
  7. Є сумніви в актуальності цін на даних сайтах. А можливо і проблеми з гарантією. Все ж краще довіряти виробнику, ніж посереднику (сьогодні він є, а завтра шукай вітра в полі). http://paton.ua/cms/produktions/invertor/poluavtomaty_invertornie.html і ще один перевірений магазин чисто по тематиці зварювання (в каталозі нема такого г. як тесла, дніпро, луч...) http://kievsvarka.com.ua/p38529756-nakonechniki-dlya-poluavtomatov.html рекомендую!
  8. Стосовно ціни 200s/200p - 11'500/13'000 відповідно.. Обидві на мережу 220в. На 380в я взяв бо вмене є можливість і можу використовувать кабель меншого січення, а так між 220 і 380 різниці нема. В серіі pro токи 100% робочого циклу більші, сам апарат більш універсальний. Ssva гірший..і в плані настройки, надійності (за 2 роки 3 ремонти - це надто..) і головне - в плані стабільності - то варить то "сере" (добиться формування обратного валика складно). Втім вибір за Вами..
  9. Я як на рахунок ПСИ-200 серіі pro? В ньому є можливість відєднання інвертора і використання як самостійний апарат. Я собі прикупив ПСИ-250P 380V.. Брав на офіційному сайті.. цілком задоволений (скажу так - це не ssva..), варить стабільно, впринципі майже як esab mig L405+feed L304.. Відмінності звичайно є - відсутній режим плавного пуска, режим точок/коротких швів.. А особливо сподобався сам інвертор - функціонал..- esab baddy arc 180 відпочиває.. Чого варта зміна ВАХ - під будь-який тип електрода! Foxcel 6070 палить не гірше від ано (потрібно змінити лише ВАХ).
  10. Похоже кому-то надо подтянуть теорию... Дабы не вводить в заблуждение неопытных...
  11. ПА з інвертора? Та не питання.. Беремо патон ВДИ-200/250 серіі "pro", до нього БПИ-5/15.. І отримуємо бажане.. Чи то ще простіше і дешевше ПСИ-200Р/250Р.))) Не іб**ть клопа..нічого путнього з простого ММА не вийде, тим більш з китайського..
  12. Pedrollo (italiano) 30л, 1,1кВт Служит 11лет.. Из ремонта менялось реле (сгнила пружинка, стоимость нового 80гривен) И..глубина скважины 16 м
  13. Я ставив полікарбонат в звичайну маску замість скла. Забув що таке вирізать нове скло кожен тиждень.. Та й вага маски суттєво знизилась.. 110*90 брав за 20грн..але воно того варте..