BWD

Користувачі
  • Продажи

    0/0
  • Покупки

    1/5
  • Публікації

    227
  • Зареєстрований

  • Відвідування

  • Діб у лідерах

    1
`

BWD останній раз здобув день на січня 12 2019

BWD має найбільш улюблений контент!

Репутація

61 Добра

1 підписник

Про BWD

  • Звання
    Постійний відвідувач
  • День народження

Персональна інформація

  • Стать
  • Країна
    Украина
  • Імʼя користувача
    Дмитро

Відвідувачі профілю

1 955 переглядів профілю
  1. 17 з 20???? 17 взаємнозамінні з 18 та 26. А 20 взаємно замінний з 9. Різниця в тім, що 9 пальник охолоджується газом, а 20 рідиною.
  2. Зрозумів. Пішов шукати Децис...
  3. Дякую за пораду, але ж цей варіант навряд чи може бути застосований, бо немає можливості все потім змивати.
  4. Купляв ті, що 1 ампула на 5 літрів, але розводив на 4 літри, за порадою продавщині з зоомагазину. Всього розвів 3 ампули на 12 літрів. Обробив біля 80 кв. метрів. Там де кахель і лінолеум був - стояли калюжі.
  5. В суботу обробив усе бутоксом. Сьогодні прийшов на роботу, спеціально походив по майстерні і побачив знову кучу бліх на ногах. Може справа в тому, що в майстерні стяжка сипеться і весь розчин поглинається піском?
  6. Теж чув за полин, хочу спробувати.
  7. Мав таку ж проблему колись. Головна умова зникнення мурах - відсутність доступу до кормової бази. Коли я забезпечив цю умову, мурахи зникли самі собою.
  8. З такими годувальниками взагалі можна не працювати.
  9. Я теж не помічав їх, бо в комбенезоні, а от коли клієнти почали якось дивно пританцьовувати і підпригувати, а деякі ще й верещати, то причина з'ясувалась швидко. Кіт у ролі "троянського коня"? А як кіт почувається після його обробки?
  10. Купляв на базарі. Ампула на 10 літрів - 15 грн. Завтра буду моніторити усі спеціалізовані точки продажу. Теж думав за дуст, тепер буду вивчати з рекомендованих препаратів найоптимальніший.
  11. Звіри класні. Мої, здається, пропадати не збираються. Тільки плодяться...
  12. Як раз у мене спекотно і волого.
  13. Дякую за пораду. А як Ви робили прибирання майстерні? Чи кожного разу після прибирання треба повторювати процедуру?
  14. Вітаю, шановне товариство! Потребую поради щодо проблеми, яка виникла. Проблема, власне, вказана в назві теми. Десь пару тижнів тому, мою майстерню атакували блохи. Мої деякі знайомі теж скаржаться на нашестя бліх в гаражних ямах та підвалах. Також, з новин дізнався, що в Кирилівці також була така проблема. З цього роблю висновок що причина не в самій майстерні а, можливо, в кліматі, або ще в чомусь. На ринку придбав засіб "Actellic" для обробки городини від різних шкідників і обробив приміщення. Допомогло на два дні, потім ще раз обробив. Знову на два дні. Харчової бази в майстерні для бліх, начебто, немає. Хіба що клієнти, які заходять. Що робити не знаю. В інтернеті радять звертатися до СЕС, але в нас тої СЕС, начебто, вже немає. Можливо, серед форумчан є спеціалісти з таких питань, або хтось, хто стикався з такою проблемою й успішно її подолав. Розумію, що потрібно використовувати хімію, але ж хотілося й самому не отруїтися. Тому питання яку хімію краще застосувати? Ідеальний варіант побризкати на ніч, а зранку працювати без шкоди для здоров'я. Дякую заздалегідь за будь які поради.