IMP

Користувачі
  • Продажи

    0/0
  • Покупки

    12/5
  • Публікації

    1 799
  • Зареєстрований

  • Відвідування

  • Діб у лідерах

    8
`

IMP останній раз здобув день на листопада 29 2022

IMP має найбільш улюблений контент!

Репутація

641 Відмінна

Про IMP

  • Звання
    Реєстрація
  • День народження

Персональна інформація

  • Стать
  • Країна
    Украина
  • Імʼя користувача
    Олександр

Відвідувачі профілю

13 353 перегляду профілю
  1. Ви хоч розумієте рівень робіт та обладнання виконуваних на попередньому відео ? Там ще аналогів ССВА-160 бракувало.
  2. Тепер більш зрозуміло.. 1 Знаю про кого йде мова особисто. Він досить кваліфікований зварювальник, .....з світовим ім'ям До останнього часу працював в калінінграді на фірмі мілеста. Точно така фірма знаходилась в Мелітополі і тому не знаю де й чий філіал, чи тут, чи там. Раніше, його як досить досвідченого зварювальника запрошували на виконання робіт по пусконаладці заводів по цілому світі. Зараз же він скотився до рівня тулапузіка по рекламі продажу італійської Чебори, яка не дивлячись на санкції і далі продає свої апарати за поребриком. 2. Я був не правий стосовно колд велда, але думаю був правий стосовно багатофункціонального реле часу. Продивившись відео до кінця, думаю, його він показав мельком не з проста, а він є частиною даного пристрою Подивіться відповідь на моє питання за посиланням і зверніть увагу яким апаратом варить лисенко. Підозрюю (хоч можу і помилятись) що дане реле і сприяє створенню чешуйчастого шва. П.С. Бачу не грузиться пристрій, то напишу словами. В нашій барахолці продається подаюче TIP TIGОсь про нього я й вів мову.
  3. А чим тоді виставляти піковий струм? Спробую ще раз пояснити. В імпульсному режимі зварювання присутні крім стартового струму ше піковий та базовий.....+ струм спада, або заварки кратера. Піковий та базовий чередуються між собою по величині та часі, що зветься коефіцієнтом заповнення ванни, який і впливає на режим імпульсної зварки. Імпульсний режим, як правило застосовують для меншого тепловкладення в деталь, бо грубо кажучи піковий струм розплавляє метал, а базовий вистужує і не дає згасати дузі. Ось це чередування і являється імпульсним режимом, якщо коротко пояснювати, бо можна налаштувати процес, коли пікоий струм буде меншим від базового..... На фото видно якесь програмоване реле часу. Останнім часом у багатьох "стає модним" так званий холодний режим ТІГ зварювання, подібний до точкового. Тоб-то налаштовується струм вищий від потрібного для зварювання і точками, або короткими запалюваннями дуги ( щоб не дати "провалитись" металу) зварюється. Так можна варити будь-яким ТІГ ??? апаратом, так би мовивши "цмикаючи" трігером (короткочасно натискаючи кнопку включення). Але проблема в тому, Що час роботи дуги при цьому триває мілісекунди і добитись повторюваності вручну дуже тяжко. Ось напевно для цього і лісенко застосував це реле часу, яке і спрацьовує на час роботи в мілісекундах, включаючи та виключаючи дугу. Можливо я й не правий, бо відео не дивився, але маю підозру, що так воно і працює, а це вже геть не імпульсний режим зварювання, а точковий.
  4. Імпульсна зварка дещо інше. Там присутні базовий струм і піковий. В вашому випадку це щось схоже на точкове зварювання.
  5. Чи передбачено підігрів дроту в даному подаючому ? Чи існує можливість підключення подаючого до звичайних зварювальних ТІГ апаратів без адаптованого під нього блоку живлення? Дякую!
  6. Це лише з-за цього ви вибрали саме цю моль маски і саме цього виробника ?
  7. Ну чому ж? Девайс досить корисний щоб на морду лиця не летіли іскри при роботою УШМ...Ще можна використовувати при зварюванні у вузькодоступних місцях, коли користуватись хамелеон окулярами,де застосування звичайного хамелеона не зовсім підходящий варіант. Та й колір — "гламурненький", щоб оточуючі не перестрашились. А ціна — вопше як задармо.
  8. https://jak.koshachek.com/articles/svitlofiltri-dlja-zvarjuvalnih-masok-hameleon.html
  9. Вас цілком влаштовує результат на таймінгу 1:36 — 1:40??? Там в ручному режимі можна добитись кращого результату. По звуку навіть чути "затики" в процесі зварювання.
  10. Не хочеться сперечатись, але... Свого часу приходилось вивчати таку "мудру" науку, як аеродинаміка, хоча не був авіаконструктором (Це їх в першу чергу "кусок хліба") Щоб щось доказувати в аеродинаміці перш за все потрібно будувати графіки прикладення сил, які діють на елемент в тій чи іншій точці ..та посилатись на закони фізики для стискаємих та нестискаємих газів..включно з формулами розрахунків. Крім того приходилось попадати в турбулентні потоки над Атлантикою, коли в такого "сараю", як ІЛ-96 закінцівка крила здійснювала коливання і різні сторони з амплітудою, більшою метра від осі крила і де-які пасажири лайнера "вичавлювали сік" з підлокітників крісла....але ці все лірика. Стосовно даного конкретного випадку скажу , що про флаттер навіть не варто вести мову, бо розміри / площа деталі та кількість елементів кріплень її до несучої частини конструкції навіть не спровокують початку розвитку даного явища. Вітрові навантаження будуть відбуватись, як такі, а розвиток ефекту флаттера — НІ (Порівняйте площу крила ЛА і відстань від місця кріплення його до фюзеляжа)
  11. Це вже зовсім лишнє і флаттер в даному випадку ні до чого. Для виникнення цього явища потрібно декілька відсутніх в даному випадку умов.
  12. Дуже зручно при користуванні декількома апаратами в різних місцях з використанням різних газів для виконання різних задач.
  13. Не варіант, що при вистиганні не почне чавун тріщати в ЗТВ. 50/50.....але навіть при вдалому зварюванні наступна обробка можлива лише абразивом, бо твердість вала від навуглероджування буде біля 60 од.
  14. Він зварюється в середовищі захисного газу 98/2 ? ТІГом не пробували як він вариться?