#337496 Опубліковано: 9 листопада Вот же микроб однако))) 0 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
#337497 Опубліковано: 9 листопада , Виктор Смирнов написав: По время затрат часов, это что-то не вероятное, очень часто надо иногда переделывать одну и ту-же деталь, а все подогнать до рабочего состояния, надо неоднократно разбирать и собирать станок. Такое могли сотворить для фоната токарных станков -большого начальства- моё мнение, а как там было может уже никто и не знает. Вот точно дипломная работа. Це в ПТУ такі дипломні роботи робили? 0 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
#337506 Опубліковано: 9 листопада На каналі в I.V. є проект "Токарний на долоні". Хоча, звичайно, там на 90% іграшка, але працює (і знімає до 1мм на діаметр, за прохід, для демонстрації. І прохідний отвір в шпінделі - 16 мм). Поки у мене не було 1Д601 - я б навіть на такий погодився: 0 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
#337508 Опубліковано: 9 листопада 2 часа назад, Виктор Смирнов сказал: По время затрат часов, это что-то не вероятное, очень часто надо иногда переделывать одну и ту-же деталь, а все подогнать до рабочего состояния, надо неоднократно разбирать и собирать станок. Такое могли сотворить для фоната токарных станков -большого начальства- моё мнение, а как там было может уже никто и не знает. Вот точно дипломная работа. красивенько!!! резцодержка немного большая! патрончик я так понимаю Ф80 мм? 0 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
#337514 Опубліковано: 9 листопада Вот то же не дипломная, но моя не доделаная, не хватает 30% работ. думаю ещё на пол-года чтобы закончить. 6 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
#337522 Опубліковано: 10 листопада резцодержка крутая! 0 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
#337523 Опубліковано: 10 листопада , Evgen_Ivanov написав: резцодержка крутая! Наименьшее, что должно восхищать на этом станке. Мне это больше нравится. 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
#337526 Опубліковано: 10 листопада 14 години тому, Виктор Смирнов написав: Вот то же не дипломная, но моя не доделаная, не хватает 30% работ. думаю ещё на пол-года чтобы закончить. Я так розумію, рмц близько 350мм вийшло? (З урахуванням того що вказане рмц 250мм, в паспорті до тв16 не відповідає дійсності) 0 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
#337528 Опубліковано: 10 листопада , gesichtslos написав: рмц близько 350мм вийшло? Від патрона до ЗБ- 550. Від центра ПБ до люнета 800/ Обробляємая над станиною 210 мм. Оберти на шкивах 2600-600. На зубчатих шкивах 15 об/хв. Повздовжня подача від 2 до16 мм./ хв. незалежно від обертів шпинделя. Наступними буде поперечна подача, шестерні в фартухе, освітлення, деякі дороблення і покраска. 2 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
#337531 Опубліковано: 10 листопада 4 години тому, Виктор Смирнов написав: Від патрона до ЗБ- 550. То основа тв16 чи 1610? 0 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
#337532 Опубліковано: 10 листопада 9 годин тому, Evgen_Ivanov написав: резцодержка крутая! Она просто удобна, афигенно удобна! Но, это только вишенка на торте на этом станке, там работы мама не горюй! Но ни как Виктора не раскручу на тему! , gesichtslos написав: То основа тв16 чи 1610? Да нет, там всё напильником и лобзиком из гранита! 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
#337533 Опубліковано: 10 листопада (змінено) , gesichtslos написав: То основа тв16 чи 1610? Вот начало! И тумбочка та жа, и место где малыш перерождался. Змінено 10 листопада користувачем Виктор Смирнов 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
#337537 Опубліковано: 10 листопада 22 години тому, Y.fowler. написав: Це в ПТУ такі дипломні роботи робили? Буд-то в восточной Украине, где было много тяжёлой промышленности и учебных по профилю учреждений. 0 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
#337538 Опубліковано: 10 листопада 20 годин тому, knife_life написав: Поки у мене не було 1Д601 - я б навіть на такий погодився: Любий маленький верстат можно зробити трохи ще кращім. 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
#337542 Опубліковано: 10 листопада 21 час назад, Виктор Смирнов сказал: Вот то же не дипломная, но моя не доделаная, не хватает 30% работ. думаю ещё на пол-года чтобы закончить. лимб, на оси "Х" отчего такой мелкий стоит?))))))))))))) 0 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
#337545 Опубліковано: 10 листопада (змінено) , Evgen_Ivanov написав: лимб, на оси "Х" :)) От ТВ 320. Подкупило то, что он у меня валялся,что совпал по шагу родного винта, что покрыт хромом, что в середине есть устройство по ограничению подачи и отвода резца, что деление 0,01, да великоват, но не делать так затратно новый, да и не таскать его в кармане. Змінено 10 листопада користувачем Виктор Смирнов 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
#337547 Опубліковано: 10 листопада 11 година тому, Виктор Смирнов написав: Наименьшее, что должно восхищать на этом станке. А наибольшее - это станина ! Каким способом родилась эта, удлиненная ? 0 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
#337551 Опубліковано: 10 листопада , технократ написав: Каким способом родилась эта, удлиненная ? Она скручена винтами. подробней описано вТГ "стружкоделы", "второй ходовой винт."готовая выглядела так- 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
#337552 Опубліковано: 10 листопада То есть, две заводские были совмещены механически ? 0 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
#337574 Опубліковано: 11 листопада 12 години тому, технократ написав: совмещены механически ? 0 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
#337575 Опубліковано: 11 листопада (змінено) А шо, так можно поступать со станинами? Всегда считал, что только литье, монолитное. Ну, или на крайняк - сварка. ... тогда, по аналогии, можно долепить и до ИЖовской станины "балкончик" сзади. . . Змінено 11 листопада користувачем технократ 0 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
#337581 Опубліковано: 11 листопада (змінено) , технократ написав: можно долепить и до ИЖовской станины Можно до чего угодно и что угодно. На заводах не тенологично делать 2 станины и тратить время на их подгонку и соединения. У моего знакомого (то же на чипе) давно удлинён УТ. Ясное дело, что прежде чем начать, Вы должны быть уверены что вы это сможите и есть все необходимое для этого в вашей мастерской., я собирал и таскал, шабрил на поверочной плите400х640, на чем будете таскать ИЖ? То что на картинке внизу трудно назвать правильной сборкой. Только черенки для лопат делать. Змінено 11 листопада користувачем Виктор Смирнов 0 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
#337582 Опубліковано: 11 листопада На іжа простіше приліпити якусь бабку з виносом, і різцетримач так само. 0 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
#337583 Опубліковано: 11 листопада ИЖ -самодостаточный станок и там уже нечего доделывать, во всяком случаи для этой темы великоват и сильно тяжёлый. 0 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
#337586 Опубліковано: 11 листопада , Виктор Смирнов написав: во всяком случаи для этой темы великоват и сильно тяжёлый. Так, это меня занесло в мои фантазии. Просто отмечу для себя, что так можно. 0 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах