#334754 Опубліковано: 19 серпня, 2023 (змінено) Товщину кілець буду заміряти мікрометром. Це передня. Змінено 19 серпня, 2023 користувачем Сергій Лавріненко Доповнення. 0 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
#334761 Опубліковано: 19 серпня, 2023 (змінено) 3 години тому, gesichtslos написав: У ваших умовах логічно буде відмовитись від внутрішнього кільця. Гайка з притупленим установочним гвинтом і мідною підкладкою. Пружинний компенсатор Зовнішнє краще замовте на строні з-під шліфа (не ушатаного) Як колхозить, то краще вже так Цей варіант цікавий а стрілки це тиск,усілениє? Змінено 19 серпня, 2023 користувачем Сергій Лавріненко Не потрібне. 0 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
#334764 Опубліковано: 19 серпня, 2023 Я собі на тв16 замість двох передніх поставив ступичний від якогось Рено. Просто підбирав по розміру. Доробити прийшлося два кільця і гайку... Одне кільце щоб компенсувати пару мм різниці довжин пари і ступичного. Друге кільце на шпіндель і гайку щоб зажати до посиніння. Рідна розрізна гайка слаба. Може згодиться ідея... 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
#334765 Опубліковано: 19 серпня, 2023 , sivanko написав: Я собі на тв16 замість двох передніх поставив ступичний від якогось Рено. Просто підбирав по розміру. Доробити прийшлося два кільця і гайку... Одне кільце щоб компенсувати пару мм різниці довжин пари і ступичного. Друге кільце на шпіндель і гайку щоб зажати до посиніння. Рідна розрізна гайка слаба. Може згодиться ідея... Так,дякую. Але у мене дещо поїхало у потилиці. Нема цілі, що твшки будуть пахать як папа карло.Навіщо взагалі про них погані випади? 5 годин тому, gesichtslos написав: У ваших умовах логічно буде відмовитись від внутрішнього кільця. Гайка з притупленим установочним гвинтом і мідною підкладкою. Пружинний компенсатор Зовнішнє краще замовте на строні з-під шліфа (не ушатаного) Як колхозить, то краще вже так Червоні стрілки показують, що це жопа до жопи. 0 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
#334919 Опубліковано: 24 серпня, 2023 (змінено) , gesichtslos написав: У ваших умовах логічно буде відмовитись від внутрішнього кільця. Гайка з притупленим установочним гвинтом і мідною підкладкою. Пружинний компенсатор Зовнішнє краще замовте на строні з-під шліфа (не ушатаного) Як колхозить, то краще вже так Дякую,із цим ще буду розбиратися. Просто у мене не виходить все швидко. Є обставини,що заважають. Зробив одне зовнішнє кільце товщиною 7.08мм. І два внутрішніх. Одне товщиною 6.8мм а друге 7.05мм. 6.8мм бігає між підшипниками а з другим кільцем 7.05мм нічого нікуди не бігає (в сторону). Хто знає яка приблизно повинна бути різниця товщин при кулькових упорних? Товщини кілець буду підганяти вдома на вертикальному шліфовальному. Це з обробки оптики. Змінено 24 серпня, 2023 користувачем Сергій Лавріненко 0 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
#334925 Опубліковано: 24 серпня, 2023 3 години тому, Сергій Лавріненко написав: Хто знає яка приблизно повинна бути різниця товщин при кулькових упорних? Індивідуальна 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
#334930 Опубліковано: 24 серпня, 2023 Може хто знає де купити листову мідь ,латунь або сталь товщиною від 0.2 до 0.7мм і діаметром до 100мм або квадрат 100на100мм? Бо боюся що у своєму захолусті не знайду. 0 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
#335203 Опубліковано: 3 вересня, 2023 Буду робити тимчасовий шпіндель для підбирання товщини кілець між зовнішньою і внутрішньою обоймами підшипників. Різьба для піджима підшипників буде 49 на крок. Гайка буде зажимна. На верстаті до якого є вихід нестандартні шестерні в гітарі (це 1е95). В наявності,що знайшов такі кроки 1.075 1.25 1.45 1.8 Щось між 1.8та2.5 (не перевіряв) 2.5 1. Який крок краще всього для зажима двух передніх кулькових підшипників,якщо різьба д49на крок на шпінделі і Розжимній гайці? Це перше питання. 2. Друге. На всіх відео конічно ролікові вставляються в обойму по скользящій. Рахую що це невірно. Бо ТКЛР чугуна і сталі і шх обойми підшипника різний. Підшипники що всставляються в обойму із чавуна можливо і по скользящій. А якщо зовнішня обойма із сталі то підшипник треба садити на скользящу легкопресову. Вірно я думаю? 0 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
#336432 Опубліковано: 13 жовтня, 2023 Потрібна верхня частина задньої бабки з КМ3 з довжиною ходу 70-100мм в робочому стані.Висота центрів буде 130мм. Нижню частину до направляючих твш3 зроблю сам. На обмін пропоную заготовки ст35. Д зовнішній 220-223мм. Д внутрішній 90-91мм. Товщина 20мм. Після газорізки. Можу подивитися інші розміри. Місце знаходження Корсунь,Черкаської обл. 0 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
#336434 Опубліковано: 13 жовтня, 2023 , Сергій Лавріненко написав: в обойму по скользящій. ті, що я крутив - легка напресовка. , Сергій Лавріненко написав: ідь ,латунь або сталь товщиною від 0.2 до 0.7мм Я колись купував рулончики, треба глянути. А куди такий квадрат 100*100 піде? 0 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
#336437 Опубліковано: 13 жовтня, 2023 Богдан,дякую. Але в данний момент мені потрібна ЗБ в обмін на те,що у мене є. 0 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
#338737 Опубліковано: 6 грудня, 2023 Низ ЗБ буду робити сам. Хто знає? Глибину паза під трапецію для ЗБ треба вимірювати так,як приблизно на знімку? Від нуля направляючих? Є низ зроблений для 1605, виставлю на обмін. Тільки не розумію,навіщо цей виступ? Від провороту прижимної плити ЗБ при переміщенні її вперед-назад, чи він взагалі не потрібен? 0 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
#338746 Опубліковано: 6 грудня, 2023 Він зайвий. На підошві тв3 такого нема. 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
#338938 Опубліковано: 10 грудня, 2023 Виходу на більші верстати більше не буде,то поки не зробив ПБ вигляд буде такий. Ця ПБ з тимчасового обладнання. ЗБ підженемо,побгризаю все зайве,висоти будуть 130мм. Різцетримачі маленькі зробив,вже бачу. 0 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
#339120 Опубліковано: 16 грудня, 2023 Зробив тимчасовий вал для підбору товщини внутрішнього кільця. Зовнішнє кільце між підшипниками в передній обоймі є. 1. Роблю фланець для притискання зовнішніх діаметрів підшипників до обойми? 2. Розрізною гайкою М49*1.25 ( вона тільки виточена) буду притискувати внутрішні діаметри підшипників. Для фіксації цієї гайки на валу шпінделя достатньо буде болта на М6 чи ставити там болт на М8? І саме головне. Як правильно підібрати товщину внутрішнього кільця між двома пішипниками передньої обойми (стакана) ? Пришліфувати кільця по товщині можливість є. 0 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
#340770 Опубліковано: 19 лютого У мене проблеми з телефоном,не можу вставити фото. Розберусь. Прошу допомоги. Задам питання а наш форумчанин вставить мої фото. Дуже вдячний. Потрібен ходовий вал на ТВШ3 і судячи по фото то потрібен із механізмом передачі обертів з валу у фартухі. В залежності від модіфікацій ТВ3, ці вали ще й різні можуть бути а я не розбираюся. По тій довжині,що на фото 726мм а діаметр вала 16мм. Якщо можливо по обміну,дещо можу запрпонувати. Підійде і з готового матеріалу із пазом,знаю що такі є. Але,що там треба до валу,не знаю. Може,хто підкаже,щоб було швидше в пошуку. Дякую. 0 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
#340771 Опубліковано: 19 лютого Фото для Сергія 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
#346226 Опубліковано: 26 вересня Доброго. Потрібні прямі кулачки на 130й патрон з мінімальною виточкою. Ширина 16,крок 7. Ходовий вал на твш3. Прямі кулачки на 160й патрон. Ширина 18, крок 8. Обміняю на різне,що у мене є. Якщо у вас є необхідне мені, напишіть у приват. Там все поуточнюємо. Дякую. 0 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах