KumKorolu

Апарат штучної вентиляції легень.

83 повідомлення у цій темі

В блоге практикующего доктора терапевта нашёл.

Если это так то аппарты ИВЛ - мимо, аспирин круче?

(ссылку на блог этого доктора сохранил, интересующимся могу дать)

Конец кошмара?

Коронавирус: путь Паоло Асьерто побеждает и кардиологи подтверждают это. Конец кошмара.

Результаты вскрытия и кардиологи, которые следят за пациентами Covid 19, подтверждают путь, указанный профессором Паоло Асьерто из Неаполя. По сути, смерть наступает после коагулопатии с венозными тромбами, которые предотвращают оксигенацию легких, так что легочная вентиляция, как правило, бесполезна и вредна, как показывают статистические данные: 9 вентилируемых из 10 умирают. Короче говоря, проблема сердечно-сосудистая и решается путем использования - в отличие от китайских терапевтических показаний - противовоспалительных средств, о чем свидетельствует тот факт, что ни один из пациентов, страдающих ревматоидным артритом, не попал в реанимацию именно потому, что они используют мощное противовоспалительное средство, известное в течение некоторого времени и очень дешевое: кортизон , Тазимулдин, впервые использованный Паоло Асьерто, является мощным противовоспалительным средством.

Путь указанный профессором дель Паскаль из Неаполя в настоящее время зарегистрирован AIFA и стал обычной профилактикой. Даже кардиологи «фронта» в борьбе с коронавирусом существенно продемонстрировали обоснованность лечения Асциерто другими способами:  «мы идем к реанимации при генерализованной венозной тромбоэмболии, особенно легочной. Поэтому реанимация и интубация бесполезны, потому что в первую очередь вы должны растворить или, вернее, предотвратить эти тромбоэмболии. Если вы проветрите легкое, где кровь не приходит, бесполезно На самом деле умирают 9 из 10. Потому что проблема сердечно-сосудистая, а не дыхательная. Смертность определяется венозным микротромбозом, а не пневмонией ». Новый подход позволяет избежать госпитализации, возвращаясь к домашнему уходу, избегая риска тромбоза. Конец кошмара? Вероятно, «можно будет вернуться к игре и открыть бизнес через карантин. Не сразу Но ко времени публикации этих данных вакцина может прибыть спокойно ».

 

Франческо Джери Шиптен. PS flspress не является и не намеревается быть специализированным научным изданием или заменять любую такую публикацию. Сообщение просто для распространения

 

Сорри за гугль транслейт

0

Поділитися повідомленням


Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

Так странно, все говорили что людей на планете слишком много, что нужно с этим что-то делать, но вдруг появился вирус и главной миссией мира стало спасение жизней людей...

0

Поділитися повідомленням


Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах
4 години назад, пенсионер написав:

В блоге практикующего доктора терапевта нашёл.

Если это так то аппарты ИВЛ - мимо, аспирин круче?

(ссылку на блог этого доктора сохранил, интересующимся могу дать)

Конец кошмара?

..............

Смахує на рецепт подолання раку ін'єкціями соди. Протизапальні засоби є всюди, купами лежать. Було проведено хмара розтинів, і тільки зараз помітили істинну причину смерті? Якби все було настільки просто, цього шуму би взагалі не було, бо із хворими експериментували і багато. Не здивуюсь якщо новина з рашки, написана місяці півтора-два тому.

 

тааа, до речі, про смерті 9 із 10. Це одного разу прочитав, що таке було в якомусь штаті. І то, цифра зі сміттєвого сайту. А тепер її переносять куди попало, хоча до цієї статті апарати ШВЛ давали можливість виздоровіти. 

Інтернет нажаль досі є помийною ямою.

Змінено користувачем Наливайко
2

Поділитися повідомленням


Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

Ця простиня не про виробництво стружки. Коротко кажучи - нас постійно намагаються дурити.

Детально:

Я крім цвяшки позабивати ще цікавлюсь торгівлею на фондових ринках, грошей не приносить бо не маю інсайдерської інфи і достатнього об'єму мізків, та цей досвід відкрив трохи інший погляд на економіку. Також привчає до постійного факт чекінгу, що насправді втомлює.

Фармацевтичні компанії під час обвалу фондових ринків (як не дивно) втратили точно так само, як і решта реального сектору економіки. Їх топ менеджери думають приблизно так: люди вмирають так чи інакше, а нам компанію треба втримати на плаву. Були б царями, якби винайшли вакцину, та не наш рівень. Натомість можна пускати доволі дешево чутки в мережу, що саме ось цей препарат або ця група препаратів допоможуть від страшної інфекції. Такі чутки якщо зловили вітер, розносяться сарафанним радіо швиденько, і продажі деяких препаратів відчутно виростають. Лікарі на своїх вузькопрофільних форумах можуть хоч до хрипу кричати, що це вже тищу раз випробовували ваш фуфломіцин, не дає він ні шиша. Але споживачі чуток сидять не на профільних форумах і журналах science, nature чи хоча б bbc, котрі проводять велику роботу по факт чекінгу, а на всіляких лєнта(сокращенное обозначение местоположения повышенной концентрации людей с особенностями развития не позволяющими им смотреть на оранжевый цвет) і фейсбуках, куди пишуть всі бажаючі. Через деякий період ніша ринку заповнюється бо в кожного, хто клюнув вже є 10-річний запас фуфломіцину, хто не клюнув вже дочекався пруфів про марність його вживання. Тоді випливає нова група панацей. До панацей найбільше схильні бідні верстви населення.

Ця схема продажів постійно працює, просто під час кризових періодів люди жвавіше хапаються за соломинку, чим дешевший рецепт подолання біди тим глибше ковтають. 

Вище в нашій ленті було кілька цікавих тверджень:

1) апарати ШВЛ допомагають. Весь світ затарюється апаратами, компанії нарощують і здешевлюють виробництво апаратів, медицина стоїть в черзі на апарати.

2) апарати ШВЛ допомагають слабо, https://espreso.tv/video/275635 бо SARS-COv руйнує еритроцити. Люди вмирають від гіпоксії, бо кров не переносить кисень. Потрібні інакші дорогі апарати, вказані в конкретному списку конкретною особою. (вперше чую про ураження еритроцитів, хоча це виявити елементарно). 

3) всі апарати може і чимось можуть допомогти, але не врятувати. Бо люди вмирають від тромбоемболії. Рятує ось ця група препаратів, антикоагулянти. Цей пункт повністю суперечить другому, бо другий каже, що еритроцити вже зруйновані. І виявили це лише місяць тому, хоча теж діагноз елементарний.

Біда в тому, що говорять про це в основному профани в медицині, от такі як ми з вами, нічим не розумніші. І ці чутки це лиш інструмент для впливу на ринку, привернення до себе красивого уваги камер, заробляння політичного капіталу. Але вони не наближають перемогу над вірусом.

Кому вірити? Нікому. Слухаємо всіх, все запам'ятовуємо, проводимо перехресну перевірку фактів якщо такі є. А чутки замотаєшся перевіряти.

Хто справді хоче допомогти медицині, найкраще звернутись в свою лікарню, особисто запропонувати свою технічну допомогу. Хто небудь долучився до https://github.com/AmboVent-1690-108/AmboVent або чогось схожого?

 

ще більший офтоп

Прихований текст

Мій батько зараз керує первинкою в районі. Медиком був ціле своє життя. Зараз ним керують люди з райдержадміністрації, які немають зеленого уявлення про боротьбу з епідеміями, професіоналів не слухають. В них була золота мрія - подати звіт про рекордно низький рівень захворюваності по району. І тут за день виявляють в психдиспансері одного села 4 випадки зараження за один день. Наступний хід хід керівництва - звільнити керівника первинки як не ефективного, якраз в період загострення ситуації. Хоча це не його зона відповідальності, а швидше райдежрадміністрації, яка не виділила грошей психдиспансеру на нормальне опалювання, там сиро і прохолодно. Батька звільняють, а оригінальних адміністраторів просувають в область. Так виховуються голови облдержадміністрацій, міністри, депутати.

 

4

Поділитися повідомленням


Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах
8 годин назад, Наливайко написав:

2) апарати ШВЛ допомагають слабо, https://espreso.tv/video/275635 бо SARS-COv руйнує еритроцити. Люди вмирають від гіпоксії, бо кров не переносить кисень. Потрібні інакші дорогі апарати, вказані в конкретному списку конкретною особою. (вперше чую про ураження еритроцитів, хоча це виявити елементарно)....... 

.....Біда в тому, що говорять про це в основному профани в медицині, от такі як ми з вами, нічим не розумніші.

Чесно кажучі, якісь дивні висновки ви робите.

По перше конкретна особа є доктор медичних наук.

По друге він посилається на провідний світовий науковий журнал, а також на провідних вітчизняних науковців в галузі медицини.

І він не заперечував, що апарати штучної вентиляції також потрібні.

Змінено користувачем Sserge
0

Поділитися повідомленням


Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

Ще раз натякаю: оті апарати ШВЛ працюють приблизно як ремені безпеки в ахтомобілях. 50х50.
Але: то не значить, що ті "ремені" нікому не допоможуть!

0

Поділитися повідомленням


Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах
2 години назад, Sserge написав:

Чесно кажучі, якісь дивні висновки ви робите.

По перше конкретна особа є доктор медичних наук.

По друге він посилається на провідний світовий науковий журнал, а також на провідних вітчизняних науковців в галузі медицини.

І він не заперечував, що апарати штучної вентиляції також потрібні.

Можна на ти? 

Доктори медичних наук теж хочуть їсти. Конкретно цей доктор, як говорить гоголь ось тут, був замішаний в історію з пропаданням грошей на боротьбу зі СНІДом, ховався в Британії. Ми не знаємо, чи саме він вкрав, та це мінус до чистоти репутації, і святої віри в кожне його слово. 

Посилається, але просто на журнал а не на конкретну статтю, що ускладнює перевірку.

Я переглянув статті провідного журналу за останні три тижні. І нахрін я влізав? Краще би вже дрихнув. Тут https://www.nature.com/articles/d41586-020-01056-7 пишуть що людину вбиває або вірус вражаючи легені, або власний гіперактивний імунітет. Тут описують саме патогенез вірусу, і що ми бачимо? 

Earlier work on SARS-CoV demonstrated that this virus principally targets airway epithelial cells, alveolar epithelial cells, vascular endothelial cells and macrophages in the lung, all of which express the angiotensin-converting enzyme 2 (ACE2) host target receptor used by SARS-CoV24,25,26 (Fig. 2). 

Коротко - вражається принципово легенева тканина. Еритроцитами тут і не пахне. Як і в решті статтей на цьому шанованому сайті.

Тому цей шановний доктор наук просто ще одне падло, хоче влізти в крупну жилу держзакупок непотрібних апаратів. Надав список постачальників, молодець. Ніхто ж не здогадається якщо не про відкат, то про преміальні диллера.

Спробуй почитати останню приведену мною статтю про патогенез. Якщо не спеціаліст в цьому мозок не перетравить. А от тезис "ковід руйнує еритроцити" запросто. На це і розрахунок. 

Зарікаюсь більше не займатись зайвим для себе факт чекінгом. Тут це востаннє.

3 години назад, Одессит написав:

Ще раз натякаю: оті апарати ШВЛ працюють приблизно як ремені безпеки в ахтомобілях. 50х50.
Але: то не значить, що ті "ремені" нікому не допоможуть!

Чим ми можемо тут допомогти?

1

Поділитися повідомленням


Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

На Українському військовому заводі за 10 днів розробили приблизно такий апарат, який автор і хотів зробити. Назвали ШВЛ-2020 Його ціна 720 баксів. Можливість випуску - до 10к на місяць. Начеб-то подали на сертифікацію: 

 

Змінено користувачем Jason_dinAlt
0

Поділитися повідомленням


Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

Если это тот Новатор, что счетчики для воды делает, то сильно сомневаюсь в качестве! Их счетчики дерьмо редкое. 

0

Поділитися повідомленням


Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

Створіть акаунт або увійдіть для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!


Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.


Увійти зараз

  • Зараз на сторінці   0 користувачів

    Немає користувачів, які переглядають цю сторінку