#351184 Опубліковано: 10 квітня 1 година тому, vitalik написав: чув також про шківи зубчасті із цанговим зажимом , пробуву гуглити але щось мені нічого ткого не видає або швидше я не знаю що шукати https://aliexpress.com/_EufwG8k Такі? 0 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
#351185 Опубліковано: 10 квітня (змінено) 1 година тому, vitalik написав: Змінено 10 квітня користувачем andrysir1 Дубль 0 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
#351189 Опубліковано: 11 квітня Посилання видає 404. В принципі, якщо шукати "безключова втулка" чи "затягуюча втулка" мінус "велосипед", то є багато пропозицій. 0 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
#351383 Опубліковано: 19 квітня Чи важливо ставити серводвигуни однієї моделі (одного виробника) ? 0 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
#351387 Опубліковано: 19 квітня , vitalik написав: чув також про шківи зубчасті із цанговим зажимом , пробуву гуглити але щось мені нічого ткого не видає або швидше я не знаю що шукати Втулки шукайте тапербуш 0 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
#351390 Опубліковано: 19 квітня 3 години тому, vitalik написав: Чи важливо ставити серводвигуни однієї моделі (одного виробника) ? Ys 0 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
#351391 Опубліковано: 19 квітня 3 години тому, vitalik написав: Чи важливо ставити серводвигуни однієї моделі (одного виробника) ? Ні. В мене два різних типи. Єдине що: доволі універсальні (налаштовуються вільно під різні мотори) підсилювачі. 0 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах