#326960 Опубліковано: 23 січня , yurik_b написав: є комплекти REX які до 1300 градусів Так, я купляв на Алі, але він міряв до 400 здається, чі до 800..., але потім докупляв термопару іншу і вже він зміг поміряти 999, і все. Тобто тре і Рекс інший вже. Треба уточняти.... 0 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
#326962 Опубліковано: 23 січня (змінено) 1 година тому, yurik_b написав: в минулому місяці замовляв на ОЛХ, там є комплекти REX які до 1300 градусві, працює норм, мені подобається, тільки потрібно уточнювати, щоб точно до 1300 був контроллер По 1100грн. Є одна пропозиція. Пише що комплект той що на світлині, а в описі йдеться про керамічну термопара. На світлині мені здається зовсім не керамічна.. Й питання, чи працюватиме цей рех коректно з рідною термопарою? Змінено 23 січня користувачем Y.fowler. 0 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
#326963 Опубліковано: 23 січня Здається мені, що та термопара низькотемпературна. Таку я купив спочатку зі своїм Рексом. Потім докупив таку, як на фото. Та чі до 1300, чі до 1600, не пам"ятаю. Не доробив проєкт... Шукайте Рекс не на ОЛХ, а на якихось фірмах, поспілкуєтесь. Я для себе визначився був, але так і не купив: після перегляду багатьох роликів на цю тему на Ютубі зрозумів, що ті Рекси, які коректно міряють темп. вище 1000 градусів, відрізняються ще й передньою панеллю, здається у них внизу ще додатковий напис, чі маркування якесь. Звісно, тільки по цьому судити не можна, але я на це звернув увагу. Якщо десь натраплю, то напишу. 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
#326968 Опубліковано: 23 січня Привіт, також придивляюсь терморегулятор, натрапив на таку модель TENSE DTZ-96 з таймером, ціна ніби не висока. Хтось користувався таким? 0 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
#326971 Опубліковано: 23 січня 3 години тому, Y.fowler. написав: По 1100грн. Є одна пропозиція. Пише що комплект той що на світлині, а в описі йдеться про керамічну термопара. На світлині мені здається зовсім не керамічна.. Й питання, чи працюватиме цей рех коректно з рідною термопарою? https://www.rcscomponents.kiev.ua/datasheets/REX_C-100_RUS_ALARM.pdf З позначенням К02 у назві, це регулятор з обмеженнями 0-400С. Не цілком впевнений, але пам'ятається, що тип датчика і обмеження по температурі у REX C100 не зміниш. Тобто, для К02: ТХА термопара, значення нижче 0С та вище 400С - регулятор у помилці. 0 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
#326990 Опубліковано: 24 січня Оце мій. Меню налаштувань обмежене, навіть не таке, як в інструкції до нього. З довгою термопарою, фото якої виклав вище, вдалось поміряти температуру 999, ну там було більше. На фото термопара, яку купив спочатку. 0 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
#336608 Опубліковано: 17 жовтня Доброго всім дня. Можливо, хтось може підказати, що можна підключити до релейного виходу умовного терморегулятора, щоб це "щось", в свою чергу, або безшумно управляло спіралями електропечі спротиву, або видавало сигнал у вигляді постійного струму, для управління SSR реле? На релейному виході - 220 вольт змінного струму. Колись вище в темі пан softm писав про оптосимістор (якщо я його правильно зрозумів), але я сам не зміг розібратись. Точніше, я подивився, що оптосимістори самі управляються постійним струмом (ті, що нагуглились). Просто я в електроніці погано розбираюсь, на рівні зібрати примітивну схему по зразку, тому не впевнений, що зможу зрозуміти складну конструкцію. Одним з варіантів для себе бачив підключення до виходу терморегулятора якогось звичайного AC-DC перетворювача, а вже на його вихід - SSR реле. Інтуїтивно - виглядає якось підозріло. Чи буде працювати? 0 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
#336609 Опубліковано: 17 жовтня , knife_life написав: Доброго всім дня. Можливо, хтось може підказати, що можна підключити до релейного виходу умовного терморегулятора, щоб це "щось", в свою чергу, або безшумно управляло спіралями електропечі спротиву, або видавало сигнал у вигляді постійного струму, для управління SSR реле? На релейному виході - 220 вольт змінного струму. Колись вище в темі пан softm писав про оптосимістор (якщо я його правильно зрозумів), але я сам не зміг розібратись. Точніше, я подивився, що оптосимістори самі управляються постійним струмом (ті, що нагуглились). Просто я в електроніці погано розбираюсь, на рівні зібрати примітивну схему по зразку, тому не впевнений, що зможу зрозуміти складну конструкцію. Одним з варіантів для себе бачив підключення до виходу терморегулятора якогось звичайного AC-DC перетворювача, а вже на його вихід - SSR реле. Інтуїтивно - виглядає якось підозріло. Чи буде працювати? Придбати твердотільне реле АС-АС не варіант? 0 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
#336626 Опубліковано: 17 жовтня Дійсно, варіант. Навіть не просто варіант, а саме те, що треба. Не знав, що вони такі існують, думав там якісь обмеження, і управління може бути тільки DC. Дуже дякую. 0 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
#336635 Опубліковано: 18 жовтня Свою пічку зібрав з контроллером РИГ-10-5-ХА. 0 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах