Куляста_Блискавка

Кулінарна тема, або ""майстри на кухні"".

114 повідомлення у цій темі

Расскажу вам простой способ приготовления пиццы!

Процесс состоит из двух этапов:

1. Покупаем 110 кирпичей, 12 стеновых газоблоков, мешок цемента,немного песка,копаем три мешка глины,  и строим мини- русскую печку.

20210802_192114.jpg

20210802_192107.jpg

20210805_131337.jpg

2.Покупаем ингридиенты для пиццы (кое- что находим на огороде), сито для муки, месим- лепим, засовывыаем в растопленную печь, и вуаля!

Пицца готова!

20210805_131322.jpg

20210805_131316.jpg

Пара отмазок:

Кирпичи клал первый раз в жизни, по геометрии тапками не кидать. Купил кирпич самый дешёвый (но тем не менее в руках не распадается),  так как не сильно верил, что рецепт пиццы получится удачный.

Кирпичей надо чуть больше чем 110 штук, а то на дымоход не хватило.

Проект печи подсмотрел вот у этого печника, только увеличил длину на пол кирпича и высоту на один ряд кирпичей.

 

Змінено користувачем newengine
3

Поділитися повідомленням


Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

Ну от, а я бачу город, мангал, садок, сараї.

0

Поділитися повідомленням


Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

@softm мангал\барбекюшница- это следующая ступень в пирамиде Маслоу :)

1

Поділитися повідомленням


Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах
54 минуты назад, softm сказал:

Там входы в те сараи мангалы с обратной стороны чертежа! Сарай принадлежит к квартирам того дома многоквартирного, что сзади ...

Да мы в курсе ... :( знакомо, как в песне :

 

"Там за стеной, за стеночкою, за перегородочкой

Соседушка с соседушкою баловались водочкой

Все жили вровень, скромно так: система коридорная,

На тридцать восемь комнаток всего одна уборная.

Здесь зуб на зуб не попадал, не грела телогреечка.

Здесь я доподлинно узнал, почем она, копеечка".

1

Поділитися повідомленням


Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах
10 годин назад, softm написав:

Мангал

Системи ""J. A. Topf & Söhne"" судячи з розміру димової труби. Пробачте за чорнуху, не стримався.

Змінено користувачем Куляста_Блискавка
доповнення
0

Поділитися повідомленням


Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

Вирішила Лєнко нав'ялити томатів.
Взяли у сестри шайтанмашину, нарізали томати, добу сушили, вийшло чудуво.
Ну і слив трошки спробували, теж прикольно.
Лєнко каже - відвозь агрегат.
Яке відвозь?! А джеркі!?
Купив гарної яловичини, замаринували, наступного вечора поставили сушити.
Вранці все готово. Ну дуже смачно вийшло!
Сьогодні після роботи поїхав до сільпа за пивом і разом глянув, скільки коштують ті джеркі.
Мамарідна!
1600 грн. за кіло!!!
Приїхав додому, зважив і порахував свої, вийшло 380 грн. за кіло.
І це при тому, що трошки пересушили.
Фото для привертання уваги.

 

 

IMG_20210829_170024.jpg

2

Поділитися повідомленням


Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

А яка шайтанмашина? Фото є?

0

Поділитися повідомленням


Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах
5 минут назад, ig3757 сказал:

А яка шайтанмашина? Фото є?

 

Ezidri Snackmaker Digital (FD500-D)

 

Вона дорогувата, собі вже підібрали вітчизняну, вдвічі дешевше.

0

Поділитися повідомленням


Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

 Дякую, теж собі щось подібне шукаю.

0

Поділитися повідомленням


Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

Томати в оливкової олії виглядають не дуже презентабельно, бо вона застигає в холодильнику.

Но на смак.... капець, повірте.

 

 

IMG_20210829_180410.jpg

0

Поділитися повідомленням


Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

Це сушені? 

0

Поділитися повідомленням


Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах
26 минут назад, ig3757 сказал:

Це сушені? 

 

Так, сушені і вже в олії.

0

Поділитися повідомленням


Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

Тобто посушили і в олію закатали? Цікаво.

0

Поділитися повідомленням


Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах
35 минут назад, ig3757 сказал:

Тобто посушили і в олію закатали? Цікаво.

 

Там ще часник і прованські трави.

Змінено користувачем Karmadon
0

Поділитися повідомленням


Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

Створіть акаунт або увійдіть для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!


Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.


Увійти зараз

  • Зараз на сторінці   0 користувачів

    Немає користувачів, які переглядають цю сторінку