#347467 Опубліковано: 22 листопада Можно тiлькi фрезеровка ластхвостов. 0 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
#347468 Опубліковано: 22 листопада 1 година тому, Тарас Харьков написав: Можно тiлькi фрезеровка ластхвостов. rusel Step канал на ютубі, пишіть на пошту, він допоможе, я теж буду відправляти свою поперечну йому, як тільки під збираю кошти)) 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
#347469 Опубліковано: 22 листопада , OleksiiK написав: я теж буду відправляти свою поперечну йому, Це можу зрозуміти! 1 година тому, Тарас Харьков написав: Можно тiлькi фрезеровка ластхвостов. Фле для МП це якось не туво. На мой погляд речь яка і не дуже потрібна на цьому верстаті. Вже три роки на полиці порохом припадає. 0 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
#347472 Опубліковано: 23 листопада Іноді треба. Зараз свої дві віддав, для виготовлення клинів. А тут треба шків виточити. 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
#347474 Опубліковано: 23 листопада Але в основному, стоїть проставка куб. 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
#347476 Опубліковано: 23 листопада 18 годин тому, OleksiiK написав: rusel Step канал на ютубі, пишіть на пошту, він допоможе, я теж буду відправляти свою поперечну йому, як тільки під збираю кошти)) В скільки, орієнтовно таке задоволення коштує? 0 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
#347477 Опубліковано: 23 листопада 19 годин тому, OleksiiK написав: rusel Step канал на ютубі, пишіть на пошту, він допоможе, я теж буду відправляти свою поперечну йому, як тільки під збираю кошти)) А це Ви вірно дали тут назву каналу???...rusel Step....чи це юмор такий ??? Ютуб в пошуку дає таке.... Може дайте людям точну ссилку....де Ви там бачили той канал...??? 0 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
#347478 Опубліковано: 23 листопада , DSDDSD написав: А це Ви вірно дали тут назву каналу???...rusel Step....чи це юмор такий ??? Ютуб в пошуку дає таке.... Може дайте людям точну ссилку....де Ви там бачили той канал...??? Все вірно Ютюб шукає. - Ота аватарка з котом - то, якщо не помиляюсь, Руслан, що викупив у Дядька Максима і працює тепер сам на тому шліфувальному верстаті "Берта"... 0 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
#347479 Опубліковано: 23 листопада Руслан є на нашому чіпмейкері? Мрію станину шліфувати. 0 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
#347480 Опубліковано: 23 листопада rasel Step 0 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
#347481 Опубліковано: 23 листопада 2 години тому, Кіт.Сірко написав: Все вірно Ютюб шукає. - Ота аватарка з котом - то, якщо не помиляюсь, Руслан, що викупив у Дядька Максима і працює тепер сам на тому шліфувальному верстаті "Берта"... А що вірно???і при чому якась аватарка??? Шукати потрібно Rasel Step, а не Rusel Step....різниця в одну букву помітна? 0 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
#347482 Опубліковано: 23 листопада От тепер Ютуб знаходе.... , Grif написав: rasel Step Дякую за вірну поправку, а то ге міг знайти, а мене ця тема теж зацікавила... 0 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
#347490 Опубліковано: 24 листопада 22 години тому, Marafon333 написав: Руслан є на нашому чіпмейкері? Мрію станину шліфувати. Станини наче він не шліфує, але Ви запитайте, Дядько Максим точно шліфує, я думаю Вам до нього треба , Едвард написав: В скільки, орієнтовно таке задоволення коштує? Все залежить від того наскільки все вбито часом або людьми, пишіть на пошту і він зорієнтує 0 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
#347491 Опубліковано: 24 листопада Теж цікавить ця тема. Дізнавався ціну. Дорожче ніж станину шліфонути 4 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
#347509 Опубліковано: 25 листопада 23 години тому, Reiter написав: Теж цікавить ця тема. Дізнавався ціну. Дорожче ніж станину шліфонути Ну таки да, тому що виставлянь там більше, мороки більше, тому і ціна, але раз зробив і забувся 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
#347530 Опубліковано: Середа в 01:35 , Reiter написав: Теж цікавить ця тема. Дізнавався ціну. Дорожче ніж станину шліфонути А це таки скільки? Взагалі мене дивує чому майже всі приховують ціни на ці роботи. 0 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
#347546 Опубліковано: Середа в 18:00 (змінено) 16 годин тому, moonlight_diy написав: А це таки скільки? Взагалі мене дивує чому майже всі приховують ціни на ці роботи. Ну я не озвучуватиму, бо якщо виконавці самі не озвучують публічно цю інформацію, то чому це маю робити я Не бачу проблеми звернутися і дізнатися ціну Змінено Середа в 18:00 користувачем Reiter 0 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
#347548 Опубліковано: Середа в 20:55 19 годин тому, moonlight_diy написав: А це таки скільки? Взагалі мене дивує чому майже всі приховують ціни на ці роботи. Тому що кожна робота індивідуальна, немає два станка в світі зношених до мікрона однаково, тому і ціна індивідуальна, в когось більше роботи в когось менше, тому і немає фіксованих цін, інакше дві різних за складністю роботи робились однаково 0 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
#347549 Опубліковано: Середа в 21:01 , OleksiiK написав: Тому що кожна робота індивідуальна, немає два станка в світі зношених до мікрона однаково, тому і ціна індивідуальна, в когось більше роботи в когось менше, тому і немає фіксованих цін, інакше дві різних за складністю роботи робились однаково При этом всегда существует вилка цен, не так давно ДМ озвучивал вилку на шлифовку станины, за что ему респект! А если мастер, не может указать вилку, то или развод, или не мастер и на выходе может быть брак! 2 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
#347550 Опубліковано: Середа в 21:05 , Stebium1 написав: При этом всегда существует вилка цен, не так давно ДМ озвучивал вилку на шлифовку станины, за что ему респект! А если мастер, не может указать вилку, то или развод, или не мастер и на выходе может быть брак! Ну загалом так всі і дають ціни від і до, проблем не було, написав, запитав, отримав відповідь, подумав і зробив)) 0 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
#347568 Опубліковано: П'ятниця в 11:43 Нема жодної індивідуальності в шліфовці навправляючих, особливо розповсюджених станків. Ніхто там не рахує суму від соток зішліфованого і станкогодини з секундоміром не записують. Поясню чому я дивуюсь відсутності відкритого прайсу. От знайшов я станок умовно дешево і я не можу навіть умовно прикинути скільки мені обійдеться шліфовка того всього і чи має сенс його забирати бо треба написати трьом різним майстрам з питанням про роботу якої ще нема. 2 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
#347580 Опубліковано: П'ятниця в 17:38 5 годин тому, moonlight_diy написав: Нема жодної індивідуальності в шліфовці навправляючих, особливо розповсюджених станків. Ніхто там не рахує суму від соток зішліфованого і станкогодини з секундоміром не записують. Поясню чому я дивуюсь відсутності відкритого прайсу. От знайшов я станок умовно дешево і я не можу навіть умовно прикинути скільки мені обійдеться шліфовка того всього і чи має сенс його забирати бо треба написати трьом різним майстрам з питанням про роботу якої ще нема. Дізнайтесь ціни на шліфовку, а тоді дивіться верстати і рахуйте доцільність їх придбання 0 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
#347582 Опубліковано: П'ятниця в 19:53 2 години тому, Reiter написав: Дізнайтесь ціни на шліфовку, а тоді дивіться верстати і рахуйте доцільність їх придбання І то тре кожного майстра обдзвонити.. щоб дізнатись середню ціну роботи. І то тре зробити кожному бажаючому!.. 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
#347583 Опубліковано: П'ятниця в 20:02 , gesichtslos написав: І то тре кожного майстра обдзвонити.. щоб дізнатись середню ціну роботи. І то тре зробити кожному бажаючому!.. Та й шо? Не кожному бажаючому, а лише тим, хто планує замовляти такі роботи і має орієнтуватись. Тим паче дзвонити не обов'язково. За шліфовку супорта писав на пошту, отримав відповідь буквально відразу. Як планував їхати купувати 16б05 в Львівській області, то зписався, а потім і зідзвонився з ДМ і одразу домовився, що завезу станину. Чесно не бачу жодних проблем. Не шукайте проблем там де їх нема. Аби були гроші на ту шліфовку, решта - фігня. Якщо людина вирішила, що їй потрібга ця послуга, то вона не буде шукати причин відмовитись, по типу: "Немає прайсу виставленого, мабуть не буду шліфувати, бо то ще треба питатися за ціну" 0 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
#347584 Опубліковано: П'ятниця в 20:02 , Тарас Харьков написав: Можно тiлькi фрезеровка ластхвостов. В такому варіанті можете звернутися до "Сергей Осташов док" на ютюбі. (Суми) 0 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах